Keresés

Részletes keresés

elemes Creative Commons License 2006.03.16 0 0 118
A törzsközönségre nem kell energiát pazarolni. az ellenfélre szavazni úgysem fognak, a részvételi kedvüket pedig az MSZP negatív kampánya erősíti.

Ez egy sútka volt. Zsart. Dzsók. stb
Előzmény: toloba (115)
elemes Creative Commons License 2006.03.16 0 0 117
hát persze :-)
pofetta Creative Commons License 2006.03.16 0 0 116
Ez volt a szerverüggyel is:
„milyen szerver az, amelyil észleli a behatolást, de nem akadályozza meg?”
Kevesen tudják, hogy mi a külömbség az informatikai rendszer feltörése és a jogtalan használat között. (Feltöröm az ajtót: szól a riasztó. Kulccsal és kóddal belépek: nem szól.)
toloba Creative Commons License 2006.03.16 0 0 115
Ezt ők tök komolyan gondolták megetetni a kevésbé agyas támogatóikkal. Odakattintanak és egyből anyázzák Gyurcsányt...a szavazóik egy részének tudatlanságára, korlátozott gondolkodásképességére és gyűlöletére építenek. Meglátják Gyurcsány nevét és mint Pavlov kutyája csorogni kezd a vérszomjjal átitatott nyáluk...
Előzmény: zuglo_14 (110)
elemes Creative Commons License 2006.03.16 0 0 114
Persze, legközelebb, amikor cérnával arrébbhúzogatott pénztárcával viccelődök, kirakok egy táblát, hogy ez csak vicc, nehogy valaki lehajonjon érte.

Hány sajtómunkás vette észre, hogy Gyurcsány nem képviselő...? :-)
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (18)
pofetta Creative Commons License 2006.03.16 0 0 112
Ennyire eccerű ez...:)))

OFF
Látszólag semmi köze az alábbi történetnek ehhez a visszakérdezősdihez, de talán érted, miért írom.
Volt nálunk két nagyon link tanuló. Tényleg nagyon linkek voltak, de a kettő közül az egyiket kedvelték, a másikat nem. A kedvelt diákot b*szogatta a suli, a másikra egyszer sem szóltak rá. A kedvelt diák végig csinálta az évet. Leszurás után mindig összekapta magát. A másiknak egyszer sem szóltak, mint már mondtam. Illetve egyszer. Amikor összejött annyi hiányzás, ami után már mérlegelés nélkül ki kell rúgni.
ON
Előzmény: ancsil01 (109)
prenotalis Creative Commons License 2006.03.16 0 0 111

igazad van !

a rohatt emtéi !

:)))

Előzmény: gázárkommandó (52)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.03.16 0 0 110
Van a mi csodálatos: de a fidesz hülyeségénél már csak a fideszfannok hülyesége csodálatosabb:-))))) A sok kiválló jogász ,imt dr. orbán, dr, áder, dr, dft, dr szijjártó stb... akiválló jogászok akik egyébként idestova 16 éve országygülési képviselök, van közöttük olyan aki az országygyülés elnöke volt, aki miniszterelnök volt, szóval ez asok kivállllóóóóóóóóóóóó jogász NEM tudja, hogy az országygülésben országygülési képviselők szavaznak:-) és ezek akarják kormányozni az országot, hát mire fel??? nem kéne inkább a jogi diplomájukat visszaadni????
ancsil01 Creative Commons License 2006.03.16 0 0 109

"...Nekem az a bajom, hogy az egyik helyen visszakérdez, amáésik helyen pedig véletlenül sem. Pici, árnyalatnyi különbség..."

Te nagyonegyszerű, te!

A pici, árnyalatnyi különbség az, hogy az egyik helyen információt közölnek, a másikon meg olyan orbitális baromságot, hogy a tudósító nem hiszi el, hogy jól hallott, ezért kérdez vissza.

Ennyire eccerű ez...:)))

Előzmény: gázárkommandó (60)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.16 0 0 108

ínem.

az egyik esetben egvy képviselőről beszélnek, aki  nem élt képviseleti jogával, nem szavazott...

a másik esetben olyan valakin kérik számon a szavazást, aki nem is szavazhatott.

A fidesz szögbe rugott, azt most humornak próbálja álcázni.

Előzmény: gázárkommandó (76)
mibi Creative Commons License 2006.03.16 0 0 107
Vicceltek, mint a szabolcsi fideszes jelolt, aki csak trefabol kampanyolt a Munkaspart 2006-nak!
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (9)
mibi Creative Commons License 2006.03.16 0 0 106
Ugye ez nem igaz! Vagy mar ennyire lent vannak?
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (-)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.03.16 0 0 104
2x2 = micsodaaa?

