Ha kell valakinek szilakert építéséhez kiválóan alkalmas, időjárásnak ellenálló (fagytűrő) kemény mészkő, az dobjon egy levelet. Ingyen van és Érden. 20 cm-től 60-cm-es darabok. Én is sziklakertnek használtam, de meguntam a gazolást:) kohidi kukuc freestart.hu
köszi, nálunk már sajnos nem fér a két datura, a két enciánfa, a bugi, két leander mellé, kicsi a lakás:(((, de egy kedves barátom fog érte jelentkezni a világ másik feléről hamarosan:)))
ha jól értem neked belülre kell ez a dolog, ilyet minden bokorban lehet kapni:))), obi, kika, praktiker, bricostore. szerintem megkérdezel valakit 1000 félét tudnak mutatni.
Létezik olyan lábazati festék, ami ügyesen felkenve szép mintákat alkot, és kemény, elég jó karcolásállóságú felületet ad, jól tisztítható. Színei pedig szinte bármilyenek lehetnek.:o)
"Az új helyszínünkön a vadiúj meszelt fal 2 hónap használat után úgy néz ki, hogy legszívesebben elsírnám magam, ha ránézek. Milyen megoldást tudtok falvédelemre (rugdosás, karcolás ellen, kb. szemmagasságig), ami nem kerül egy vagyonba és jól is néz ki? A fal sárga, a padlószőnyeg kék, a padok, székek, fogasok, órák stb. modernek, tehát valami ehhez a stílushoz illőt keresek."
Lehet kapni olyan 1m magassságig többféle burkolatot, amit egyszerű feltenni a falra, azok moshatók, meg jól kezelhetők, szerintem ilyet nézzetek.