Osszuk meg egymással élményeinket erről az országról. Ha meg valaki sosem járt még ott, csak érdeklődik, h milyen, szintén szívesen várjuk, hiszen a legszebb országok egyike.
Sziasztok! Melyik mobil szolgáltatót ajánljátok? A lentebb említettet MAGTI-t? Ezt a koktél, hogy tudom kérni, a Kutaiszi reptéren (ha egyáltalán nyitva vannak hajnalban) vagy csak online lehet rendelni, ha van már SIM kártyám?
Engem is ez érdekel. Eddigi infóim szerint 300 GEL a taxi Kutaisiből, a marshrutka (3 fő esetén) kb. a fele (120 GEL + 40 a taxi a reptérről), viszont arra 9-10 óráig várni kell.
Tavaly taxival mentem Zugdidibe reptérről, majd onnan marshrutka Mestiába. A Zugdidi - Mestia marshrutka azonban szívás, akkor indul amikor megtelik, így akár órákat is várhatsz az indulása. Odafele 2, visszafele 3 órát vártam. Ha többen vagytok lehet érdemes érdeklődni, hogy taxival mennyiért vinnének fel
Május elején mennénk Grúziába és olvasgatás közben említették a regisztrációt. Most is kell még? A másik kérdésem, hogy a Kutaisi reptéren elfogadják-e a mobilos beszállókártyát?
Ez már a téli időszak (első járata) lesz, és ők nem állítják át az órát, így csúszik egyet. 6:05 volt kiírva, amikor foglaltam, aztán másnap 6:50-re, majd 6:40-re változtattak.
Köszi, az utóbbit már valahol olvastam, de nem biztos, hogy eszembe jutott volna :-) viszont két módosítás után (amiket pár óra alatt csináltak a foglalást követő napon) csak 6:40-kor fog indulni a gép.
Mi is így mentünk.... de ne 3-ig aludj, hanem kicsit korábban kelj, és 3/4 3-kor indulj a reptérre, mert a 0 forgalom ellenére messze volt és kellett a 40 perc odaautózni. Ja és chekines sorba be kell állni mindenképp-már ha ezt sornak lehet nevezni és ott fognak beszállókártyát adni, az appos és az előre nyomtatott verzió sem jó nekik, csak amit a reptéren adnak.
No de én egyáltalán nem fogok sietni :-) 1,5 nappal a gép indulása előtt megyek vissza a bérautóval Kutaisibe, nem kockáztatok. Az utolsó nap már nyugisan fog telni a környéken, korai lefekvéssel, hogy 3-ig tudjak valamennyit aludni.
attól is függ honnan jössz... volt hogy hosszú sokpercekig álltunk és vártuk, hogy tehéncsorda vagy birkacsorda levonuljon az útról...ezt a google nem tudja :)) és ez általában akkor volt, mikor siettünk :)
Köszi, akkor bízom a nem tudom miben :D főként abban, hogy senkihez és semmihez nem leszek kötve a visszajövő gép indulási idején kívül, így baj nem lehet, maximum kisebb bosszúság :-)
Most találtam egy oldalt, amely felsorolja kinek kötelező: csoportos utazásoknál és vízumkötelezettség esetén. Valószínű az eredeti oldalon valamit félreolvastam.