Keresés

Részletes keresés

HanG99 Creative Commons License 2005.09.30 0 0 70
mi lenne ha magad járnál utána? vagy ha idehozunk neked egy anyagot, akkor azt egyből elhiszed?
jobban hiszel a szemednek, ha magad találod meg a cuccost. dolgozz egy kicsit
Előzmény: RontóPál (69)
RontóPál Creative Commons License 2005.09.30 0 0 69
Várnám! Főleg a módosított múlt CV-je.
Előzmény: mammamija (68)
mammamija Creative Commons License 2005.09.30 0 0 68
Húúúúú szerencséd van, hogy menek haza.
De ha el nem felejtem, benyomom neked pártunkat és államunkat (89 előtt) dicsőítő cikkjeit.
Na meg a három vagy négyféle különböző életrajzát.
Előzmény: piroskaésafarkas (66)
RontóPál Creative Commons License 2005.09.30 0 0 67

ööö... Nem aszt feszgetted, h Bayer és Bencsik nem nyalta a Gyurcsány és a baloldal seggit?

Mert, ha aszt, akkor Bencsikre egészen biztosan megáll, hogy a baloldal ágyékcsigojájáig benyalt. (Asszem, akkor sérült meg a nyelve, és azóta hülyeségeket beszél.)

Előzmény: piroskaésafarkas (66)
piroskaésafarkas Creative Commons License 2005.09.30 0 0 66
Az átkosban Gyurcsány meg KISZ-titkár volt, Apró nevű rokona is magas pozíciót töltött be. Megyó KGB-s múltjáról már nem is beszélve. Most pedig a rendszerváltás utáni időkről beszélünk. Egyébként nem hiszem, hogy Bayer éltette volna a komcsikat, már csak koránál fogva sem.
Előzmény: RontóPál (65)
RontóPál Creative Commons License 2005.09.30 0 0 65
Gyurcsányét tán nem, lehet, nem fértek hozzá, de a balét annál inkább. Zsóti is írogatott szép cikkeket a Népszabóba, Bencsik meg egyenesen rovatot vezetett, ha jól emléxem, az Átkosban.
Előzmény: piroskaésafarkas (61)
zolitata Creative Commons License 2005.09.30 0 0 63
Neeeem ? Lehet, hogy túl fiatal vagy ?
Előzmény: piroskaésafarkas (61)
szarvasmarha Creative Commons License 2005.09.30 0 0 62
mivel tegnapelőtt Lopcsi aszondta,hogy az ő könyve egy bátor könyv,a többszörösen és rendszeresen elcseszett költségvetésük meg egy bátor költségvetés,hát gondoltam ez is belefér a bátor kategóriába:-))))
Előzmény: RontóPál (60)
piroskaésafarkas Creative Commons License 2005.09.30 0 0 61
Először is nincs vezérem. Másodszor pedig Bayert és Bencsiket nem láttam még, hogy Gyurcsány és a baloldal seggét nyalták volna.
Előzmény: mammamija (59)
RontóPál Creative Commons License 2005.09.30 0 0 60
Bátor? Ja, ott a a szmájli!:-)
Előzmény: szarvasmarha (56)
mammamija Creative Commons License 2005.09.30 0 0 59
Ezzel szemben Bayer Zsóti, meg Bencsik András csak az igazat, csakis az igazat írja mi?
Drága vezéredet saját pártja fogja lehetetlenné tenni.....közeli (elv)társai!
Előzmény: piroskaésafarkas (22)
jobblib Creative Commons License 2005.09.30 0 0 58
Azért debreczeni nem olyan fontos ember, hogy feketelistára kéne tenni, hírértéke is annyi, hogy az illető gazdit váltott, Dávid után Gyurcsány következik. Érthető, Dávid sorsa megpecsételődött pártjával együtt, Debreczeni viszont szeretne a felszinen maradni. Aki látta tegnap este a közszolgálatin, amint gyurcsányt magasztalja, az pontosan tudja, miről beszélek, már aki sokáig bírta gyomorforgás nélkül... 
toloba Creative Commons License 2005.09.30 0 0 57
valahogy így volt és igaza volt...
Előzmény: hypertension (50)
szarvasmarha Creative Commons License 2005.09.30 0 0 56
én meg aszondom,hogy ez egy bátor döntés volt:-))))))
Előzmény: RontóPál (54)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.30 0 0 55

A kicsi, csacsi virágocska csak kiadja itt a feszültséget amit beosztottként egész héten felgyülemlett benne. Én drukkolok, hogy ez sikerüljön neki, mert ha nem sikerül, akkor hazamegy, és az első hangos szóért megveri a gyerekét, mert ő most feszült.

