Keresés

Részletes keresés

Cyril61E Creative Commons License 2006.10.09 0 0 13

ФΚУДÉВЯΤЬСТΟ-ДВΑ! Я ЛЮБЛЮ ТΕВЯ! МНÓГО ДЎМΑЮ О ТЕБÉ!

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.08 0 0 12
"Behind Blue Eyes"

No one knows what it's like
To be the bad man
To be the sad man
Behind blue eyes
And no one knows
What it's like to be hated
To be fated to telling only lies

But my dreams they aren't as empty
As my conscience seems to be
I have hours, only lonely
My love is vengeance
That's never free

No one knows what its like
To feel these feelings
Like i do, and i blame you!
No one bites back as hard
On their anger
None of my pain and woe
Can show through

My love is vengeance
That's never free

Discover l.i.m.p. say it [x4]
To be mistreated, to be defeated
Behind blue eyes
No one knows how to say
That they're sorry and don't worry
I'm not telling lies

My love is vengeance
That's never free

To be the bad man, to be the sad man
Behind blue eyes.

Törölt nick Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11

...Drága DKNY!!!

...annyira jó lenne, ha olyan szinten tudnám a dolgokat, mint Te! ...énis tökéletesen átlátnék mindent, tudnék csodálatosan jól és könnyedén kommunikálni az angyalokkal és persze hoznék üzeneteket másoknak is... és persze...tökjó lenne, ha én is olyan légies, könnyed lehetnék, mint Te. dehát...mostanában picit elhanyagoltam a kérdést... nade...ma újra összekapcsolódtam őrangyalommal(és a többi illetékes angyallal), és kértem a segítségüket egy bizonyos probléma megoldásában...

rájöttem ma, hogy az egyetlen menedék számomra az angyali segítség és támogatás... ők nyújtanak támaszt, ők azok, akik mindig mellettem állnak. feltétel nélkül szeretnek, és mindig a legjobbat akarják mindenki számára. ...csak...annyira jó volt erre rájönni ma reggel (újra), hogy...VAN, aki meghallgat...aki előtt nincs titok, és bármikor kérhetem a segítségét... mindig ottlesz mellettem, ha kérem..

reggel például erre kértem őrangyalomat, hogy egész nap legyen velem...és jelenlétét érezzem, mikor kérem... azért ez megnyugtató, hogy ha baj van, akkoris ottvan mellettem valaki...és pontosan tudja, mi zajlik bennem...

...DKNY...te egyike vagy azoknak, akit nagyon-nagyon sokra becsülök, tisztelek, elismerek minden szinten.

úgy szeretném, ha az életed csodálatos módon rendbejönne, és olyan lennél, mint azelőtt...annyira szeretném... te aztán igazán megérdemled, hogy gyönyörűséges legyen az életed ...de télleg.

...emlékszem, 2005 július 9-én láttalak először...az angyaltanfolyamon:) ...már akkoris lenyűgöztél...komolyan olyan voltál, mint egy igazi angyal...

...fehér ruha, hosszú szőke haj, és persze...DKNY illat:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ...naigen, ez az, amit énis átvettem:) egy ideig énis fehérmániás voltam...de az idővel elmúlt, viszont a DKNY-ről még mindig te jutsz az eszembe...csakis. az olyan...TE vagy. ...ha azt éreztem, mindig elárasztott a nyugodtság, a harmónia...és komolyan, növelte a hitem abban, hogy amit kérek, annak csodás eredménye lesz.

... :) még emlékszem, hogy az indigós műsorban szó szerint miket mondtál... de azis! annyira nyugodt voltál, holott tudom, totál kivoltál már akkortájt...és mégis! egyszerűen...hihetetlen. 

mondjuk...azt azért be kell vallanom, iszonyatosan féltékeny voltam a másik csajra...tudod, a Diára.  mert...tökre úgy éreztem, hogy őt jobban szereted. pedig...lehet, hogy csak azért foglalkoztál vele többet, mert régebbóta ismered, és az anyja is olyan buzgófajta...szóval...nemtom. de...a nagyvitában nagyonnagyon rossz volt!!!

mikor...megláttam, hogy őis ottvan... nagyon ambivalens érzések törtek rám. mert...egyrészt örültem, hogy nem vagyok egyedül egy ilyen félelmetes helyzetben, másrészt viszont...nagyonnagyon rosszul esett. ...mert talán ha én nem jövök el a műsorba, akkorsincs semmi gond, hiszen...van másik. kösszépen... lehet, nem te intézted így, de...akkoris. szóval...nagyonnagyonnagyon bántott. ésamikor...a fehér szék jött elő...nahát akkoris azt hittem, végem. ...persze, hogy azt mondom a Diának, nyugodtan üljön ő oda... miközben a fene megevett mérgemben...

