Általában ez befolyásolni szokta a MOL árfolyamát ideiglenesen.
Valóban, a kitörés után most nagyjából céláron van, én betettem egy stoppot 21300-ra úgyhogy már mindenképp nyerőben vagyok.
Richter nagyon hektikusan mozgott az utóbbi pár napban szerintem, a szektortárshoz képest ellentétesen, gyanítom hogy előbb utóbb realizálják a profitot a spexek
Rövid távon csökkenés. Közép Távon esés. Hosszú távon zuhanás. Ameddig ez a dilettáns, kókler, hazug, milliárdos rablóbanda uralkodik, addig reálisan semmi jóra nem számithatunk.
Magyarországgal kapcsolatban ugyanakkor igencsak szkeptikus a Raiffeisen és mély alulsúlyozásra javasolja a hazai részvényeket, melyet elsősorban azzal indokol, hogy a vállalkozások szempontjából igen kedvezőtlen a magas adóterhelés.
A dilettáns gazdaságpolitika hatásai lassan megjelennek a piacon is.
Az elemzők mély alulsúlyozásra javasolják viszont Magyarországot mind részvény, mind kötvény értelemben, mivel az extra adóterhek miatt véleményük szerint tovább tart majd a negatív hangulat.
Azt írja az Equitas hogy valószínűleg a nagy alapok rendezték át a portfóliójukat, és ezért adták el a Richtert. Ez okozhatott ekkora szakadást, de hogy miért pont az uccsó 5 percben, a zárószakaszban ???
Első negyedév vége, utolsó kereskedési nap utolsó 5 perce. Nem rossz.
Emléxik még valaki mi történt a március 15-i ünnepek előtt ? Egész nap mínuszban volt a BUX, de az utolsó 5 percben az OTP-t kivéve majd minden vezető részvényt visszarántottak pozitív sávba vétellel, és a BUX minimális pluszban zárt.
Egyébként ma a Richter ugyanott tart ahol pénteken, +4%-on 35 rugó körül.
Ebből egyébként hogy lehetett volna profitálni ? Csak akkor ha pénteken 16:34-kor veszel ?
lesz majd biztos írás róla h mi történt.. vhol azt olvastam,h már korábban (16.33kor) is benn volt a megbízás... és bezony aki figyelt,az tudott is venni belőle!
Rövid távon csökkenés. Közép Távon esés. Hosszú távon zuhanás. Ameddig ez a dilettáns, kókler, hazug, milliárdos rablóbanda uralkodik, addig reálisan semmi jóra nem számithatunk.
Az igazság az, hogy a politikai kockázat igen nagy a BUX-ban (nem merek longolni). A DAX kissebb hozammal de biztosabb megtérülést jelent számomra. Az irreálisan erős forint engem Nyugateuropába hajt.
Egyelőre igazolódni láccik... Bár ezek a reggeli elemzői kinyilatkozások általában vaktában lövöldözés kategóriája szokott lenni.
Valami olyat hallottam hogy a BUX részvényei regionális szinten eléggé alul vannak árazva, ezért érdemes hosszútávra long pozíciót nyitni a blue chipeken
Jelentősebb emelkedés várható 2007.03.22 08:59 Az amerikai és távol-keleti részvénypiacok emelkedése, és a régiós piacokhoz képesti tegnapi alulteljesítés miatt jelentősebb pozitív irányú nyitásra számít Zsedényi Gábot, az IEB üzletkötője.