KÖKI TERMINÁLHOZ közel (XIX. kerület) vállalok lakás-, ház-, és családmenedzselést hétfőn és szerdán a délelőtti/napközbeni órákban (4-5 óra/alkalom). A takarítási feladatokon kívül vasalásban, ágyneműcserében, ruha-rendszerezésben is szíves segítségére lehetek, amennyiben igény van rá.
Ezen felül kisgyermek- és babafelügyeletet vállalok akár már a gyermekágyas időszakban is.
Az utóbbi évtizedben több kedves család segítője lehettem ingatlan-, és családmenedzserként, valamint 4 éves kisfiam nevelése mellett, szakképzett segítőként egyre több hasznos időt tölthettem kisgyermekekkel is (0-3 év).
Korábbi megbízóim írásban is rögzítették pozitív visszajelzéseiket, leinformálható módon.
Amennyiben komoly hétköznapi elfoglaltságaik miatt háztartásukban elkelne egy igazán megbízható és korrekt segítség, valamint kisgyermek esetén szakképzett játszópajtást keresnek, kérem, keressenek bizalommal a lenti elérhetőségen, ahol a további részletekről is tudunk egyeztetni.
Sziasztok! 🙋🏻 Takarítást vállalok!!!🧹 📌Rutinosan, gyorsan,precizen dolgozom.🪄 📌Latom a sarkokat, ágy alatti részeket is, azokat nem kerülöm ki.🛏 📌Tapasztalattal rendelkezem.💯 📌Megbízható és terhelhető vagyok.💪🏼 📌Referenciákkal és számlával is rendelkezem.🧾
ALBERTIRSÁN CSALÁD- ÉS LAKÁSMENEDZSELÉS, BÉBISZITTERKEDÉS, BEJÁRÓNŐ
Kedves leendő Megbízóm!
Albertirsán kisgyermek- és babafelügyeletet vállalok hétfőtől-szerdáig reggeltől kora délutánig, esetenként csütörtök délelőttönként, akár már a gyermekágyas időszakban, valamint szükség esetén házitündér szerepben is szívesen tevékenykedem (vasalás, rendrakás, ágyneműcsere, főzés, stb.), amennyiben igény van rá.
Az utóbbi években több családnál lehettem lakás-, ház-, és családmenedzser, valamint egyre több időt tölthettem kiskorú gyerkőcökkel, ahol újra gyerek szerepben képes voltam boldoggá, és vidámmá tenni a kisgyermekek életét, hétköznapjait.
Korábbi megbízóim írásban is rögzítették pozitív visszajelzéseiket, leinformálható módon.
Annak érdekében, hogy minden további hasznos tudással segíthessem Önöket, és gyerkőcük fejlődését, 4 éves kisfiam nevelése mellett elvégeztem egy kisgyermeknevelő/babysitter/házvezetés képzést is.
Amennyiben komoly hétköznapi elfoglaltságaik miatt szükségét érzik, hogy kisgyermekükkel hasznos és játékos órákat töltsek, valamint háztartásukban is elkelne a segítség, kérem, keressenek bizalommal a lenti elérhetőségen, ahol a további részletekről is egyeztethetünk.
Sziasztok! 🙋🏻 Takarítást vállalok!!!🧹 📌Rutinosan, gyorsan,precizen dolgozom.🪄 📌Latom a sarkokat, ágy alatti részeket is, azokat nem kerülöm ki.🛏 📌Tapasztalattal rendelkezem.💯 📌Megbízható és terhelhető vagyok.💪🏼 📌Referenciákkal és számlával is rendelkezem.🧾
Újpestre (Bp. IV. kerület) családi ház takarítására keresünk megbízható, munkájára igényes, nem dohányzó takarítónőt heti 1 alkalomra, hétköznap délelőttre. A ház egyszintes, 140 nm, könnyen takarítható. Takarítás előtt rendet rakunk, pakolni, szemetet üríteni nem feladat, a munka kb. 4 órát vesz igénybe. Hosszabb távú együttműködés esetén lehetőség van egyszerűsített bejelentésre. Jelentkezni fényképpel, rövid bemutatkozással, fizetési igény megjelöléssel lehet a ceruza2011@gmail.com címen.
Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!
hali Mindenkinek...Heti rendszereseggel egy alkalomra keresek magan embernel takaritast v gondozast esetleg gyermekere vigyazok....sajnos kozlekedesi lehetosegem csupan a ketto labam...tht a kort leszukitve Budaors Ofaluban.
Tovabbi reszletekert kernek egy email cimet...mind harom teruleten kello tapasztalattal rendelkezem...most epp ennyit...meg koszontem a lehetoseget szeretettel A Libastol
🆘Karácsony elötti nagytakarítást vállalok, rengeteg referenciával,számlával. 🔜Gyorsan,precizen dolgozom 7 eves tapasztalattal,a sarkokat, agy alatti reszeket,ablakkereteket sem hagyom ki!👀 🗓Az alábbi időpontok szabadok még : Dec.14,15,16,20,23
Budapesten keresek nagytakarítást, főleg most ünnepek előtt, precíz, alapos vagyok, elhuzok mindent, amit lehet mozdítani persze, vasalok is igény szerint! Heti - 2 heti alkalmi takarítást is vállalok! Takaritani szeretek és tudok is! Hívjon bizalommal!
Új családi házunk tisztán tartásához keresünk bejárónőt, takarítónőt. Rugalmas időbeosztással, és kereseti lehetőséggel. A ház földszintes, 140m2. Busz közlekedés is megoldott.
Cím: Pilisborosjenő, Modern Dorf Lakópark. Dr. Sipos Attila siposat2@gmail.com 30/9853-619
Új családi házunk tisztán tartásához keresünk bejárónőt, takarítónőt. Rugalmas időbeosztással, és kereseti lehetőséggel. A ház földszintes, 140m2. Busz közlekedés is megoldott.
Cím: Pilisborosjenő, Modern Dorf Lakópark. Dr. Sipos Attila siposat2@mail.com 30/9853-619
Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!
Ha úgy érzed, hogy ráférne otthonodra, irodádra, nyaralódra egy nagytakarítás akkor keress meg. Ne várjatok az ablakok tisztítattásával a hideg beálltáig. Csak és kizárólag nagytakarításra van már csak, szabad kapacitásunk. Napi, heti és rendszeresre sajnos már nincs. Keressetek még az ünnepek előtt a szabad időpontok gyorsan fogynak.
📌Rutinosan, gyorsan,precizen dolgozom.🪄 📌Latom a sarkokat, ágy alatti részeket is, azokat nem kerülöm ki.🛏 📌Tapasztalattal rendelkezem.💯 📌Megbízható és terhelhető vagyok.💪🏼 📌Referenciákkal és számlával is rendelkezem.🧾
Középkorú hölgy vagyok. Több éves takarítói tapasztalattal a munkám precízen, alaposan, önállóan végzem el. Alkalmi lakástakarítást vállalok. Akár nagytakarítás, költözés után, festés után, stb. . Elérhetőségem: 06202972009 Noémi
📌Rutinosan, gyorsan,precizen dolgozom.🪄 📌Latom a sarkokat, ágy alatti részeket is, azokat nem kerülöm ki.🛏 📌Tapasztalattal rendelkezem.💯 📌Megbízható és terhelhető vagyok.💪🏼 📌Referenciákkal és számlával is rendelkezem.🧾