Keresés

Részletes keresés

BENTA Creative Commons License 2005.09.15 0 0 252

Kedves Syrius!

Szívemből szóltál. Pontosan azt fogalmaztad meg, amit már én is fontolgatok egy ideje. De eddig mindig megálltam, pont azért, amit az utolsó néhány sorban te is kifejtesz. Örülök, hogy te mégis leírtad.

Üdvözlettel:

BENTA

Előzmény: syrius (250)
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.15 0 0 251
Sok, nagyon sok sort róttál.
Te is Oerbánnál-hoz-hez-höz lyukadsz ki. Mi mást is tehetnél?
Alaptévedés: én nem vagyok Orbán híve, mint ahogyan senkit sem köteleznek, tudnak kötelezni arra, hogy éppen az ellenzékben, annak vezetőjében, a hatalmon kívüli Orbánban lássák a kiutat abból az abszurd, züllött helyzetből, amit a Megyó-Lopcsány regnálás kreált. Annyira nem vagyok a Fidesz híve, amennyire egy idegenben nevelkedett, ideszármazott, szociálisan elkötelezett, egzisztenciálisan független, az ökológiai problémákra hiperérzékeny, liberális, vallástalan, magyar és európai identitású, de zsidó felmenőkkel rendelkező, harminc alatti fiatalember lehet.
Ha normális viszonyok és nem a jelenlegi magyarországi pártstruktúra körülményei, politikai előzmények között élnék, egyáltalán nem biztos, hogy a Fideszre voksolnék. Itt azonban csak egy posztbolsevik, maffiaszerű álbaloldal, meg egy hazug pszeudoliberális parazitacsoportosulás képezi az alternatívát.
Másrészt - bár számos eleme a Fidesz politikájának nem tetszik -, tagadhatatlan, hogy mind e párt, mind pedig OV elkötelezetten demokrata, jelenleg a legprogresszívabb, leghitelesebb erő.
Előzmény: syrius (250)
syrius Creative Commons License 2005.09.15 0 0 250

Már megbocsáss, de szerintem is ezekre az ostoba... topicokra és hozzászólásokra érdemben nem lehet válaszolni. Én alapvetően pártsemleges vagyok, de hogy mégsem fogok a Fideszre szavazni (akkor meg kire...?) az nem utolsó sorban attól van, hogy rosszul vagyok attól a stílustól, színvonaltól, amit a rajongók itt (is) képviselnek. Ha egy cseppet is objektívek lennétek belátnátok, hogy Rákosi Mátyás óta olyan kultusz nem övezett itt politikust, mint a TI Orbán Viktorotokat. Se Antal, se Horn, se a többi nem hajtott erre. Márpedig, és ezzela  véleménnyel NAGYON nem vagyok egyedül, vagyunk itt sok százezren, akiknél nem sokon múlik, kire szavaz, de hidd el, a Fidesz addig, míg ilyen felállással képviseli a konzervatív jobboldalt és amíg a szavazótábora ilyen színvonalat produkál addig számításba se jöhet. Most persze lehet hivatkozni a másik oldal fröcsögőire, de ha objektíven végignézitek a két oldal hozzászólásait, akkor kiderül, hogy a jobbiké elképesztő arányban hozza a kritika nélküli, (és a kritikát elfogadni képtelen) a másik oldalt lényegtelen szempontokból lealázó primitív hozzászólásokat. Csak egy példa: keress olyan törzsjobbos hozzászólásokat, akik egyszer is kritikusan kezelték volna Kövér, Áder, vagy a JEL megnyilvánulásait. (Ugye abban nincs vita, hogy a fenti urak (el)tévedtek már párszor. Nézd meg, hogy a másik tábor hozzászólói (pl. a Nézhetetlen topicban, de máshol is) milyen hevülettel szidják a sajátjukat. Ez a legfontosab pozitív különbség a két oldal között, igenis ezen az oldalon sokkal kevesebb a szemellenzős, meg ijesztően korlátolt, buta alak, mint a másikon. Vagy szerintetek ez az original... piroskafarkinca a színvonal? Olvasd el a hozzászólásaikat sorban. És hány ilyen van (vagy ez mind EGY???:-)

Úgy érzem Te tényleg elég fiatal lehetsz, hidd el nem az elkötelezett ballib oldalra akarlak téged, vagy bárkit téríteni. Elég lenne csak, ha néha önmagatokkal szemben is kellő kritikát tudnátok gyakorolni, hidd el, ez nem gyengítené, hanem erősítené az (egyébként kívánatos) jobb oldalt. Ha azonban ezt pl. Orbán féle "demokratikus centralizmus" nem teszi lehetővé, akkor hidd el, egy igazi job oldal érdekében először tőlük kell megszabadulni. Addig a bal is ilyen vezérkéket (kénytelen) kiállítani a győzelem reményében, mert egy százszor úriemberebb Medgyessy-n ti is csak poénkodnátok, most meg visszasírjátok, mert Gyurcsánnyal azért még meggyűlhet a bajotok.

