Keresés

Részletes keresés

rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.01 0 0 135
Feleslegesen téped a szádat, úgyse érti.:(
Előzmény: drzyx (129)
pofetta Creative Commons License 2006.05.01 0 0 134
Utca? Én lejtaknának nézem, aminek a végén nincs táró.
Előzmény: Törölt nick (131)
toloba Creative Commons License 2006.05.01 0 0 133
HAPPY TREND Creative Commons License 2006.05.01 0 0 132
most tök komolyan!
hogy lehet egy rocker jobboldali?
Előzmény: Törölt nick (127)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.01 0 0 131
>>A Fidesz elmúlt négy éves hozzáállása mellett lehetetlen volt bármiféle reformba fogni.

Hja, kérem!
Igen nagy luxus az ellenzék vezérét basztatni egyfolytában a négy év alatt ahelyett, hogy bármiféle reformokba fogna az ember.;))

Nem Orbánt kellett volna csesztetni, nem osztogatni kellett volna, hanem felelősen kormányozni.

Mondjam azt, hogy a ballib elit jelentős politikai hibát vétett ezzel a bolgárgyurista zsigeri gyűlölködéssel?

Orbán nem vett részt a parlamenti munkában, mert nyilvánvaló média-hajtóvadászat folyt ellene, lesték a bármiféle megszólalásának alkalmát, hogy kitekerjék mondanivalóját és Antall,Boros,Torgyán mintájára kicsináélják, politikai-hulla szintre amortizálják. Nem jött össze, vesztettek.

A helyzet változását jelzi ez a topic is.
Most mondott kiforgatnivalót, de jól láthatóan megszólaltak a ballib vészcsengők és nem akarnak bemenni az Orbán felkínálta utcába.,))
Előzmény: sajtoskenyér (113)
merkan Creative Commons License 2006.05.01 0 0 130
Van egy nem dakota közmondás:
Az idő múlik, a becsület pedig fogy.
Előzmény: pofetta (126)
drzyx Creative Commons License 2006.05.01 0 0 129

hogy mi sovánka és mi nem az érdekes kérdés, különösen annak fényében, hogy pár napja ennek a sovánka győzelemnek a töredékével is beértétek volna, dehát savanyú a szőlő...

sőt, telejesen el vagyunk keseredve, azt hiszem szétnézek kötél után is... te tényleg ennyire kihívásokkal kűzdesz szellemi téren vagy kóros befolyás alatt állsz így esténként?

olvasgass te is kicsit mondjuk Tölgyessy-t, hamár...

vagy Orbánt: a rendszerváltás akkor tekinthető befejezettnek, amikor egy kormány másodszor is bizalmat kap...

Orbán maradása csak nektek lenne rossz, a szocikat bebetonozná, elhiszitek a sajár propagandátokat és azt hsizitek, hogy még nem vagytok elég jobbszélen, pedig ott már csak a szakadék van, bázis nincs, de egészségetekre...

Előzmény: Törölt nick (111)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.01 0 0 128
90-ben még tôlem is katak egy x-et.
de már elmúlt.
Szánalmasak lettek. Értékek nélküli, hataloméhes jogász gittegylet.
Nem hiszem, hogy eljönne az az idô, hogy tisztelni tudjam ôket.
Előzmény: pofetta (126)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.01 0 0 127
A Lengyelo mintánál pontosan ez zajlott, tehát nem lehet azt mondani, hogy kizárt volna mégegyszer.

A lendülő kezemről szóló víziód sajnálom, de nem igazán ül.
Sok mindenm egyéb mellett azért sem, mert mikor ifjukoromban könnyűszerrel tehettem volna, akkor sem ezt az utat választottam.
A másik oldalon pedig családi alapon alkalmatlan vagyok.

A buta sztereotípiádról kb. ennyit.
Előzmény: ágyús (109)
pofetta Creative Commons License 2006.05.01 0 0 126
Ha nem is értettem egyet azzal az Orbánnal aki volt a 90-es évek elején, de tudtam tisztelni benne valamit, ami mára teljesen elveszett belőle és önmaga karikatúrájává vált. Én ennek nem örülök. Többre tartottam őt, s talán egyszer megint becsülhetem. Úgy legyen!
Előzmény: rraabbiiddaa (123)
stewe Creative Commons License 2006.05.01 0 0 125
Csak pontosítottam a fésű helyét. Azért ne mérgelődj, mert rosszul emlékszel.
Előzmény: Törölt nick (120)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.01 0 0 124
A baloldalon korábban volt elkülönült két osztat, mindenesetre most egy Gyurcsány-Kóka barátság igazolta Demszky ellenes jelölés, vagy épp Persányi szónoklata a kimondottan szoci rendezvényen, megtámogatja azt a nézetet, hogy jelentős közeledés van a gyurcsányista vonal és az SZDSZ között, szinte egy CDU-CSU mintájú szimbiozis szintjéig. Ez pedig csak látszatra más mintr az egypárt.
Ahhoz képest, hogy Orbán bedarál mindenkit, útnak indult egy zsenge KDNP, mint létező elit-szegmens leképezése, valamint kétkedő gondolkodóknak minduntalan eszébe jut a málnaszőr esete az MDF kapcsán Mikola beszédeinek hatását elemezve.

