11 évesen? amúgy köszi, pont ezt a plakátot kerestem, heavy metal klub, na ezen már el lehet indulni, Thorcsi, nézz már be ide, te nem jártál ebbe a heavy metal klubba véletlenül?
hádde ki tudta akkor, hogy mi az a nirvana. régebben olvastam egy cikket, hogy kétszázan voltak, meg hogy valami répafesztiválon volt. hát tessék felkutatni a répafesztivál szervezőjét. mellesleg a T.A.D. előzenekara volt a nirvana, lehet, hogy nyomtak öt számot, azt szevasz!
na ez az én nagy bajom az egésszel, 17 éve volt ez a koncert, azóta már simán legendává kellett volna válnia, kábé minden második harminc feletti embernek kéne, hogy legyen valami jó sztorija ezzel kapcsolatban, hogy mondjuk látták kurt-öt a koncert után a fekete yukban vagy a tilos az á-ban vagy mittoménhol inni, asztalon táncolni, bénáskodni a csajokkal, ehlyett meg mi van, nagy kuss, senki nem volt ott, senki nem látott semmit, nincs egy kósza pletyka se, pár napja a para-kovács okoskodott valamit a punkról a tévében, na ha ö olyan öreg punk, mint amilyen szeretne lenni, akkor miért nem ment el erre a bulira? és a szönyei? vagy akárki? hát mi a fasz van? he
Szerintem amúgy nem is volt itt '89-ben a Nirvana, csak nagy kamu az egész. Volt valaki a koncerten? Nem. Ismer valaki valakit, aki látta őket itthon? Nem. Majd ha nyomat valaki valami hiteles bizonyítékot, akkor elhiszem. Amúgy a Pecsa honlap Archívumában sincs semmi nyoma, épp a napokban nézegettem, úgyhogy erről ennyit.