Bár elolvasva csak a legutóbbi hozzászólásodat:

"Igen, csak tátogni tudtok, mint a partra vetett méretalatti paduc, mivel ti is tudatában vagytok annak, hogy a katasztrofális Apróházy Lopcsány vitézetek védhetetlen, továbbá programjának fő és legfontosabb pontja: OV! Ha OV nem lenne, akkor Apróházy Lopcsány Fletó köddé válna, mint lila fing a goa partyn...)"

valószínűleg reménytelen feladatra válalkoztam. Addig is: "ÉN SZÉGYENLEM MAGAM"

Előzmény: kwikzilver (247)
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.15 0 0 249
"Érveked ? Neked? Ne röhögtess már!"

Klasszikus menekülés-kisérleti manőver az egérfogóból:
"Noo neeem, én neeeem eeereeeszkeeedem le a te raaangooon aluli méélységedbe, mááár hooogy épppen teee fooogsz eeengeeemet vizsgggáztattniiii? Iiily méltóssságon aluuuli, raaangggon aluuuliii, megalááázzzó szituációba nnem és neem bocsátkooozooom! Ne röhögtess már, csak egy szavamba, egy érvembe kerülne s úúúgy esnél szilánkjaidra, hogy anyád sem ismerne rád, de én nem pazarolom értékes, zseniális érveimet egy ilyen senkire, azért semmmm! Mééég az kéne, no nem és nem! Nem bizony! Nem mondeok egyetlen érvet sem! (most jó alaposan elintéztem e pimasz senkiházit!)"
Előzmény: Powersystem (248)
Powersystem Creative Commons License 2005.09.15 0 0 248
Érveked ? Neked? Ne röhögtess már! Erre a hülyeségre amit itt nyitottál tök felesleges érveket pazarolni!
Előzmény: kwikzilver (247)
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.15 0 0 247
„Egyszerűen azé mert végső soron lehet, hogy nekik is teccik ez az agylövés közeli állapot amit ők (topicnyitó, orgi) képviselnek csak ők nem vetemednek ideáig. Persze ettől függetlenül vannak normálisak is.”

(Lám te is csak személyeskedni tudsz, kákán keresed a csomót, ahelyett, hogy érdemben hozzá tudnál fűzni bármit is a témához. Igen, csak tátogni tudtok, mint a partra vetett méretalatti paduc, mivel ti is tudatában vagytok annak, hogy a katasztrofális Apróházy Lopcsány vitézetek védhetetlen, továbbá programjának fő és legfontosabb pontja: OV! Ha OV nem lenne, akkor Apróházy Lopcsány Fletó köddé válna, mint lila fing a goa partyn...)
Előzmény: Powersystem (246)
Powersystem Creative Commons License 2005.09.15 0 0 246

Bár ha mégis így lenne, akkor meg egy normális Fideszes miért nem szól ezekre a gyerekekre, hogy "ne égessétek már az oldalunkat".

Egyszerűen azé mert végső soron lehet, hogy nekik is teccik ez az agylövés közeli állapot amit ők (topicnyitó, orgi) képviselnek csak ők nem vetemednek ideáig. Persze ettől függetlenül vannak normálisak is.

Előzmény: syrius (235)
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.15 0 0 245

"akkor nem vonnak le a béredből?"

Nem tekintem hibának azt, ami szándékos és célravezető
Magamnak majd levonok a béremből, amit magamnak fizetek (amikor tudok), mint önmagamnak munkáltatója.

