Keresés

Részletes keresés

Pilóta*keksz Creative Commons License 2005.11.30 0 0 66
Már majdnem egy hete nem gyújtott rá. Azt mondja lefekvés előtt még hiányzik neki (ha nem vagyok ott :-DDD) nem is a cigaretta, hanem maga a szertartás. De állítja, hogy ki fogja bírni. :-)))
Előzmény: cz.ildi (65)
cz.ildi Creative Commons License 2005.11.26 0 0 65

Szia:)

Jól vagytok? Ram tudja tartani az elhatározását? Sem itt, sem a Cukrászdában nem akarok már erről irni, de van egy topik: Hogyan szoktál le a dohányzásról cimmel, itt itam én is a 21620 hsz-ben és még azon az oldalon, ha érdekli még a téma.

Sok pussz: Ildi

Előzmény: Pilóta*keksz (60)
cz.ildi Creative Commons License 2005.11.26 0 0 64

Szia :)

Örülök, hogy látlak, az az ördög nálunk is járt, a nagygépünk pillanatnyilag meg van halva, most a férjem laptopjáról irok, de ezt sokszor viszi magával. Igy amikor itthon van gyorsan lecsapok rá.

Készűlsz a karácsonyra? Én még semmi komolyat nem vettem, csak szalma diszeket és fahéj illatú gyertyákat, meg ilyesmiket.

Jól vagyok, bár tegnap elég borongós hangulatban voltam, tegnap volt egy éve, hogy műtöttek és sikerült életben maradni. Amit az orvosomnak és a családomnak is köszönhetek. Csak néha ez az ördög is előjön... tudom, hogy nem szabad gondolnom rá...

Örülök, hogy rendbejött a fogad, és a kislányodnak is jobbulást kivánok!

Előzmény: Regehű (61)
Pilóta*keksz Creative Commons License 2005.11.25 0 0 63
De. :-)))
Előzmény: Regehű (62)
Regehű Creative Commons License 2005.11.24 0 0 62
Miért? Az nem cincogás? :o)
Előzmény: Pilóta*keksz (53)
Regehű Creative Commons License 2005.11.24 0 0 61

Egy kis időre eltüntem, elég elfoglalt voltam, amikor ráértem, a technika ördöge közbeszólt és nem tudtam netezni.

Szóval Sülysápon lakom. A szüleim jól érezték magunkat nálunk,  karfiolkrémlevest csináltam, csirkét sütöttem, cs.pörit készítettem krumplipürével. Meglepétést okoztak, mert másnap visszafelé és bejöttek hozzánk. Örültem, hogy egy kicsit kényeztethettem őket.

Persze elhalmoztak bennünket mindenféle finomságokkal, úgyhogy mi is kényeztete voltunk.

A fogam hosszú gyökérkezelés után ismét nem fáj, nem kívánom senkinek.

A lányom benyalt valami hányós vírust, majd be is taknyosodott. Remélem Ti jól vagytok.

Előzmény: cz.ildi (54)
Pilóta*keksz Creative Commons License 2005.11.16 0 0 60
Kedves vagy. :-)**********
Előzmény: cz.ildi (59)
cz.ildi Creative Commons License 2005.11.15 0 0 59

Szia:)

Ne tiltsd ki magad, hiányolunk.........

Előzmény: Pilóta*keksz (58)
Pilóta*keksz Creative Commons License 2005.11.13 0 0 58

Szia!

Látlak néha  Cukrászdában is. De onnan kitiltottam magamat, mert Rammal elijesztünk mindenkiet onna, ha kissé belemelegszünk a beszélgetésbe. :-)

Előzmény: cz.ildi (57)
cz.ildi Creative Commons License 2005.11.11 0 0 57

Szia Pilóta*keksz!

Ha ezután tévednél erre, sajnos megint elkerültük egymást........

Pilóta*keksz Creative Commons License 2005.11.09 0 0 56
Sajnos. :-(((
Most is. Bár jobban is teszed, ha ilyenkor már békésen alszol, és szépeket álmodsz.
Előzmény: cz.ildi (55)
cz.ildi Creative Commons License 2005.11.08 0 0 55
Úgy látszik, mindig elkerüljük egymást, itt és ott is:(
Előzmény: Pilóta*keksz (52)
cz.ildi Creative Commons License 2005.11.08 0 0 54

Szia!:)

Nem teljesen értek veled egyet, mert én mindig sajnálom, hogy el kell menniük, mindig rövidnek tartom az időt amit nálam töltenek, talán ha itt laknának a közelbe és mindennap találkoznánk, én is másképp gondolnám.

Ti hol laktok? Voltak a szülők nálatok, mit főztél nekik, jól érezték magukat nálad?

Előzmény: Regehű (50)
Pilóta*keksz Creative Commons License 2005.11.05 0 0 53
Nem. Csak netezni.
Előzmény: Regehű (51)
Pilóta*keksz Creative Commons License 2005.11.05 0 0 52

Remélem is!

Én most is ott vagyok.

