Elején az ováció, a parttalan öröm, majd a riadalom, a tetvezés, a végén a könnyekkel küzdő, reményvesztett arcok... Mondjuk akármilyen eredmény jönne ki egy választáson, könnyekre nem fakadnék, ha veszítene a pártom -- persze én normális vagyok.
de biztos azt sem hittétek, hogy az MSZMP utódpártja ilyen jobboldali nagytőkés politikát folytat majd és hogy megcsinálja a gazdasági rendszerváltást, ami nélkül már ott tartanánk, ahol Burundi.
AZ SZDSZ hazug és aljas modon, sunyin és képmutatoan hazudott nekünk 94.-ben, mert mi akik rászavaztunk sokan alapitoként sosem hittük volna el, hogy képes az MSZMP és utodpártjaival a koaliciora...
s azt is megnézted, amikor Petö azt mondja, hogy nem lesz koala és csak provokáció a hiresztelés erről? Amikor még azt mondták, hogy ök a jobbközép erő és nem lesznek eláruloi a Fidesznek pl....
A volt emdéefes megélhetési politikusoknak -- élükön Lezsák Nosferatu Sándorral és Balogh Pisztolygolyó Lászlóval -- olyan vastag a bőr az arcukon, mint amilyen csak a nagyon öreg hímelefánt seggén található.
Globlib ellenes ellenzéki többség alakulhat Magyarországon. Igen fontos lenne a kompromisszumkötés gyakorlása, minden irányba, ennek nagyszerű lehetőségét kínálja a globlib ellenes ellenzéki többség, más szóval a nemzeti többség ellenzékben. Efelé sodródnak az események, az mdf irányításával, az mdf lenne a mérleg nyelve ellenzékben.
Török Gábor politológus is beszélt erről egy órával ezelőtt az inforádióban.
Meg tudom erősíteni, hasonlókat tapasztaltam, de én sajnos a családban is. Ugyanaz van nagyban, mint ami itt a fórumon kicsiben: meg lehet nézni: a legtrágárabb, legelvakultabb, a legagresszívabb olvtársak kivétel nélkül mind fideszesek! És a gyümölcséről ismerjük meg a fát.
Férfikönnyek és tetvesező Grosics a Fidesz központjában - videó
2006. április 10. 13:35
Először igazán bizakodtak, de csak csendesen, aztán már csak csendesek voltak és várták Orbán Viktort. Grosics jóízűen tetves bandázik egyet, férfikönnyek hullanak.
Mi készen állunk a megállapodásra, felülemelkedünk minden önös, egyéni és pártszemponton. Az ország és a haza érdekében kell megállapodnunk - mondta Orbán Viktor hétfőn a Dísz téren. Én az elkövetkező két hétben és a következő négy évben is harcolni fogok. Harcoljatok Ti is! - buzdított Fidesz elnöke.
Pokorni Zoltán szerint az a kérdés, hogy lesz-e kormányváltás, ezért másodlagos, hogy ki milyen pozíciót tölt be.
Orbán Viktor levelében gratulál a Magyar Demokrata Fórum sikeres választási szerepléséhez. Egyben rámutat, hogy az új polgári kormány megalakulása a Magyar Demokrata Fórumon múlik.
Tisztelt Elnök Asszony!
Engedje meg, hogy a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Országos Elnöksége nevében őszintén gratuláljak a Magyar Demokrata Fórum sikeres választási szerepléséhez. A választások első fordulója után egyértelművé vált, hogy az MSZP és az SZDSZ nem képes a mandátumok többségét megszerezni. Az új polgári kormány megalakulása a Magyar Demokrata Fórumon múlik.
Tisztelt Elnök Asszony!
A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség nyitott a Magyar Demokrata Fórummal való együttműködésre. Eltökéltek vagyunk a kormányváltás mellett, ezért kezdeményezzük, hogy a két párt között mihamarabb kezdődjenek egyeztető megbeszélések.
Budapest, 2006. április 10. Üdvözlettel: Orbán Viktor
MazdaGazda, en a helyedben mar elkezdenem leitatni letargias fidesznyik osmerosod, hogy az elkerulhetetlen sorcsapast kello maligannal mersekelje :))))))))))))