(Lám te is csak személyeskedni tudsz, kákán keresed a csomót, ahelyett, hogy érdemben hozzá tudnál fűzni bármit is a témához. Igen, csak tátogni tudtok, mint a partra vetett méretalatti paduc, mivel ti is tudatában vagytok annak, hogy a katasztrofális Apróházy Lopcsány vitézetek védhetetlen, továbbá programjának fő és legfontosabb pontja: OV! Ha OV nem lenne, akkor Apróházy Lopcsány Fletó köddé válna, mint lila fing a goa partyn...)
Előzmény: kobaltselyem (240)
syrius Creative Commons License 2005.09.14 0 0 244

Ti???? Azért mindent nem vállalok be:-)

Előzmény: attila40 (237)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 243
Nem nekünk kell cáfolni. Neked bizonyítani.
Előzmény: kwikzilver (218)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 242
Ez kommunikációs stratégia.
Előzmény: kwikzilver (213)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 241
Mér függ tőle? Nem értem. Mi köze hozzám akár a viktornak, akár a ferkónak.
Előzmény: kwikzilver (224)
kobaltselyem Creative Commons License 2005.09.14 0 0 240

Amikor ilyen hibát csinálsz, kedves higany, mint most, hogy kétszer másolod be ugyanazt a szöveget egy hozzászólásba, akkor nem vonnak le a béredből?

Előzmény: kwikzilver (-)
attila40 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 239
Jól beszéltél, de komolyan!
Előzmény: Thor der Gott (238)
Thor der Gott Creative Commons License 2005.09.14 0 0 238
Miről beszéljek ?

Arról, hogy a jövő évi választás nyertese a saját hülyeségei foglya lesz ?
Vagy arról, hogy megint ki kell ókumlálnom, mi lesz a kisebbik rossz ?
Vagy arról, hogy Mo. miniszterelnöke vagy egy volt KISZ funkci, vagy egy önmaga karikatúrájává degradálódott, kompromisszumképtelen alak lesz. Mindkettő bőségesen megverve nárcizmussal ?
Arról, hogy 15 éve nem nyúlnak hozzá a társadalombiztosításhoz, veszélyeztetve az aktív lakosság egészségügyi és nyugdíjas ellátását ?
Arról, hogy gazdasági téren érthető és világos koncepció még nyomokban sincs egyiknél sem ?
Az, hogy a durva populizmus a közbeszéd szerves lrésze lett?
Hogy ma Mo-on nincs egy működő középpárt ?
Hogy ma Mo-on büszkén lehet hülyének lenni a parlamentbe ? Hogy a dzsentri mentalitás és érzéketlenség ismételten uralkodik ?

Az a baj, kedves higany, hogy azt hiszed, Orbán bármit is meg tud oldani. Rossz hírem van. Sem ő, sem Gyurcsány egyedül képtelen lesz erre. Ahhoz mindkettőnek túl kéne lépnie az árnyékán.

Pl. miért nem azt kérdezed, hogy lehet Horvátországban feleannyiból gyorsabban autópályát építeni ? És ez miért nem veri ki a biztositékot sem Ádernál, Sem Répássynál, sem Révésznél. Mert mély nagy hallgatás van. Helyette hülyeségek jönnek elő.
Lehet, Ibolyának tényleg igaza van a 70-30%-al ??
Előzmény: kwikzilver (218)
attila40 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 237
Szerintem nyugodj bele, hogy a Ti almotok kölyke... :-))
Előzmény: syrius (235)
Qqberci Creative Commons License 2005.09.14 0 0 236
Orbánból a ballib farag Istent!!!:)))))

Kisbaltával...
Előzmény: originalqszi (207)
syrius Creative Commons License 2005.09.14 0 0 235

Kezdem megérteni mit is jelent a ballib túlsúly a médiában meg itt az indexen. Mert ugye itt vannak a baloldalt, Gyurcsányt védő, Orbánt bíráló... olvtársak. Aztán itt van néhány egészen eszement alak, mint ez az originalDDDDDDDDDDDebil, meg a topicnyitó, meg még néhány, hát ezek olyan elképesztő primitív stílust ütnek meg, hogy csak a Köztársaság tér bérencei lehetnek és szavazatnövelési céllel küldték őket ide. Azt el se tudom képzelni, hogy egy normális, jobboldali, konzervatív, polgári (stb. pozitív jelzőkkel ellátott) gyülekezet tagjai legyenek. Bár ha mégis így lenne, akkor meg egy normális Fideszes miért nem szól ezekre a gyerekekre, hogy "ne égessétek már az oldalunkat".