A többi, amit leírtál heveny orbánfóbia, bocs de nincs terapeuta hangulatom.
Előzmény: homancska (104)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.01 0 0 123
Lassan már nem lesz lejjebb.
És akkor megrázza magát a fônix, akarom mondani a trulmadár és új éle kel.
Előzmény: pofetta (121)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.01 0 0 122
Honnét tudná szerencsétlen, mikor rosszabbul él.
Vagyis nincsen lóvé.:)))))))))
Előzmény: merkan (118)
pofetta Creative Commons License 2006.05.01 0 0 121
Orbánnak kb. 20%-al kevesebb pénze volt, mint Gyurcsánynak. Ennyivel kisebb blagátot csináltatott magáról a Gyurcsányos ház hátoldalára. :-)

Kezdek igán aggódni Orbánért. Óráról órára mélyebre süllyed.
Előzmény: homancska (7)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.01 0 0 120
Intelligencsebbnek gondoltalak, hogy "az aki mondta másra-azt mondja magára" kisdedóvó szinvonalú riposztparáddal örvendeztetsz meg.

Kicsit törekedhetnél az igényes és ütős szenyózásra, hogy vitapartnernek tekintsenek.
Előzmény: stewe (106)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.01 0 0 119
Ja, rájöttem közben én is, lehet, hogy én szerettem volna ezt hallani.
Na, mindegy.
Alkosson ha akar.
Ellenzéket már nem kell, mert azt megalkotta.
Akkor mit akar? Félrebeszélni?:)
Előzmény: alfredoo (117)
merkan Creative Commons License 2006.05.01 0 0 118
Viktor!!
Mondd már meg milyen a pénz gazdáinak a szaga!

Te vagy a szagérző...
alfredoo Creative Commons License 2006.05.01 0 0 117

rabida

veletlenul SEM mondott konstruktivet. alkoto ellenzeket mondott. jelentsen azt amit jelenteni akar. de valoszinuleg orbani jelentese van, tehat akaratlagos. miert is mondott le a POLGARI ellenzek hangoztatasarol?

Előzmény: rraabbiiddaa (8)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.01 0 0 116
Kompenzáltták és kész.
Na látod.:)
Előzmény: drzyx (114)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.01 0 0 115
Milyen háborút vesztt el és kicsoda?
komlyan, neked félrevisz az agyad.
Bocs, nem akarlak bántani, de nonszensz amiket írsz.
Előzmény: Törölt nick (111)
drzyx Creative Commons License 2006.05.01 0 0 114

és mégis, hol? mert nyaktól fölfele nem, valszeg te lehetsz óriásláb, vagy babaszem jankó...

'súlytják' ja az meg különösen...

Előzmény: Törölt nick (78)
sajtoskenyér Creative Commons License 2006.05.01 0 0 113
 A Fidesz elmúlt négy éves hozzáállása mellett lehetetlen volt bármiféle reformba fogni. A szocik valszínűleg politikai árat fognak fizetni a reformokért. A Fidesz ezt nyilvánvalóan nem vállalta volna, és most sem akarja vállalni. Tehát semmiféle felelősségérzet nincs arrafelé (talán Orbánon túl még lehet). Orbán nem vett részt a parlamenti munkában, nem harcolt négy éven át semmiféle érdemi cél érdekében, csak utazgatott és a híveivel tapsoltatta magát. Ez nem egy államférfi, hanem egy hordószónok mentalitása.
Előzmény: Törölt nick (98)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.01 0 0 112
Kérdezd attól, aki érzi.:)
Előzmény: merkan (108)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.01 0 0 111
A választás minimális százalékarányú(nem mandátum) megnyerése a négyéves soha meg nem ismételhető osztogatáspolitika után elég sovánka győzelem, ha tekintjük a jövőbeni, válságkezelésért kijáró népszerűségvesztést,.
A ballib elit pedig elvesztette az Orbánnal szembeni, annak a politikai térből történő liaiktatásra indított háborúját. Ezu teljesen nyilvánvaló.

Nem látszik, hogy nagyon örülnétek a kialakult állapotoknak.;))
Előzmény: drzyx (97)
Juan Primo Creative Commons License 2006.05.01 0 0 110

csak a saját égett szagát nem érzi

:)

Pedig ez nem kis égés volt. Talán elnyomja valami más szag. :)

Előzmény: toloba (95)
ágyús Creative Commons License 2006.05.01 0 0 109
"Ezzel szemben a jobboldalon a csurkizmus reális lehetőség.
Az pedig, hogy mindez gazdasági megszorítások közepette tényező, esélyt ad a megvalósulásra.
A legjobban annak röhögök, hogy a komcsik által megmozgatott plebs az, aki a sültgalamb-eső fogytával megtámogatja ezt a szélsőségességet.;))"

Látom tanultál történelmet. Szerencsére rajtad kívül más is. Még egyszer senki nem fogja megvenni a náci gyilkos demagógiát.
Annyira átlátszol, hogy látom lendülő kezedet, és persze jól értem mit értesz te "csurkizmus" alatt.
Csúnyán fogsz csalódni.

Mostantól semmisnek tekintem minden hsz-edet.

Előzmény: Törölt nick (76)
merkan Creative Commons License 2006.05.01 0 0 108
Milyen szaga van a pénz gazdáinak?
Előzmény: drzyx (102)
drzyx Creative Commons License 2006.05.01 0 0 107
a társadalombiztosítás meg az egészségügy pedig egyértelműen az Orbán kormány sara, módjuk és lehetőségük is lett volna végigcsinálni, ehelyett szétcseszték még jobban...
Előzmény: Bibi (72)
stewe Creative Commons License 2006.05.01 0 0 106
a nyelesfésű a nacizsebedben volt...a farzsebben egészen pontosan...már elfelejtetted?:-))
Előzmény: Törölt nick (100)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!