Én is nagyon remélem.:)Majd úgy akarjuk,hogy megvesszük a lánycicát,kiállításokra visszük őt is és majd utánna jöhetnek a kiscicák.Én már tú vagyok a fésülésen.sok sikert hozzá!
Jól vannak.Már mindenki dorombol és nagyon aktivak,játszanak egymással:)
Még nem találtam gazdit nekik,remélem nem sokára találok!
Nekem a nagy álmom az állatorvosi egyetem volt,de sajnos nem vettek fel,ezért mentem az élelmiszermérnökire.Már kicsi korom ota szeretem az állatokat,és majd állatokkal szeretnék foglalkozni.Arra gondoltam,ha elvégzem az egyetemet akkor jelentkezem a kaposvári egyetem állattenyésztő szakára.
Karesz csinál egy honlapot Rockyról,Kellyről.Majd látogasd sokat.1-2 nap és kész lesz,de majd megírom,hogy mikortól üzemel.címe: www.gportal.hu/perzsacica
Nem kakilnak össze semmit mert már 4 hetes koruktól maguktól kezdik használni az alomtálat,nagyon jó kenneleket lahet venni amiből nem tudnak kijönni,Atahualpha fényképén is látszik a kennel.Nekünk az a szerencsénk,hogy a vendégszobát átalakitottuk így azt csak ők használják most,aput nehéz volt meggyözni!
Tervbe van,hogy veszünk és babázok:),de mivel Karesz(barátom)anyukája nem engedi,mert szerinte mindent őssze kakilnának meg pisilnének:((((Majd ha saját házunk lesz:(Kb.ez 10 év:(
Egészen jól.31 témakörből 25 már nagyon jól tudok,csak nagyon nehéz a sok képlet miatt:(De remélem holnapra már mindent tudni fogok:)
Képzeld ma felhívtak és lemondták a kék-fehéret és a vörös-fehéret mert túl rövid a szürük és nem elég kerek a fejük,és már tegnap is tudták,hogy nem kell nekik a két cica csak személyesen nem akarták megmondani.Nekik a brittek jobban tetszenek.
Bonnie, ahogy meghallja a kulcs csörgését, már mondja a magáét!
Mindíg be tudok neki újítani valamit, a kiállításon is vettem neki egy-két dolgot! Legszívesebben az összes cicát begyűjtöttem volna !!!!
Reggeli 'kv': meghallja az óra csörgését: -Jólvan, akkor most föl fog kelni, mehetek!! Bemászik mellém, elhelyezkedik 'simizd a pocim' pózban! Simi, doromb, marhára jól érezzük magunkat, persze amikor kimászom az ágyból megy a reklamáció!!!
Voltak nálunk,nagyon kedvesek,egy fiatal pár és két fiu kiscicát kerestek.A vörös-fehéret és a kék-fehéret választották,szerintem nagyon jó helyük lesz náluk,lehet,hogy még kíállitásra is fogják hozni őket.Nagyon tetszett nekik amit meséltem a kíállitásokról:)
A teljesen kék kislány egy családhoz kerül,ahol 4 gyerek van,szerintem mindig lesz valaki aki játszon majd vele.
A krém fiu a közvetlen szomszédunk cicája lesz:)
Mostmár teljesen megnyugodtam,hogy mindenkinek jó helye lesz!