Az egyetlen amiért a sok pénznek értlemét látnám, az a hatalom. Más embereket irányítani, befolyásolni. De a hatalom annyira nem édes számomra, hogy erre vágyjak is :-)
Nagyon igazad van! És örülök, hogy ilyen jól állsz mind anyagilag mind szeretetben.
Nekem egy célom van, hatalmas mennyiségű pénzt uralni és magaménak tudni. Én sem leszek boldog ettől, de van egy konkrét célom. A pénz engem boldogít, ez van! Lehet, egy üres ember vagyok, de nem nagyon érdekel.
További nagyon jó egészséget kívánok Neked és családodnak valamint hosszú hosszú időkig anyagi biztonságot.
Lehet, hogy nem teszem jól. De nem a pénz boldogít!
Mindent elértem amit eddig elakartam.
Nem mondom, hogy nem tetszene ha jobb autóm lenne mint a jelenlegi középkategóriás, de hogy boldogabb lennék?
Nem mondom, hogy egy nagyobb és szebb lakás nem tetszene mint amit éppen most vettem, de elégedett vagyok a 120nm-el és kis kerttel, boldogabb a nagyobbtól nem lennék.
Van egy kedves kis feleségem , egy egészséges és gyönyörű kislányom egy munkahelyem amit nagyon szeretek és nagyon jól is fizet. Kell ennél tényleg több?
Én csak annyit kívánok, hogy ennél kevesebb soha ne legyen, már akkor is elmondhatom, hogy nekem összejött!
Én csakis arra vágyom, hogy torkig legyek pénzzel, szó szerint. Életem célja most ez, amit legális keretek között szeretnék megszerezni. A bankrablás vagy esetleg a közpénzek ellopása azért nem érdekel, mert ma már le lehet bukni , mert a rendőrség egyre jobb, és az állami szektor pénzügyi ellenőrei is mindent felgöngyölnek idővel. Szóval nem maradt más, csak a lottózás, kenózás, és így tovább. :))))))
Nem teszed jól , hogy nem vágysz a sok pénzre, mert így valójában nem is akarod az egészet, és így a tudatalattid lesajnál, hidd el!
Én olyan megoldások mellett tenném le a voksomat, mint például:
- találok pénzt az utcán egy nagy fekete nejlonzsákban.
- esetleg egy túrázásom alkalmával rálelek egy kis ládikóra, amiben Mátyás király korabeli érmék vannak. Ezeket értékesítem az e-bay-nvagy egy erre szakosodott szakembernél......
és így tovább. Szóval ilyenekre gondoltam. :)))))))))))
Szeretném egy olyan ember tanácsát , aki vagyonos és tudna segíteni nekem!
18 éves vagyok, de mindig az jár az eszembe, hogy hogyan legyen gazdag. Tudom, nem könnyű azzá válni, hosszú út vezet a gazdagsáigi. én nem azt kérem, hogy pénzt adjanak nekem :) , ha nem tanácsokat, ötleteket kérnék szépen!!!!