Keresés

Részletes keresés

*Fleur* Creative Commons License 2009.05.05 0 0 2394
Húh, de durva egy rész volt ez.
És a vége ... MI VAN?! *örömtánc *
Cim33 Creative Commons License 2009.04.30 0 0 2393

:)))

Vessetek a mókusok elé, Amber ide vagy oda, nekem tetszett az egész. Bachelor-party eszetlen, Wilson még eszetlenebb. Chase elrablása :DDD Volt itt azért végre élet is, nemcsak szenvedés. :)

"We could kill him."

"We could kill her." :))))))

Azon gondolkodom, hogy hiába utáltam Ambert, mégis jobbat tett volna a sorozatnak, ha marad. Most aztán hiába bánják az írók, egy-két résznél tovább nem nagyon fogják tudni marasztalni.

Előzmény: *Fleur* (2392)
*Fleur* Creative Commons License 2009.04.29 0 0 2392
Nos, köszönöm, hogy visszahozták utálatom tárgyát; roppant, határtalan élvezet volt újra látni és ilyen sokat!
Köszönöm, köszönöm, fogalmam sincs, mivel tudnám ezt méltón megköszönni nekik...* torz vicsor*

Ahhhgr.

Amúgy Émbört leszámítva jó rész volt, kár, hogy nagyon hajazott azokra a Grey's anatomy részekre, amikor ott is visszajárt egy már elhunyt embör, aki nem Émbör volt, de minden más stimmelt...
Itt kissé crossoveres volt nekem, de egyébként illik House-hoz ez a fajta hallucinálás; én azért egy MRI-t csináltatnék rajta... :D
Powaqqatsi Creative Commons License 2009.04.28 0 0 2391
"Have you seen Caligula?" :D
Alhazred Creative Commons License 2009.04.16 0 0 2390
köszi :)
Előzmény: Candy Perfume Girl (2389)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2009.04.16 0 0 2389
"láttuk már nevetni valaha is?"

Ó igen, kétszer, és mindkétszer Wilsonnal:
Damned If You Do végén, amikor karácsonyoznak
és az All In végén, miután megoldotta azt az esetet, ami tizenvalahány évig nem hagyta nyugodni. (amikor már csak ők ketten vannak a pókerasztalnál)
Előzmény: Alhazred (2388)
Alhazred Creative Commons License 2009.04.16 0 0 2388
ez a 21. tényleg remek volt

- chase meg cameron, ugye, a végén még hepienddel,ami nagyon nagy volt, pedig ugye alapból hányok a romantikázástól
- house-wilson vonal is fasza, a végén a wilsonnal NEVETGÉLŐ house-szal (láttuk már nevetni valaha is?)
- cuddy eltűnik az ajtóból, miután tudja a lényeget
- ambertől meg rendesen megijedtem, de örülök, hogy megjelent megint, mert igen-igen jó anyag :D
- imádom a zenélős house-t, gitár, zongora, herfli, mindegy.
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2009.04.15 0 0 2387
Ugye? Legszívesebben esszéket írnék ezekről a részekről, de általában csak annyi jön ki belőlem, hogy OMG THAT WAS EPIC. :) De ha egyszer így van, iszonyat magasra tették a lécet, és az az igazi bravúr, hogy tartják a színvonalat, komolyan meg sem tudom modnani, mikor volt utoljára gyengébb rész. Emancipation? Az a 8. volt, most meg a 21-et néztük, szóval wow. Nagyon erős érzelemeket vált ki, ezzel is egyetértek, nagyon ritka az a sorozat, ami ugyanúgy kihozza belőlem a sírvaröhögést, a heves szívdobogás, az adrenalinpumplást, a melegséget, a sírást, és a percekig tartó döbbent bámulást.
Előzmény: robin54 (2385)
Cim33 Creative Commons License 2009.04.15 0 0 2386

Hát a rózsa-probléma annyira azért nem hozott lázba, de végre-végre Chase és Cameron! :) És Wilson, egyem a lelkét. :))

Az előző részekben az volt a gyanúm, hogy Taubot akarták törölni a sorozatból, de miután Kal Penn világgá ment, visszanyavalyogtatták. Hát nem tudom, én már egy újabb valóságshow-t is inkább, mint ezeket a semmilyen ducklingokat.

