Digitális műholdvevőt lehet kapni már 20-30 e forintért. Miért fizessek a UPC-nek évi 50 ezret az alap csomagért (plusz letét plusz belépési díj), ha saját beltéri egységgel ingyen tévézhetek? A kérdés az, hogy milyen magyar nyelvű adókat tudok fogni a saját digitális beltéri egységemmel? Erről nem találtam semmilyen leírást, ebben kérem a segítségét a hozzáértőknek.
Örülnék ha esetleg valaki segíteni tudna. "storm" márkanevű egységről lenne szó.
A Budapest TV miatt mivel a közelmúltban átkerült az Astra-ra így frissítettem.
Aztán miután meglett a keresett csatorna, kedvencek közé rendeztem. Ezt követően megakartam nézni egy másik műholdon lévő csatornát hogy minden rendben van-e. CSak azt vettem észre, hogy nem jön be. Ezután már nem volt jel sem. Egyik műholdról sem tudok adást venni. A kérdésem: hogyan lehet a jelet visszahozni? Vagy valamilyen módon megoldani a problémát.
Hát mondd le :)) Ennyi sporttv nem fog megférni a piacon, valamelyik majd feladja...a Sport 2 például eléggé esélyes erre, mert az adások döntő többsége ismétlés, vagy ugyanaz, mint a Sport 1.
Mondjuk, ha belegondolok, hogy évente minimum 5 ezer forintot csengetek ki a Sport1-2-nek, úgy hogy bele se nézek, bennem is felmegy a pumpa. Inkább adnám jótékony célra. És állítólag indul még Sport3 meg Sport Klub meg az isten tudja még mi, ami ugyanilyen drága lesz.
Hát igen, ez érdekes. Mindenesetre biztos, hogy van egy csomó fizetős tévé, és emellett még jogdíjat is kell fizetniük a kábeltársaságoknak, bár az ennél kevesebb, talán 2-3 forint/csatorna/hónap/előfizető. Szóval nincs ingyenes műholdas tévé. legálisan biztos nincs. Aminek vaalmi nézője akadhat, azt lekódolják, és kérik érte a pénzt.
Tkp. nem jelent annyit, ez csak listaár, mert ha mindre előfizet az UPC a Cool-la és a Film+-szal együtt (közös cégcsoport vagy mi), kap kedvezményt, de tényleg a sporttévék a legdrágábbak.
Ez par honapja volt a HVG-ben. Sajnos az a szar sport1+2, Eurosport jelent ~600 forintot es ezzel ~ 12%-ot az elofizetesi dijban. Azert jo lenne, ha ki lehetne venni. Mongyuk a hir tv sem erdekel annyira.
A digitalis tv-nel mar lesz lehetoseg egyenre szabni a csomagokat? Mert ugye a termeszetcsatornak zome miatt kenytelen lenyelni az ember a tobbit.
mutasd meg azt a haverod aki ingyen nézi...(lopott szervízkártya nem játszik). Vehetsz digitális beltérit, konkrétan a következőket tudod vele fogni magyarul:
- Duna TV
- M2
Ha forgatható az antenna, akkor még:
- Echo TV (kódolt lesz)
- 4Story TV (egyelőre csak promo megy, és kódolt lesz)
- ATV
- Budapest TV
- Cherry Music
- Hálózat TV.
Ennyi, kis ügyeskedéssel még 1-2 dolgot elő lehet hozni, de pl HBO, Spektrum, Viva ilyesmik totál felejtősek, mint a UPC csomag is.
csak az agond ezzel hogy ami a upc csomagjában lévö adók röbbsége kódolt tehát hiában van beltérid csak a szabadon gogható adókat tudod nézni mert a kódolthoz smart kártya kell.
Digitális műholdvevőt lehet kapni már 20-30 e forintért. Miért fizessek a UPC-nek évi 50 ezret az alap csomagért (plusz letét plusz belépési díj), ha saját beltéri egységgel ingyen tévézhetek? A kérdés az, hogy milyen magyar nyelvű adókat tudok fogni a saját digitális beltéri egységemmel? Erről nem találtam semmilyen leírást, ebben kérem a segítségét a hozzáértőknek.