1. Editors - The Weight [04:31] 2. Editors - The Phone Book [04:30] 3. Editors - Bird of Prey [04:45] 4. Editors - Sugar [04:15] 5. Editors - A Ton Of Love [03:57] 6. Editors - What is this Thing called Love [04:11] 7. Editors - Honesty [04:48] 8. Editors - Nothing [05:14] 9. Editors - Formaldehyde [03:49] 10. Editors - Hyena [03:38] 11. Editors - Two Hearted Spider [04:29]
Tracklist:
1.The Weight
2.Sugar
3.A Ton of Love
4.What Is This Thing Called Love
5.Honesty
6.Nothing
7.Formaldehyde
8.Hyena
9.Two Hearted Spider
10.The Phone Book
11.Bird of Prey
12.Nothing[Acoustic Version]
01 - The Weight 02 - Sugar 03 - A Ton of Love 04 - What Is This Thing Called Love 05 - Honesty 06 - Nothing 07 - Formaldehyde 08 - Hyena 09 - Two Hearted Spider 10 - The Phone Book 11 - Bird of Prey
vhogy el fog jutni a fiúkhoz (szétspammeljük Thomasékat twitteren,ennyi),a 3 évvel ezelőtti ITLAOTE projekt is biztos hogy eljutott hozzájuk;) PIAS recordings kirakta nekik:) vki csak kattintott a linkre:P
Nálam középmezőny a lemez. Valamiért Springsteen ugrik be sok dal közben, lett egy-két kifejezetten jó új dal, várom a koncertet, hátha az többet ad a dalokhoz.
Én kb ugyanezt érzem. Egy más bandánál azt mondanám, dekurvajó anyag, kicsit ráültek az Editors oldalvizére, kicsit lenyúlták őket, de jó. Viszont az Editorstól már kevés, hogy már csak nagyvonalakban közelíti meg magát...
ez szép-szép... de mondjuk ez ma már az alap, és van hazai banda akinek a lemeze megszólal hasonló szinten. ami a lemezt illeti, sajnos az egésznek a témája (szerelem) nem akar bekattani és sajnos a dalokban sem érzem azt a tipikus editors-ra jellemző sajátos hangzásvilágot. a dalok nagyrésze egy erős közepes a lemez összességében eléggé nagy csalódás nekem. persze azt valahol mindig is tudni lehetett, h a zseniális debüt lemezt nem fogják tudni sosem felülmúlni, de azt nem gondoltam volna, h az előző lemez után egy ekkora mélyrepülésbe kezdenek. most nagyon úgy tűnik, h bejárnak egy coldplay szintű karriert...
meghallgattam a lemezt, kár volt, kár értük, mert jó kis banda voltak, de nem tudták túlélni az egyik főarc lelépését, ahogy az interpol sem. ez van, marad a the national idei lemeze, az kurva jó!
én még csak az új dalt csekkoltam (the sting) dehát az szarabb mint a ton of love.. mi a fasz lett ezekkel a srácokkal? az új lemezt megnézem mindjárt.