Könyörgöm, ha már a baloldal kihívásokkal küzd (amit legalább a balosok tudnak és szóvá is teszik) akkor legalább a jobboldalon legyen egy pár normális arc! Na megyek derülök még egy sort a párhuzamos topicon.

kwikzilver Creative Commons License 2005.09.14 0 0 234
Kedves qncogi pajtás, le kellene szoknod erről az alpári modorodról. Az történik így, hogy miattad elriadnak a potenciális maszopos szavazók. Ezt pedig, gondolom, te sem akarod::.
Előzmény: Törölt nick (232)
goldnadel Creative Commons License 2005.09.14 0 0 233
Egy lépés programja: O.V.

Egy lépés van még:

LELÉPÉS
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.14 0 0 232
Tedd múlt időbe tescos. A hazug szélkakas vik-torodat már 2002-ben elzavarták, hiába kaparássza az ajtót most is.
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.14 0 0 231
Látod: ez az amivel ti érvelni szoktatok!
Bravo, bravissimo.

Előzmény: pallax (230)
pallax Creative Commons License 2005.09.14 0 0 230
Orbán egy disznó, vagy görény. Te meg írj ami jól esik neked!
Előzmény: kwikzilver (-)
Maszimanó Creative Commons License 2005.09.14 0 0 229
ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITŐL,HOGY EZT IDE RAKTAM! Kérem, ne haragudjon, hogy zavarom!
Segítséget szeretnék kérni!
Augusztus 9.-én Budaörsről egy kertből eltűnt 3 éves fiú westiem. Maszat névre hallgat,tetoválásiszáma:11477(hasán de rosszul olvasható),sosem volt trimmelve ezért lágy és hullámos a szőre, eltűnésekor nem volt westie formára nyírva, az orra pigment hiányos (nem fekete), penicilin érzékeny és sok dologra allergiás.
Az elmúlt hónapban mindent megpróbáltam amit ajánlottak:
plakátok, rádiók, ebugatta, orvosok, kozmetikusok, állateledelesek, internet,

szájról-szájra, barátok, ismerősök, boszorkák, jósok, látók. Sajnos
eredmény nélkül. Nagyon hiányzik és szeretném visszakapni!!!
Kérem, ha nem túl terhes küldje el az ismerőseinek ezt az email-t!
Valakinek az ismerősénél van Maszat és biztos vagyok benne, hogy ő is
szeretne már itthon lenni. Nagyon várják a Barátai és a Családja!
Valaki lehet, hogy megvette, aki lehet, hogy nem is sejti, hogy az én
kutyám van nála. Lehet, hogy eszébe sem jut, hogy azt a kutyut haza
várják. Valószínű, hogy szeretik de nekem vissza kell kapnom. Mindenben
hajlandó vagyok az új "tulajt" kárpótolni. Ha szeretne az enyém helyett
egy másikat az is megoldható vagy megfizetem minden kárát!
A mellékelt fájl tartalmaz infót és fotót ha esetleg módjában áll
kinyomtatni és kihelyezni.
Nagyon köszönöm, hogy megteszi amit tud!
Köszönet  Pettendi Vera
Elérhetőségek:
0630 990 1010
0630 662 7406
pettendivera@hotmail.com
pettendivera@gmail.com

brixton Creative Commons License 2005.09.14 0 0 228

Orbán Viktor a lakását kiadta 1991-ben.

Állítólag még cirkót is szereltetett.

Ez Farkasházy szájából hangzott el.

attila40 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 227
Kösz, remélem én is 80 felett végzem majd, mint a rokonságom 90%-a!
Előzmény: kwikzilver (226)
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.14 0 0 226
Ehhez őszintén gratulálok és kívánok neked, illetve szeretteidnek minden jót, boldog és sikeres életet!
Előzmény: attila40 (225)
attila40 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 225
Kedves Higany, alias kwikzilver!

Az utóbbi 10-15 évben saját bőrömön tapasztaltam, hogy csak saját magamra számíthatok, csak rajtam múlik, hogy mi lesz velem és a szeretteimmel... A politikusokkal nem számolok.
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.14 0 0 224

Én felhívnám a figyelmedet a következő topikra: :"Egy tébolyult, téboly az emelvényen"

Nagyon izgalmas téma.

Talán, ha belemerülsz, akkor nem velem foglakozol, hanem Magyarország katasztrofális helyzetével, hiszen rettenetes, hogy egy lelkileg, szellemileg sérült embertől függ pl. a te, a szeretteid sorsa, jövője! Tragikus.

Előzmény: attila40 (222)
attila40 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 223
Ja, érdekes még a nyitója is...
Előzmény: attila40 (222)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!