az utolsó mondat azt sugallja, hogy csak közvetlenül előtte vetted, viszont akkor hogyan sikerült az első sorba, mikor nálunk előtte egy hónappal elfogyott mind? :-)
Ja, amit nem értek az az, hogy a koncert után, amikor elkezdtünk páran gyülekezni a színpad sarkánál némi kis csevelyt, vagy dedikálást várva, miért lettünk elhajtva, illetve ki volt az a pár kiválasztott, aki maradhatott. Végülis nem volt gáz, csak fura.
Az meg vicces, ahogy a biztonságiak nem beszéltek angolul. :) Amikor elkezdtek kiterelni minket és kezdtem volna velük diskurálni, hogy most akkor WTF, meg nem is akarnak ők engem elküldeni, akkor egy szót sem értettek belőle, csak bólogattak megértően egész végig és ment a "Yes, yes, yes"... aztán amikor ezt bíztatásnak vettem és elindultam a színpad felé, akkor "No, no, no". Megint elindultam kifelé, persze közben győzködtem őket, hogy nem akarnak elküldeni, akkor nyomták, hogy "Yes, yes, yes"... Visszaslisszolnék a színpad felé: "No, no, no"
A koncert nagyon jó volt! Pláne az első sorból! Két hét alatt kétszer elvarázsolódni - ez azért már túl sok! A koncert még családiasabb volt, mint Veszprémben, ha jól emlékszem, akkor a kapura az volt kiírva, hogy 1.000 főt képes befogadni a rendezvény.
A setlist szinte ugyanaz volt Barcelonában, mint előző szerdán Veszprémben, de az igazat megvallva a tavalyi bécsi koncerthez képest volt sok szám, amik nekem nagyon hiányoztak az elmúlt két alkalommal (Never Felt Less Like Dancing, Idiot School, Perfect Circle, My Aphrodisiac Is You, I Never Fall), mert ezek Bécsben iszonyat jól szóltak! A mostani koncerten játszott 7 cover-ből 5-öt, de akár 6-ot is simán kidobnék a saját szerzeményeket megtartandó. Persze, jól szól a Spooky is, meg a Diamonds Are Forever szintén, de saját számokat szívesebben hallanék...
Volt szerencsém egy magyar párhoz, vicces volt pont ott magyar szót hallani! Egy angol fél-családdal meg sikerült olyan jól lepacsizni, hogy a koncert után még hajnalig kalauzoltak Barcelonában - egyébként gyönyörű város! :)
"Had a bit of a tragedy the other day, where I needed my friend to help me get rid of one of my fish that died. You see, I have a strange fear of dead goldfish... This has been a fear of mine since childhood, which means I am not very good at dealing with my fish dying! Luckily about three months ago my best mate rang me up in the middle of the night sounding petrified and crying down the phone asking where I was. I was very concerned and when I asked what was the matter, she told me that there was a massive spider in her flat and her boyfriend not being in that night couldn’t help her get rid of it. You see, she has a serious case of arachnophobia! So knowing this, at about 2am I drove to her flat and saved her from the spider. It was only a little fella, and even though I may be freaked by dead goldfish, I have no problem getting rid of spiders. So she owed me one, and dutifully paid back her debt the other day by coming over to get blade out of the bowl..."
A koncert előtt ugye előszedtem a CD-imet, hogy viszem magammal dedikáltatni. Utána pár nappal benéztem boltokba, hogy hátha kapok mást is, meg is vettem a Call off the search CD-t.
A hétvégén előszedtem a Joss Stone CD-kett (holnap csak ki kéne menni a Budapest Parkba), na az előszedés közben előkerül egy újabb Call off... Szóval valamikor megvettem, nem a többi K.M. CD közé tettem, és el is felejtkeztem róla. :-(
A lényeg: van egy eladó Call off the search, nyilván az eredeti árnál olcsóbban, mondjuk 2/3 áron (irányár), lehetőleg budapesti átvétellel. Ha valakit érdekel, írjon emailt.
Most mondjam azt, hogy pukkadj meg? :-))) Csak vicc. :-) Én is vittem 3 CD dedikáltatni, de nem jött elő a koncert után. Ezt mondták előtte is, de azért bíztam benne, hogy hátha mégis. Aztán amikor láttam, hogy rajtam kívül senki nem vár rá, elszállt minden reményem. Mert ha egy kisebb tömeg lett volna, akkor talán..
Több mint egy órát késett az átkozott vonatom,ahogy leszálltam egyből a várba indultam.Mire odaértem már ment a sundcheck, a moment of madness szólt azt hiszem.Két marcona biztonsági állta az utamat :)
Mi biztos a főpróbát láttuk, a későbbi unalmas koncerten már nem nézett fel. :) Ha valami nem tetszik, arra nem megyek el. Ha közben unatkozom, akkor otthagyom. Pláne ha ingyen volt... Vagy mi lennénk ennyire elfogultak?
Ha már jegyek, ismét nagy-nagy köszönet Patreidesnek az infoért, én ugyanis innen értesültem a koncertről, és így az elsők között vehettem meg a jegyeket:) első sor közepére:)
és az már csak hab volt a tortán, hogy internetes jegyvásárlóként sorba sem kellett álnunk a beléptetésnél:)