A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Fájó szívvel megválnék Zenit-E típusú fényképezőgépemtől. A gép 50 éves. Első tulajdonosa vagyok. Gyerek korom kedvenc gépe. Ára 9.990 Ft T: 20-481-39-04
Mamiya C220 + Sekor 55 4.5 elado, egy projekthez vettem, megcsinaltam minden tokeletesen mukodik, a hatfal egy kicsit nehezebben zarodik, de tokeletesen zar, nem ereszt fenyt, az objektiv hibatlanul mukodik. 130.000 forint a ketto egyutt, postazhatom is, meg adok hozza pantot, kulon 70 a vaz es 60 az objektiv.
Ennek a dolognak a beárazásához mindened megvan.Ugymint számitógép internet hálózatra bekötve.Keresd így: Nikon F eye prism for sale.(vagy :nikon f pentaprism for sale) meg fogod találni.Mindehez számold hozzá hogy itt forintban kapjuk a fizut.Ha meg vevőt akarsz az sem baj,majd keresni fognak az igen nyomott árakkal.De mi sajna itt élünk.Jó keresgélést.
Középformátumú fényképezőgépet keresek, a típust illetően fix elképzelésem egyenlőre nincs. Ha van olyan gépetek amitől megválnátok írjatok, mail címem publikus. Előre is köszönöm!
Eladó Pentacon Six váz (no.126289) működő fénymérős prizmával és hibátlan működéssel. Látszik rajta a kora és vannak rajta használati nyomok, ezért árát is így lőttem be, viszont frissen szervizelve kínálom 57eFt-ért.
Szinte újszerű állapotú Minolta MC Tele Rokkor-QD 1:3.5 135mm(sn1578590), MD bajonettes objektív eladó kihasználatlanság miatt (az én digitális gépemen 270mm, ami nekem sok), műbőr tokjában, gyári kupakokkal és napellenzővel. Képminősége kategóriájának megfelelő, nyitott rekeszen kicsit lágy, f5.6 esetén kitűnő. Megtekinthető Dunakeszi, Újpest, Duna Pláza vonalon, előre utalás után Foxpost is oké. Hibátlan állapota miatt ára fix 20.000 Ft.
Sziasztok! Eladó leharcolt Canon A-1 váz sn:1112447 28mm 1:2.8 sn: 65595 50mm 1:1.8 sn: 7878153 Ez gombás sajnos 3 foltban elölről. (képeken nem vettem volna észre hogy befolyásol bármit is. Képek ITT Maga a gép tökéletesen működik, tesztképeket tudok mellékelni. Miután nagyon fogalmam nincs hogy mit érhet, irányár 65e
Bevallom oszinten, hogy a 45-ost sosem hasznaltam, a 35-osbol is csak a legutolso generaciost (azt is csak fekete-feher kepekhez, mert a Schneider Kreuznach Blue Ring verzio (mas optikai keplet) 105mm-es szuromenetehez nem volt a fiokban szinszuro). F/11-16 korui mar majdnem elfogadhatoan eles volt a 100MP-es szenzoron (azon hasznaltam utoljara, most mar a 32mm-s Rodenstockhoz folyamodom ezesetben), szoval (nem nagy felbontasu orto)filmen biztosan oke lesz.
Ellenberger eleg latvanyos hordotorzitasa van, igy epuletfotozasra nemigazan alkalmas. Ebben a tekintetben a 45-os jobb (a korrekcios adatok alapjan).
Téves vásárlás miatt eladnám kettő db 0 perces CR123A Varta akksimat vagy elcserélném CR2-re. A tokok bontva vannak. Igény esetén műszerrel kimérem, ha valaki kételkedne a jóságában :) Blokk megvan, tegnapi vásárlás. 1799 volt, 1500/db-ért átadom. Helyileg Óbuda, de igény esetén posta is lehetséges.