A mindenit' ! Gratulálok srácok !!! Akkor már csak egy "mumusa" maradt a csapatnak? Jaaa, hogy azt majd a döntőben..ahhaaaa... csibészek vagytok, csibészek!:-)
Neked is csak azt tudom írni, hogy a szurkolók mindenhol szurkolók. :)
Én is köszönöm, hogy maradtatok, illetve jöttetek saját csapataitokkal.
Most mi is ott néztük a meccset, ahol a vendégtábor szurkolói.
És ez az, amiért ez a sport csodás.
De pont egy Cowboys drukker jegyzete meg előttünk, hogy a bírók sokszor csak az órát nézik, és a legtávolabbi dobja be a zászlót...
A legtávolabbi.
Aki meg ott volt, az azt se tudja miért repült...
Velem volt tanítványaim szerettették meg a sportot. Merem remélni, hogy inkább már barátok. Voltak olyanok, akiket meg én vettem rá, menjenek ki meccsre.
Már Sárospatakról is sikerült nézőket toborozni.
Szerintem az, hogy valahol keleten így, vagy úgy, de vannak csapatok, még ha meg is zűnnek, vagy összeolvadnak, netán külhonból hívnak légiósokat, az maga megint csak csoda.
Nem egy csapattagnak igenis nehézséget jelent összedobni a pénzt erre-arra.
Eltelt már néhány év a csapat megalakulása óta, és személy szerint csalódott vagyok azért, amiket leírtam.
Lehet azt írni, hogy ha ennyire értek hozzá, akkor tessék.
Én csak műkedveló vagyok. Nem értek hozzá jobban. Nem is kell. De ha más táborok szurkolói egyetértenek velem, akkor szerintem a csapatoknak lépnie kellene azért, hogy ez ne így legyen a jövőben.
Ma vasárnap van, esetleg bele is férhetett volna, hogy ha már 4 fordulós kupát szerveznek, akkor ők is ott legyenek.
Persze lehet, hogy hülyeség, de akkor szerintem nem kell erőltetni..
Újra megerősítem, ahogy az eredeti hozzászólásban is írtam: a szurkolóknak respect. Láttam őket, és igen, velük tudunk egymás mellett izgulni saját csapatunkért...
A Wolves szurkolói teljes erőbedobással szurkolták végig a Ti mérkőzéseteket is és buzdították csapatotokat. Ezennel szeretnék gratulálni a kivételes egyedi teljesítményekhez és a fantasztikus csapatösszhanghoz.
Kérlek adjátok át gratulációmat személyes kedvencemnek, Yuriy Nahornyak-nak is.
Köszönjük, hogy egy nagyon kellemes napot tölthettünk nálatok kíváló hangulatban.
Először is ezer és egy gratula a győzelmetekhez, most már elárulhatom hogy én bizony sima 2-re tettem a Cowboys elleni meccseteket. Ezért állok Tippmixszel is úgy, ahogy... :DD
Wolves-szurkoló vagyok, kint voltam ma Nyíregyházán. Amit a bírókkal kapcsolatban leírtál, az igaz az első szótol az utolsóig. Az főleg, hogy ezért a produkcióért még pénzt is kapnak. De arra szeretnélek megkérni, hogy ezt ne hozd összefüggésbe azzal, hogy kivel játszotok éppen. ha láttad a Győr elleni meccsünket, akkor azt is láttad, hogy ott sem volt jobb. Sőt, mondom én.
Valamint az sem igaz, hogy hazamentünk, mert a ti meccsetek nem érdekelt. Ti szurkoltatok nekünk néhányan kora délután, amiért köszönet és maximum respect. Maradtunk, mert azt gondoltuk, egy jó meccs kerekedhet. Kerekedett is, sokkal jobb mint amit mi játszottunk a Győrrel.
Ennyit akartam mondani. A szpíkert csókoltatom, a fantasztikus hangulatot és szervezést a Wolves Spirit nevében köszönöm.
Remélem, úgy alakul a jövő hét, hogy veletek döntőzünk Győrben!
Csalódottan írom le ezeket a sorokat, mert megadatott, hogy a kezdetektől lássam a csapat menetelését Magyarországon.
Büszke voltam rátok, és ez igaz most is.
De személy szerint több Wolves, Cowboys, Győr Sharks és egyéb pesti csapattal játszott meccsre biztos nem megyek ki.
Nem az eredmények miatt.
Nem is a csapatok miatt.
Nem az ellenfelek szurkolói miatt.
De ami ebben az országban, mint bíráskodás folyik, az szánalmas.
- Ha valaki sisakkal lefejeli a mi játékosunkat – és ez azért hallatszik -, a játék mehet tovább.
- Ha valaki egy kicsit férfiasabban szereli az ellenfelet, akkor a fűtőházig visszazavarják a csapatot.
- Az első félidő végén futó óra mellett fél perc alatt „kétszer” átér a pályán az ellenfél, és midőn hozzánk kerül a labda már vége is a játéknak.
- A második félidő elején három passzjáték után már eltelt 3,5 perc.
….
Tisztelet a csapatnak, mert elviselik ezeket az igazságtalanságokat évek óta.
És egyben szomorú vagyok szurkolóként, hogy a csapatvezetés évek óta nem tesz ez ellen semmit.
És ha megharagszanak, akkor mi lesz?
Ennél rosszabb szerintem nem lehet. Maximum többet nem játszunk a fent nevezett pesti csapatokkal. Akik a saját meccsük után annyira kíváncsiak voltak ránk… , hogy hazamentek.
Én tanárként a saját osztályomért mindig kiálltam, és ki is fogok állni. Nem tudnám másként csinálni. Szerintem ki kellene állnunk a vidékért is, mert így megölik a játék szépségét. Mindig másodrendű marad majd a csapat, mert elfogadja ezt a silány bíráskodást, amiért 1.500 Ft azért sok. Akkor le se kell játszani a meccseket, írják be előre az eredményt…
A fiatalokhoz és a sérültekhez lenne egy kérésem! Aki tud legyen kedves legkésőbb 10 órára kifáradni a pályára. Kellenek labdaszedők és yard jelzős fiúk! Köszi előre is!
Holnap 17:30-kor két Tigris fog árválkodni a Tiszavasvári úton a benzinkútnál, szeretnének kijutni edzésre, valaki vegye már fel őket! Előre is köszi a nevükben!