amelynek prominensei nagy magabiztossággal állították, ha megnyerik a következő választásokat, azzal igazán nem is ők nyernek, hanem az ország.
Ez már volt. Velünk az ország.:)
A Juhász szövegei meg/együtt vagyunk mert szeretjük egymást - ez a hiszünk a szeretet és összefogás erejében koppintás. Más kérdés - hogy nekik szabad ilyeneket mondani.:)
A másik szövegük - hogy az ellenfelek nem a kormány sikereire koncentrálnak - az meg a Kövér szövege.
Egyébként amikor először hallottam a Fideszt cikiznia rendezvényeik miatt/a műanyag álvány stb - tudtam hogy a komcsik lekoppintják az egészet. Mint az utcai politizálást. A konzultációt. stb.
Mint a három hetes ülésezésen kívül mindent - ami nincs rögzítve.:)
Az MSZP plakátra ráragasztanak egy fekete négyzetet, benne felírat: "Készíttete az MSZP a nyugdíjemelés helyett." Ezzel a hazugsággal sajnos nagyon sok embert beetetnek. Megmagyarázzva, vagy tudod, miért hazugság??
Azt a feltevést* vázoltam, hogy a zsidóság más-más társadalmi helyzetben lévő csoportjai meghatározó elemét alkották (alkotják) a jobb és baloldal politikájának.
Én nem láttam egy utcányi fidesz plakátot sem, csak maszoposat, ennél nagyobb baj, hogy ezek az utcányi plakátok a te meg az én zsebemből vannak finanszirozva...
Homályosítsatok fel, hogy jól látom e bal és jobb harcának lényegét. Az ántivilágban az úgynevezett polgárság jelentős része egy bizonyos népcsoporthoz tartozott. Ugyanakkor ennek a népcsoportnak más tagjai munkásemberek voltak. Utóbbiak jobbára szociáldemokraták illetve kommunisták voltak. A szegény munkások rossz szemmel nézték a jómódú társaikat, akik viszont gazdagságukat, hatalmukat féltették tőlük. Ez a szembenállás ma is tart közöttük, csak a cégtáblák változtak közben.
Arany-drága-bogarom (á'lá Hofi)! Ennyi kódolásnál, ha azt egy jobbos teszi már rohan az egész balfék falka weyerbélázni, de itt is mindennel telihányja a közéletet! Úgyhogy Hillerpistike vigyázzon a pofijára, de szigorúan...!