Keresés

Részletes keresés

KTa Creative Commons License 2005.11.08 0 0 15

Ha kell valakinek szilakert építéséhez kiválóan alkalmas, időjárásnak ellenálló (fagytűrő) kemény mészkő, az dobjon egy levelet.  Ingyen van és Érden. 20 cm-től 60-cm-es darabok. Én is sziklakertnek használtam, de meguntam a gazolást:)
kohidi kukuc freestart.hu

andzsin Creative Commons License 2005.11.07 0 0 14
igen és tápozom őket, én nem szeretek lyukakat csinálni a kertbe:))))
Előzmény: T9 (13)
T9 Creative Commons License 2005.11.06 0 0 13

Szia!

Encián nekünk is van, mi ki szoktuk ültetni tavasszal a kertbe, ősszel pedig bevesszük, majd a pincében teleltetjük. Neked egész évben cserépben van?

Előzmény: andzsin (8)
mézontófű Creative Commons License 2005.11.06 0 0 12

Ok!

:)))

Meggyökereztetem őket, mert igén szépek, s nálunk még elfér...bár felújítás miatt viharvert állapotaink vannak (még).

No, lásd a datura engem úúúúúútál; az mindig meghal...

Előzmény: andzsin (11)
andzsin Creative Commons License 2005.11.06 0 0 11
köszi, nálunk már sajnos nem fér a két datura, a két enciánfa, a bugi, két leander mellé, kicsi a lakás:(((, de egy kedves barátom fog érte jelentkezni a világ másik feléről hamarosan:)))

Trombikák békaperspektívából:)))
Előzmény: mézontófű (9)
mézontófű Creative Commons License 2005.11.06 0 0 10
Előzmény: mézontófű (9)
mézontófű Creative Commons License 2005.11.06 0 0 9

andzsin,

tisztelettel kérdem, hogy elfogadsz-e tőlem még kuriózumot, amennyiben a szobában van  hely, s kap fényt... (Láttam a kertészeknél is a képeket.)

Az illető: Neomarica gracillis avagy Walking Iris avagy Twelfe Apostol's  (talál Iris a vége, de lehet, hogy bloom)

májustól-őszig árnyas hely a kertben, télen szoba, március-április virágzás bent, amennyiben már több, mint 13 levele van (ezért 12 Apostol).

Képet az Íriszekhez tettem a tavasszl, de mindjárt megnézem...

(lett néhány "fiókája")

Előzmény: andzsin (8)
andzsin Creative Commons License 2005.11.05 0 0 8
Két kuriózum, már téli álmukat alusszák:((((( enciánfa és bougainvillae:

andzsin Creative Commons License 2005.11.05 0 0 7
ha jól értem neked belülre kell ez a dolog, ilyet minden bokorban lehet kapni:))), obi, kika, praktiker, bricostore. szerintem megkérdezel valakit 1000 félét tudnak mutatni.
Előzmény: Ladyb (3)
andzsin Creative Commons License 2005.11.05 0 0 6
Nagyon szépek:))))
Előzmény: Ró-Ka (1)
Ladyb Creative Commons License 2005.11.05 0 0 5
Köszi. :)
Előzmény: Árpi (4)
Árpi Creative Commons License 2005.11.05 0 0 4
Legutóbb a Bricoban láttam egész szép választékot, mind színben, mind minőségben.
Előzmény: Ladyb (3)
Ladyb Creative Commons License 2005.11.05 0 0 3

Szia andzsin és Árpi,

köszi a segítséget, ezeket a falburkolatokat, festékeket pl.  baumax és ilyen helyeken lehet megtalálni?

Ladybird

Előzmény: andzsin (0)
Árpi Creative Commons License 2005.11.05 0 0 2
Létezik olyan lábazati festék, ami ügyesen felkenve szép mintákat alkot, és kemény, elég jó karcolásállóságú felületet ad, jól tisztítható. Színei pedig szinte bármilyenek lehetnek.:o)
Előzmény: andzsin (0)
Ró-Ka Creative Commons License 2005.11.05 0 0 1

Köszi a lyányok nevében is!

Fogadd hálám jeléül a fotót: saját termés a kiskertemből.

Előzmény: andzsin (-)
andzsin Creative Commons License 2005.11.05 0 0 0
Ladybirdnek erre:

"Az új helyszínünkön a vadiúj meszelt fal 2 hónap használat után úgy néz ki, hogy legszívesebben elsírnám magam, ha ránézek. Milyen megoldást tudtok falvédelemre (rugdosás, karcolás ellen, kb. szemmagasságig), ami nem kerül egy vagyonba és jól is néz ki? A fal sárga, a padlószőnyeg kék, a padok, székek, fogasok, órák stb. modernek, tehát valami ehhez a stílushoz illőt keresek."

Lehet kapni olyan 1m magassságig többféle burkolatot, amit egyszerű feltenni a falra, azok moshatók, meg jól kezelhetők, szerintem ilyet nézzetek.
andzsin Creative Commons License 2005.11.05 0 0 topiknyitó
Na ez az.:))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!