Előzmény: cz.ildi (49)
Regehű Creative Commons License 2005.11.05 0 0 51
Dupla szabi!! Szoktatok ilyenkor cincogni?
Előzmény: Pilóta*keksz (47)
Regehű Creative Commons License 2005.11.05 0 0 50

Adni és kapni egyformán jó, örülök, hogy kényeztethetted a családodat, gondolom nagyon élvezted. Persze igaz a mondás: Az igazi nagyszülő kétszer örül az unokáknak, egyszer amikor megérkeznek, meg egyszer, amikor elmennek. Azután persze nagyon várja, hogy ismét megjelenjenek. :o)

Most rajtam a sor a kényeztetésben, anyuék holnap Pestre mennek, és menetben bejönnek hozzánk is - Bátyáméknál szoktak aludni -, ebédre invitáltam őket, remélem, minden sikerülni fog és jól érzik majd magukat nálunk.

Előzmény: cz.ildi (45)
cz.ildi Creative Commons License 2005.11.04 0 0 49

Szia!

Sajnálom, hogy dolgoznod kell, ma voltam a Cukrászdában, de sajna nem találkoztunk....... majd legközelebb.

Előzmény: Pilóta*keksz (48)
Pilóta*keksz Creative Commons License 2005.11.04 0 0 48
Sajnálom, hogy rég találkoztunk.
És nagyon várunk a Cukrászdában.
Hogy hogy vagyok? Kicsit álmosan meg szédülősen. Gondolom, a melegfronttól. De azért egészen jól. Csak dolgozni ne kéne!
Előzmény: cz.ildi (46)
Pilóta*keksz Creative Commons License 2005.11.04 0 0 47
Szerencsére sűrűn. :-)
Most is.
Előzmény: Regehű (44)
cz.ildi Creative Commons License 2005.11.03 0 0 46

Szia Pilóta*keksz!:)

Hogy vagy, már régen találkoztunk, a cukrászdába sem volt időm menni, de hamarosan azt is pótolom.

Üdv: Ildi:)

Előzmény: Pilóta*keksz (34)
cz.ildi Creative Commons License 2005.11.03 0 0 45

Szia!

Örülök, hogy jobban vagy, a fogfájás az nagyon rossz tud lenni. Nekem talán kétszer, volt fogfájásom ezért nem is hagyom, hogy odáig jusson a dolog. Különben is a fog olyan, ami nem gyógyul meg magától, hanem csak rosszabb lesz.

Én sem jutottam már egy ideje a géphez, mert a múlt héten a férjem volt influenzás, amikor jobban lett, ővé volt itt a terep. Ezen a héten az Erik unokámnak iskola szünet van, és ezeket a szüneteket lehetőség szerint itt tölti nálunk, sőt két napig itt volt a lányom a kislány unokámmal, a "Luca kisasszonnyal". Szóval nagy élet volt itt, volt dógom. Ja, és elköltöttem egy csomó pénzt, mert jön a Luca szülinapja és vettem neki egy pár szép ruhát, ami neki is tetszett, mert ő aztán egy igazi nő. A lányom nem volt ilyen kicsinek, mint ő, imád öltözni, mindenféle dologgal díszíti magát, csatt, szalag, nyaklánc, karkötő és egyebek. Eriknek is vettem három hosszú ujjú pólót és zoknikat, de ő még a boltba sem akart eljönni. Én is sütöttem főztem és egy kicsit kényeztettem őket.

Örülök, hogy neked is részed volt, egy kis kényeztetésben.

Előzmény: Regehű (40)
Regehű Creative Commons License 2005.11.03 0 0 44

Akkor csak egy érző emberről lehet szó. :o)

Egy volt munkatársam azt mondta: "Dupla szabadság, ha nincs bent a főnök."  Sűrűn van dupla szabid?

Előzmény: Pilóta*keksz (43)
Pilóta*keksz Creative Commons License 2005.11.03 0 0 43
Nem. A főnököm nem ilyen. Szerencsére.
Előzmény: Regehű (42)
Regehű Creative Commons License 2005.11.03 0 0 42
Ezek szerint Te is hallottad már ezt a szöveget: Nincs pótolhatatlan ember, sorban állnak az ajtó előtt a jelentezők.
Előzmény: Pilóta*keksz (41)
Pilóta*keksz Creative Commons License 2005.11.03 0 0 41
Nincs. Ilyenek a körülmények. Ennek is örülni kell. Mármint annak, hogy "van dógom".
Előzmény: Regehű (39)
Regehű Creative Commons License 2005.11.02 0 0 40

Köszi, 3 napig kemény volt, de most már nem fáj. A héten vissza kell mennem újabb kezelésre, remélem, az már nem lesz ennyire fájdalmas.

Pár napot otthon töltöttem a szüleimnél, egy kicsit feltöltődtem, fodrásznál voltam :o) , Enikő is jól érezte magát, mindig ő volt a középpontban. És azon kívül, hogy 1 nap én főztem és egyszer elmosogattam, az égvilágon SEMMI DÓGOM NEM VOLT. De hogy elfáradtam a semmit tevésben!

Előzmény: cz.ildi (33)
Regehű Creative Commons License 2005.11.02 0 0 39

Szóval Brutális, gondolom, egyelőre nics jobb.

Előzmény: Pilóta*keksz (38)
Pilóta*keksz Creative Commons License 2005.10.26 0 0 38
Nem lehet se tanulni, se maszekolni.
És hülye a főnököm.
Előzmény: Regehű (36)
Regehű Creative Commons License 2005.10.26 0 0 37
Köszönöm! Örökké úgysem fog fájni. :o)
Előzmény: cz.ildi (33)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!