És már csak Amber hiányzott a végére. Csak nem fog sűrűbben beugrani? :)

Azzal együtt ez tényleg nézhető rész volt, bár a Bestucked-et aligha fogják túlszárnyalni jó darabig.

robin54 Creative Commons License 2009.04.14 0 0 2385

Wilson rulez, LOL :-)))

csatlakozom az évadot méltatókhoz... a közepén kicsit féltem, hogy erős kezdés után hagyják eluszni az unalomban... de felhozták.. és szeretem, hogy döbbenten, vagy éppen hahotázva nézem végig az egyes részeket :-))

Szép hetet mindenkinek :)

R

Powaqqatsi Creative Commons License 2009.04.14 0 0 2384
A 20-as és 21-es együtt igen erős kombináció lett, még akkor is, ha gyaníthatóan "organikusan fejlődött" idáig a történet a politikai természetű álláslehetőség miatt.

Nemrég még komolyan tartottam attól, hogy kifullad a sorozat, de az utóbbi részek alapján kellemesen aljas dolgok várhatók.

Pityergés lesz belőle, mondá a bölcs.

Szerintem itt az ideje valami újfajta Moriarty színrelépésének. From outer space.
Előzmény: Candy Perfume Girl (2383)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2009.04.14 0 0 2383
Kész, végem van. Ez az évad nálam mindent visz, ami azt jelenti, hogy üti az összes többit együttvéve. Annyira földhöz csapnak az epizódok, hogy meg sem tudok szólalni utánuk. Mint ahogy most is. OH. MY. GOD.
mizchris Creative Commons License 2009.04.13 0 0 2382

Jó, hát Kal Penn-nek megbocsátom, hogy ki akart lépni a soribólegy ilyen munka miatt, de egyszerűen nem tudok zöld ágra vergődni a sorozatból való eltávolításával. Olyan szarul érzem magam...komolyan, én kedveltem ezt a fickót.

Más. Húsvéti böjtidőben nem néztem sorozatokat, ez volt a fogadalmam, ezért a húsvét vasárnap már nagyon várós volt, érthető módon. Persze, a pótlásokat a House-al kezdtem. :))

15-20-ig nyomtam le a részeket tegnap este-ma reggel és hát így egészben nagyobbat üt, mint külön-külön, az az igazság :D Ha nem a Kutner öngyilkos lett résszel kell befejeznem, lehet, hogy nem is lennék most depressziós és el tudnám mondani a benyomásaimat. Így mondjuk nehéz lesz. Komolyan, csajok, gyászolok, esküszöm.

Na, az Unfaithful Jimmi Simpsonnal extra cool volt, láttam, ahogy House élvezi a pappal a párbeszédet, szabályosan terápiás szinten járt be a szobába :D Tudtam, hogy nem lesz pedofil, valahogy éreztem, hogy az egy nagy lefutott klisé lenne, viszont remek, hogy ilyen okossá, filozofikus karakterré tették, hogy House kicsit mozoghasson vele.

A 16-os legnagyobb pontja értelemszerűen a borotválkozás volt :))) Iszonyú helyes Hugh ilyen fessen is, a borostás House persze meggyőzőbb.

A 17-esben az igazmondó juhász története kifejezetten tetszett, különösen, mikor Cuddy-nak lenyomta azt a bevállalós szöveget :) érdekes volt.

18-as számomra annyira nem volt izgalmas, ez a macskás dolog meg a babonaság nem igazán érdekel. Kb annyira hiszek benne mint House, és idegesít is kicsit, szóval együtt tudtam vele érezni. Az meg egyértelmű, hogy a macska meleg helyre fekszik le, ha csak teheti. Szép cica volt egyébként.

19-ben örültem Mos Def-nek, érdekes szituációs volt ez, hogy a szemén keresztül is láttuk az eseményeket. A "Save the cheerleader, save your world" beszólása House-nak Taub felé nagy volt :)) Heroes cult is alive.

20-as meg ....hát ez van. Meat Loaf nem izgatott különösen, végig abban sanyarogtam, hogy miért??? miért???? szar ügy.

Taub mostmár kezd idegesíteni. A nyavalygásával, a hiszékenységével, a pofátlanságával. Nem élveztem, mikor House ott nyaggatta, mert elég szemét húzásai vannak azért Greg barátunknak, de még az sem hozott ki belőle túl sokat. Még Foreteen is izgisebb, esküszöm. És akkor már reménykedtem, hogy na ő lesz, aki új melót kap, elhúz, bájbáj. Erre...

