arról győztél meg, hogy mégiscsak elmegyek a második fordulóra is, és szavazok a szoci(aztsetudomkiaz) jelöltre. az elsőben Csapodyra voksoltam, ő kiesett. "közöttetek" nem akartam választani. de TE elintézted. köszönöm.
Nem, hogy nem szégyen, hanem a dolog arról szól, hogy a jobboldalon muszáj felépíteni egy tisztességes társaságot. Mert azért én a szocikat sem szeretném zsinórban 20 évig látni kormányon.
Minden tiszteletem azoké az MDF-s jobbosoké, akik nem akarnak közösséget vállalni azzal a mocsokkal, amit a fityesz képvisel. Egy tisztes ellenféltől még a vereség sem szégyen. Majd meglátjuk 2010-ig.
Én nem tudom,hogy máshol mi van, de itt nálunk alig lehet az embereket meggyőzni arról, hogy nincs második szavazás, mert az elsőben nyert a fideszes jelőlt.
Úgy meg vannak indulva, a jegyző attól fél, hogy nagy balhé lesz, ha zárva találják a szavazókört.
Akkor azok menjenek a fideszbe. Azért, hogy a fidesz programját támogassák az MDF programja helyett, nincs szükség rájuk. DI megmondta, hogy nem segíti Orbánt. Nem szövetségesek többé. Ezek az emberek nem tudták, hogy mi mellé állnak. Vagy soha nem álltak mellette.
Miért nem korlátozzák a családonkénti, háztömbönkénti autók számát?
Sőt miért engednek egyáltalán vidéki autókat a főváros útjaira?
De a kedves Levegő Munkacsoportnál (Fidesz-szatellit) is érdeklődhetnénk, hogy a jóqrvannyukat szabotálják az M0-t meg a többi szatellit, és pénzkizsarolós társulás is szintén...
Szerencsére van metro és villamos is, azt nem érinti a dugó...
Bent vannak, hétfőtől kezdődhet a párt- és image-építés. Négy év múlva kiderül, milyen eredménnyel. Amit most csinálnak a fidesznyik MDF-esek, az a szokásos balgaságukból eredő kapkodás...
A helyi (vidéki) mdf-szervezet egyik fele fizetett újsághirdetésben (városi -mszp/szdsz - újságban) szólítja fel a nem-visszalépő mdf-képviselőjelölteket a visszalépésre :)
Hát, kedves Emp... Annyira valószínütlen amit állítasz, hogy nem hiszek neked. Valami nem egyenes ebben a történetben. De persze bizonyítani nem tudom a sejtésemet, mint ahogy te sem az igazadat... Viszlát!
Az MDF szavazók elindulnak Orbán ellen szavazni. Azért ez hihetetlen. Sose gondoltam volna, hogy ez valósággá válhat. És azt sem, hogy én valaha drukkolni fogok az MDF-nek. Most ezt tettem. Sőt, ha Iboly kitart, bár most már asszem ki fog, akkor ősszel ixelek neki kettőt is. Legalább Tollerünknek nem klesz meg a 2/3-os többsége. Mert az azért sok lenne neki is. Üdv.:-)