Prágában szerencsére kevés Conectoval (*) fut össze az ember. Ami meg van, az is helyköziben. Citarot meg csak bevásárlójáratban láttam, az is kétajtós. Azért ilyen van ilyen béna szögben a kép, mert nem számítottam arra, hogy ott megáll, majdnem el is ütött :p ...
* = A Karosának ugyanis igencsak összejött az Irisbus-os beolvadás, látszik, hogy arra felé is nagyobb a nemzeti öntudat, mint itt. Minden városi busz Karosa (én nem láttam kivételt sem), az újak pontos másai a delfines alacsonypadlós buszoknak (a'la Ikarus Agora), és nagyon sok van belőle, gondolom, mai napig müxik a Karosa (ellentétben ugye az Ikarussal... )
akkor az összeset megfejtettétek, nincs tudomásom több MB-ről, amit lőttem. Viszont a troli fórumban lehet, hogy újra felbukkanok valami hasonlóval, csak az a gond, hogy a helyszínek 60-70%-a ugyanez lesz, de lesznek azért csemegék!
És mióta írnak a görögök latinul?:) Iránytábla... és a háttérben megbúvó Skoda troli sem szokványos ott:) Ez inkább Csehország vagy valamelyik balti ország.
Érdekes hogy a Zalás conectonak is "berlini falas" fülkéje van, míg a külföldieknek normálisabb a vezetőfülkéje. Magyarországon csak ezzel az egyfajta fülketípussal vásároltak a buszból?