ÁÁÁÁ, faxom, olyan mérges vagyok, fel tudnám rúgni az MRI-t is.

Várom a holnapot, lássuk a medvét.

robin54 Creative Commons License 2009.04.11 0 0 2381
??? :-((
Cim33 Creative Commons License 2009.04.10 0 0 2380
Köszi!
Előzmény: *Fleur* (2379)
*Fleur* Creative Commons License 2009.04.10 0 0 2379
Itt a cikk... csak linkelem, nehogy gond legyen ebből....

ORIGO HOUSE
Előzmény: Cim33 (2377)
*Fleur* Creative Commons License 2009.04.10 0 0 2378
De, a Fehér Házba ment dolgozni a színész- az origo szépen lelőtte a spoilert egyébként, bár engem ez nem zavart, de biztos sokan anyáztak miatta.
Előzmény: Cim33 (2377)
Cim33 Creative Commons License 2009.04.10 0 0 2377
Ez az. Kinek volt pont ő útban? Három másiktól szabadulnék boldogan inkább...
Hacsak nem unta meg a sorit.
Előzmény: Alhazred (2376)
Alhazred Creative Commons License 2009.04.10 0 0 2376
hehh, Meat Loaf az egyik hetibeteg. Kutnert meg nem értem...
*Fleur* Creative Commons License 2009.04.08 0 0 2375
Kezdjük ott, hogy a héten nem is vártam House-t, valamiért; azt hittem nem is lesz. Aztán a junkie-n belefutottam szépen a jó nagy adag durr-ba...
Alig mertem megnézni ezt a részt.
Hát ez odabaszarintott. Nem tudok mit írni...
Cim33 Creative Commons License 2009.04.08 0 0 2374
Ssssszameg. Miért???? Az egyetlen, aki érdekes tudott lenni. :(((((
*Fleur* Creative Commons License 2009.04.01 0 0 2373
Most néztem bele először a tv2-n House-ba, amióta elindult az ötödik évad; hát milyen buzi hangot bírtak adni Tabunak?!
Cim33 Creative Commons License 2009.04.01 0 0 2372
Csatlakozom, teljesen szuper, zseniális, újszerű és minden. :))) Mégmégmég! :)
*Fleur* Creative Commons License 2009.04.01 0 0 2371
Nagyon preferálom az ilyen különleges részeket... szuper volt, ahogy megoldották! Enélkül csak egy szimpla epizód lett volna, de így zseniálisba csapott át.
marevi Creative Commons License 2009.04.01 0 0 2370
Számomra hagy némi kívánnivalót maga után ez az évad (egyes részekről inkább nem is ejtenék szót), de az első mondatoddal egyetértek, nekem is nagyon bejött ez a rész :)
Előzmény: Candy Perfume Girl (2369)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2009.03.31 0 0 2369
Óanyám, zseniális epizód! :O

Nem tudom, ki hogy van vele, de ez az évad engem sodor, csak ülök és nézek ki a fejemből, hoy tud egyre jobb és jobb lenni, mert TUD! Élvezem, és egyszerűen imádom úgy, ahogy van.
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2009.03.22 0 0 2368
Tabu...*nagyonröhög* :DDD
Előzmény: *Fleur* (2366)
_ Liar _ Creative Commons License 2009.03.22 0 0 2367
az elszolás miatt? vagy Freudi miatt? :)
Előzmény: *Fleur* (2366)
*Fleur* Creative Commons License 2009.03.18 0 0 2366
Tabu.... LOL... Taub ... és a freudi elírásom- egész éjjel nem aludtam... most jön ki rajtam.
Előzmény: *Fleur* (2365)
*Fleur* Creative Commons License 2009.03.18 0 0 2365
Hát... Tabu agybajától eltekintve ez kurvajó rész volt :DD Pedig uuuuuutálom a macskákat, brrrrrrrrrr!
Ez a jelölős macska amúgy tényleg egy urban legend; valami más filmben, vagy tán sorozatban láttam már ezt a témát... imádtam, ahogy House valahol a hiszek is, nem is között ingázott, na, meg ahogy szivatták egymást Kutnerrel. :D Reméltem, hogy a fake blood miatt Kutner még visszaadja a magáét...
Taub meg fárasztó. És hülye is. Mindegy.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!