Lendvai Ildikó sajtótájékoztatója - a Fidesz reagálása
Budapest, 2006. március 16., csütörtök (OS) - Az Országgyűlés 2004. szeptember 29-e, azaz a Gyurcsány-kormány hivatalba lépése óta 6036 esetben szavazott önálló indítványokról, törvénytervezetekről és a képviselők által benyújtott módosító indítványokról. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök egyetlen egy alkalommal sem szavazott ezen előterjesztésekről. Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoport Sajtóiroda
Kiadó: FIDESZ
Ez volt a szerverüggyel is: milyen szerver az, amelyil észleli a behatolást, de nem akadályozza meg? Kevesen tudják, hogy mi a külömbség az informatikai rendszer feltörése és a jogtalan használat között. (Feltöröm az ajtót: szól a riasztó. Kulccsal és kóddal belépek: nem szól.)
Ezt ők tök komolyan gondolták megetetni a kevésbé agyas támogatóikkal. Odakattintanak és egyből anyázzák Gyurcsányt...a szavazóik egy részének tudatlanságára, korlátozott gondolkodásképességére és gyűlöletére építenek. Meglátják Gyurcsány nevét és mint Pavlov kutyája csorogni kezd a vérszomjjal átitatott nyáluk...
OFF Látszólag semmi köze az alábbi történetnek ehhez a visszakérdezősdihez, de talán érted, miért írom. Volt nálunk két nagyon link tanuló. Tényleg nagyon linkek voltak, de a kettő közül az egyiket kedvelték, a másikat nem. A kedvelt diákot b*szogatta a suli, a másikra egyszer sem szóltak rá. A kedvelt diák végig csinálta az évet. Leszurás után mindig összekapta magát. A másiknak egyszer sem szóltak, mint már mondtam. Illetve egyszer. Amikor összejött annyi hiányzás, ami után már mérlegelés nélkül ki kell rúgni. ON
Van a mi csodálatos: de a fidesz hülyeségénél már csak a fideszfannok hülyesége csodálatosabb:-)))))
A sok kiválló jogász ,imt dr. orbán, dr, áder, dr, dft, dr szijjártó stb... akiválló jogászok akik egyébként idestova 16 éve országygülési képviselök, van közöttük olyan aki az országygyülés elnöke volt, aki miniszterelnök volt, szóval ez asok kivállllóóóóóóóóóóóó jogász NEM tudja, hogy az országygülésben országygülési képviselők szavaznak:-)
és ezek akarják kormányozni az országot, hát mire fel???
nem kéne inkább a jogi diplomájukat visszaadni????
"...Nekem az a bajom, hogy az egyik helyen visszakérdez, amáésik helyen pedig véletlenül sem. Pici, árnyalatnyi különbség..."
Te nagyonegyszerű, te!
A pici, árnyalatnyi különbség az, hogy az egyik helyen információt közölnek, a másikon meg olyan orbitális baromságot, hogy a tudósító nem hiszi el, hogy jól hallott, ezért kérdez vissza.
vigyelmesen elolvastam közel száz hozzászólást,de nem értem a vergődésedet ezen a visszakérdezésen Ha az MTI visszakérdezés nélkül teszi közzé a Fidesz közleményét akkor más lenne a tartalma? Attól lett baromság, hogy az MTI visszakérdezett ?
Van a hazugság, meg van a baromság. A hazugságon szerintem nem akad fenn egyik mtis se, de ha valaki azt akarja lehozni közleményben, hogy a Föld lapos, vagy 2x2=4, akkor lehet.
És így folytatódik a mondat: Tényleg, igazad lehet, csak a Fideszt szeretik az MTI-sek, ott kérdeznek, javítanak, replikáznak, de az MSZP-t nagyon utálhatják, hogy minden közleményüket szó nélkül lehozzák... Hoghy aztán a kereskedelmi médiákok reggeltől estig harsoghatssák a minden MTI-s kérdés nélkül hagyott szoci hazugságot... Olajozott gépezet ez. Csak az a rohadt ellenzék akadékoskodik állandóan. :D
Micsoda csupa szív ez az MTI-s kolléga... :) (Szaga a megtestesült jószándék. :D) Tényleg, igazad lehet, csak a Fideszt szeretik az MTI-sek, ott kérdeznek, javítanak, replikáznak, de az MSZP-t nagyon utálhatják, hogy minden közleményüket szó nélkül lehozzák... :DDD
Igen, de ha most megszavazták volna a 14. havi nyugdíjat (ami szvsz baromság), akkor az idén nem lehetet volna kifizetni a 13-at. Ennek részletezése itt erősen off. Ha van miből magas nyugdíjat adni, akkor azt tessék megtenni 12 részletben. Érdekes egyébként, hogy a Fidesz az európai átlagnyugdíjhoz hasonlítja a magyart. És a fizetések? Az ne legyen európai?
Én komolyan nem értem, mi bajod van. Az illető csak meg akarta védeni a fideszt a beégéstől. Az is lehet, hogy jobbos. Vannak ugyanis, akiknek nem az jut eszébe a közleményt olvasva, hogy mekkora poén már, hanem az, hogy mekkora faszság :) És attól tartok, hogy ők vannak (jóval) többen.
Attól lennék boldog, ha a derék hírcsinálók mindenkinél visszakérdeznének, és pont úgy, ahogy most csak a Fidesznél akadékoskodnak, pont úgy akadékoskodjanak a szociknál is és mindenhol. Ettől kicsit boldogabb lennék, talán, habár a boldogságom és ez a szaharság csöppeteg van csak összefüggésben. :)