(visszakérdeztem, így jó?)
Előzmény: Gép-ész (100)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.16 0 0 103
Hát bizony nem. Ahogy pl. Sólyom Lászlót sem. (Aztán még lehetne sorolni.)
Előzmény: gázárkommandó (99)
szani Creative Commons License 2006.03.16 0 0 102
vigyelmesen elolvastam közel száz hozzászólást,de nem értem a vergődésedet ezen a visszakérdezésen
Ha az MTI visszakérdezés nélkül teszi közzé a Fidesz közleményét akkor más lenne a tartalma? Attól lett baromság, hogy az MTI visszakérdezett ?
Előzmény: gázárkommandó (97)
gázárkommandó Creative Commons License 2006.03.16 0 0 101
gép: "A hazugságon szerintem nem akad fenn egyik mtis se"

Na, nem értettem eddig, hogy a szoci közleményeknél miért nincs kérdése a derék MTI-seknek... De most te végre felvilágosítottál! :)
Előzmény: Gép-ész (100)
Gép-ész Creative Commons License 2006.03.16 0 0 100
Van a hazugság, meg van a baromság. A hazugságon szerintem nem akad fenn egyik mtis se, de ha valaki azt akarja lehozni közleményben, hogy a Föld lapos, vagy 2x2=4, akkor lehet.
Előzmény: gázárkommandó (97)
gázárkommandó Creative Commons License 2006.03.16 0 0 99
Csak nem azt akarod mondani, hogy a nép nem választotta meg Ferencet semminek? :D
Előzmény: bkuksika (96)
gázárkommandó Creative Commons License 2006.03.16 0 0 97
És így folytatódik a mondat: Tényleg, igazad lehet, csak a Fideszt szeretik az MTI-sek, ott kérdeznek, javítanak, replikáznak, de az MSZP-t nagyon utálhatják, hogy minden közleményüket szó nélkül lehozzák... Hoghy aztán a kereskedelmi médiákok reggeltől estig harsoghatssák a minden MTI-s kérdés nélkül hagyott szoci hazugságot... Olajozott gépezet ez. Csak az a rohadt ellenzék akadékoskodik állandóan. :D
Előzmény: gázárkommandó (89)
bkuksika Creative Commons License 2006.03.16 0 0 96
Gyurcsány Ferenc képviselő?
gázárkommandó Creative Commons License 2006.03.16 0 0 94
Nézd, viccelni próbált! :DDD
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (88)
gázárkommandó Creative Commons License 2006.03.16 0 0 92
Mit tudsz, mesélj! Már ott is érzik, hogy kevés van hátra? :D
Előzmény: Gép-ész (91)
Gép-ész Creative Commons License 2006.03.16 0 0 91

Te komolyan azt hiszed, hogy ott nem dolgozik jobboldali szavazó?

Előzmény: gázárkommandó (89)
gázárkommandó Creative Commons License 2006.03.16 0 0 90
Na, ez például kiváló közlemény lenne, nem is lenne semmi kérdése az MTI-s kollégának, biztos lehetsz benne. :)
Előzmény: pofetta (87)
gázárkommandó Creative Commons License 2006.03.16 0 0 89
Micsoda csupa szív ez az MTI-s kolléga... :) (Szaga a megtestesült jószándék. :D) Tényleg, igazad lehet, csak a Fideszt szeretik az MTI-sek, ott kérdeznek, javítanak, replikáznak, de az MSZP-t nagyon utálhatják, hogy minden közleményüket szó nélkül lehozzák... :DDD
Előzmény: Gép-ész (86)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.03.16 0 0 88
Leköpték volna? :-o Megkérdezték, hogy tudnak-e róla a Szentviktori utcában, hogy Gyurcsány nem is szavazhat. Mire ők:

- Nem?
- Nem.
- Tényleg nem?
- Tényleg, tényleg.
- Na ugye.
- Na ugye, mi?
- Na ugye hogy nem szavazta meg.
- Én kérek elnézést.
Előzmény: gázárkommandó (85)
pofetta Creative Commons License 2006.03.16 0 0 87
Igen, de ha most megszavazták volna a 14. havi nyugdíjat (ami szvsz baromság), akkor az idén nem lehetet volna kifizetni a 13-at. Ennek részletezése itt erősen off.
Ha van miből magas nyugdíjat adni, akkor azt tessék megtenni 12 részletben.
Érdekes egyébként, hogy a Fidesz az európai átlagnyugdíjhoz hasonlítja a magyart.
És a fizetések? Az ne legyen európai?
Előzmény: gázárkommandó (82)
Gép-ész Creative Commons License 2006.03.16 0 0 86
Én komolyan nem értem, mi bajod van. Az illető csak meg akarta védeni a fideszt a beégéstől. Az is lehet, hogy jobbos. Vannak ugyanis, akiknek nem az jut eszébe a közleményt olvasva, hogy mekkora poén már, hanem az, hogy mekkora faszság :) És attól tartok, hogy ők vannak (jóval) többen.
Előzmény: gázárkommandó (82)
gázárkommandó Creative Commons License 2006.03.16 0 0 85
Ja, elég, ha csak a fideszes közleményeket köpködik... :D
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (83)
gázárkommandó Creative Commons License 2006.03.16 0 0 84
Attól lennék boldog, ha a derék hírcsinálók mindenkinél visszakérdeznének, és pont úgy, ahogy most csak a Fidesznél akadékoskodnak, pont úgy akadékoskodjanak a szociknál is és mindenhol. Ettől kicsit boldogabb lennék, talán, habár a boldogságom és ez a szaharság csöppeteg van csak összefüggésben. :)
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (81)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!