...de...én azért...egy CSEPPET jobban beszéltem a vitában, mint a fehérszékes őnagysága...:P

nameg tese fehérszékben ültél, hanem olyan helyen, ahol én:D:D:D szóval...ez azért megnyugtató volt picit. namindegy...ez régi sztori, csak...veled kapcs. ezis előjött:)

...nagyoncsodállak még mindig... de neked is vannak hibáid...mint mindenkinek. azért...néha jó volna téged felhívni...hogymegy sorod, és... mégis, emlékszel-e még az Etára...

remélem azért egyszer visszatérsz saját önmagadhoz, és megint mondasz "csodák-csodájá"-t, meg "energetikai teret" :D:D:D:D ..nagyon imádlak, DKNY!!!!

EEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeta

választásicsaló Creative Commons License 2006.08.22 0 0 10
Most épp azt üzenem, nem annak akinek az előzőt, hogy bocs, hogy nem megyek Szegedre, vagyis nem úgy, hogy találkozunk, de jobb lesz ez így szerintem. Barátnődnek meg annyit, hogy nem kell azt hinnie, hogy az ő bunkó msn-es viselkedése miatt van ez... barátnőd barátjának meg annyit, hogy igazság szerint szívesen mennék, meg mit házigazdát téged tudom, hogy nem zavarnálak, de hát ez van... igaz, hogy csak kétszer találkoztunk, két egymás utáni estén, de azért normális embernek tűntél, igaz a barátaidról már nem ugyanez volt a benyomásom...
saffranek Creative Commons License 2006.08.18 0 0 9
ez olyan, mint az xy.kapd.be :)

szoval meg mindig merges vagyok.
rad, igen rad. pedig mar meg is mondtam neked, azt is, hogy miert, reakciodbol ugy latszott, jogos is, szerinted is.
szoval mar nem lenne miert haragudnom rad, hisz a dolgok elmulnak, a multon kar toprengeni.
megis haragszom. pedig ertelmetlenseg azert haragudni valakire, mert az illeto nem szeret. bar ezt korabban elhitette velem...de ha eccer nemszeret, nemszeret. haragudni ezert botor dolog.
viszont konnyebb haragudni, mint baratsagot szinlelni.
hat nem. nem leszek a baratod. mert nem tudok. es nem is akarok. en no vagyok, te meg valami pasi-feleseg, szoval baratsagrol szo se essek, nem is esett sose, csak elhitetted velem, en pedig magammal...hogy aztan megd**hass. de nem szerettes sose, csak ures frazis volt, amikor azt mondtad. miert hittem el? miert remelem meg most is, hogy megis igaz volt?
mert felek.
de nem erdemes egy egesz eltet felelemben leelni.
barcsak ne latnalak soha tobbet!
mert ilyen nehez ez? nekem mert ilyen nehez feladat jut mindig? hogy ittvagy mellettem, s igy kell ...nemtommit....elfelejteni? megbocsatani? baratsagbanlenni?

mindazonaltal kapd be a bal labam, bé.
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.14 0 0 7

...ez is ilyen üzenőfüzet jellegű...

nahát! téllegúgysefogod elolvasni, remélem...szóval pls, ha az, akkor legyenszíves ezt felém végre egyértelműen jelezni...és ne úgy, hogy eccer odaadom, aztán kétpercmúlva visszaveszem, hanem...infúziószerűen! mert...jelenleg eléggé bizonytalan ez a micsoda...szóval, please!!!

választásicsaló Creative Commons License 2006.07.21 0 0 6
Ó jó kis topik ez... üzennék én is egy embernek... vagyis ezzel csak a saját félelmeim vetítem ki... ami meg már mégis milyen már...

Szóval, igazából... inkább maradna ott a fenében Olaszban és ne kerülne vissza, mert rohadtul nincs kedvem megit "végigjátszani" mindent... légy boldog csak had ne lássalak soha többé...
szilvácska Creative Commons License 2006.07.14 0 0 5

Á.J. miért nem megy már el a picsába ???

(remélem, nem olvassa.)

Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2006.07.06 0 0 4
C|4Li3 viiii agra
urál Creative Commons License 2006.07.05 0 0 3
2
albinolynx Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2
1
albinolynx Creative Commons License 2006.07.05 0 0 1
0
bindera Creative Commons License 2006.07.05 0 0 0
0k
Marlenka Creative Commons License 2006.07.05 0 0 topiknyitó

..olyanoknak, akik nem olvassák ezt vagy ha olvassák is, akkor sem ismerik a nicked.

mondd meg nekik!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!