Hajrá virágocska, add ki magadból a szemetet! A gyereked/kutyád érdekében kérlek erre.:)) 

Előzmény: Törölt nick (52)
RontóPál Creative Commons License 2005.09.30 0 0 54
Előzmény: szarvasmarha (53)
szarvasmarha Creative Commons License 2005.09.30 0 0 53

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület közleménye

Budapest, 2005. szeptember 28., szerda (OS) - Debreczeni József tanár, közíró, a most tízéves Kecskeméti Konzervatív Kör tagja az elmúlt években olyan tartalmú publicisztikákat, olyan értelmű nyilatkozatokat tett közzé, amelyek társadalmi, politikai közéletben képviselt értékrendünkkel merőben ellentétesek, azokkal össze nem egyeztethetőek.

Természetes, hogy a szabad vélemény-nyilvánítás mindannyiunk joga, így megilleti Debreczeni Józsefet is.
    Úgy fordulhat szembe saját korábbi önmagával, korábbi közösségeinek értékrendjével, ahogyan azt jónak látja.
    Az is igaz viszont, hogy nekünk meg, akik egy értékközösséget tudatosan vállaló civil szervezet tagjai vagyunk, az az elvitathatatlan jogunk, hogy csak olyanokkal vállaljunk közösséget, csak olyanokkal tartozzunk egy társadalmi szervezetbe, akik hozzánk hasonlóan gondolkoznak, vélekednek a világ, nemzetünk, társadalmunk, az egyén dolgairól.
    Sajnálattal állapítjuk meg, hogy Debreczeni József oly mértékben eltávolodott tőlünk, olyan értékeket és érdekeket képvisel, amelyek számunkra vállalhatatlanok, ezért szervezetünk tagjai sorából töröljük őt.

Magyar Polgári Együttműködés Egyesület
     Kecskeméti Konzervatív Kör
Előzmény: drzyx (-)
cserép virág Creative Commons License 2005.09.30 0 0 51
De csak azért, mert még nagyon gyerek volt!
Előzmény: smafu (49)
smafu Creative Commons License 2005.09.30 0 0 49
Mondjuk nem csoda. Debreczeni és Horn Gyuszi között talán csak az a különbség, hogy Debreczenit nem tüntették ki az 56-os ellenforradalom leveréséért. :DDD
Előzmény: drzyx (-)
Powersystem Creative Commons License 2005.09.30 0 0 48
Szólj a modiknak :-) Ha másképp nem bírsz velem :-)
Előzmény: cserép virág (46)
Powersystem Creative Commons License 2005.09.30 0 0 47

Érdemes megmártózni a mocsokban egy kicsit

neked már nem kell :-)

Előzmény: cserép virág (45)
cserép virág Creative Commons License 2005.09.30 0 0 46
Biztosan mások is meghallják!
Előzmény: Powersystem (44)
cserép virág Creative Commons License 2005.09.30 0 0 45

Kedves Uránusz!

Gyurcsány a kampány keretében úszkálni hívja a szimpatizánsokat. Jössz?

Nekem útba esik jövet, menet, nem kell sietnem, hogy záróra előtt odaérjek, de te szedd a lábad! Érdemes megmártózni a mocsokban egy kicsit!

Előzmény: Uránusz (38)
Powersystem Creative Commons License 2005.09.30 0 0 44
Kics gaz nekem csiripelsz?
Előzmény: cserép virág (43)
cserép virág Creative Commons License 2005.09.30 0 0 43

Világkép? Oh!

Nem vagy te senki!

Előzmény: Powersystem (42)
Powersystem Creative Commons License 2005.09.30 0 0 42

Nem vagyok az :-) de a te világképed szerint az vagyok :-)

Előzmény: piroskaésafarkas (41)
piroskaésafarkas Creative Commons License 2005.09.30 0 0 41
Jó hétvégét Gyurcsifan:)
Előzmény: Powersystem (40)
Powersystem Creative Commons License 2005.09.30 0 0 40
A fanjaik itt már kepesztenek :-)
Előzmény: Uránusz (38)
Powersystem Creative Commons License 2005.09.30 0 0 39

Jobbmorál :-)

Előzmény: cserép virág (37)
Uránusz Creative Commons License 2005.09.30 0 0 38

Remélem jó hétvégéjük lesz ezektől függetlenül a FIDESZ-es fijjuknak.... bár egyre többen mondják ki róluk az igazságot... rengeteg dolguk lesz majd  ha minden megjelenő újabb igazságot cáfolni szeretnének...

Remélem készül néhány újabb mindezekről terelendő alapon Kövéres kirohanás is:))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!