Keresés

Részletes keresés

dariaaa Creative Commons License 2005.10.01 0 0 87

hát igen iylenkor nem keresgetted a címet csak szórtad és szórtad =)

a kép az jó ötlet az nagyon vonza szerintem az emberi szemet, vagyis én szeretek képeket nézegetni is az újszágokban =D hm az a/4-es meg jó nagy vagyos pont jó =)

tudom én sem láttam, jól áll nekik és késsz =)

hehe na igen Jared főleg koncert végére mikor folyik le már neki annyira leizzaadja, és a mostani vagy egy hónapos képein mikor az a fehér csík végig van festve az arcán =D

Előzmény: Miranda H. (85)
dariaaa Creative Commons License 2005.10.01 0 0 86

Szia!

na igen tudom, én is szívesebben örülnék ha eredetiben lennének meg azok a számok amik pl a gépemen vannak, csak hát  ilyenekre nem költhetek még nem "keresek"...meg mikor volt is pénzem akkor meg elmaradtak az ilyen dolgok...mert elkötöttem másra a megspórolt pénzem...de majd ha dolgozó nő leszek akkor bevásárolok =D

juj ezt nem is tudtam, azt is majd beszerzem eredetiben akkor idővel, ha lesz megint egy kis pénzem =)

de végülis egész gyorsan ideért az új album szóval most nem panaszkodhatunk =)

Előzmény: Miranda H. (84)
Miranda H. Creative Commons License 2005.10.01 0 0 85

Ma konkrétan postaládákba szórtam. Persze csak szimpatikus postaládákba. Egyszer már csináltam szórólapozást szívességből. Vagyis kaptam érte pénzt, de szívességből vállaltam, mert akinek csinálni kellett volna, nem bírta. Az nehezebb volt, mert akkor címre kellett vinni katalógust, így meg csak megy bele az ember a vakvilágba. Láttam ma egy házat, két féleszű kutya is volt a kertben, de a kerítés kialakítása miatt simán el lehetett volna csórni őket. Arik voltak, csak kicsit látszottak agresszívnek.:)

Igyekeztem olyanra szerkeszteni a szórólapot, amiről azt gondoltam, hogy nekem is megtetszene, és elolvasnám. Két kép is van rajta. Maga a szórólap A/4-es formátumú, tehát jól érvényesülnek rajta.

Még életemben nem láttam pasikat, akik ilyen jól néztek volna ki ilyen brutális sminkkel. Jared, de főleg Shannon - már csak mert Jared úgy festi magát, mint akinek bevertek kettőt, de a tesója legalább ad valamennyire az esztétikumra:)

Előzmény: dariaaa (83)
Miranda H. Creative Commons License 2005.10.01 0 0 84

Szia.

Én nem preferálom az mp3-as letöltést. Ok, nekünk itt Magyaországon van annyi kifogásunk, hogy 1000 év, amíg ideér az eredeti lemez, de ez így is, úgy is lopás. Különben is, Jared megmondta, hogy a baseballütőt az ilyen kalózoknak tartogatja.:)

Anyszi megjavította a csövet, szóval a tegnap éjszakára korlátozódott a kertbe szaladgálás.

Amúgy az első album meg pláne nagyon sovány letöltve, mivel azon még multimédiás melléklet is van, ami minden pénzt megér.

Előzmény: dariaaa (82)
dariaaa Creative Commons License 2005.10.01 0 0 83

ennek örülök hogy megy a szórolap osztogatás =) remélem elolvassák és lesznek olyan kiiváncsiak is hogy utánna néznek a dolgoknak na is persze nem dobják ki egyből a kukába mint én szoktam a szorólapokat  (de most ennek hatására én is megnézem őket, lehet találok vmi érdekes információt rajtuk)

na igen az ilyen kutyákkal én is megjárom mindig, pl mikor szépen nyugodtan sétálok haza egyszer csak a kutya nekiugrik a kerítésnek és meg hirtelen sikollyal arrébb ugrok vagy elfutok, meg úgy megijesztenek =D

mellesleg jól áll nekik az ez kihúzott szem =)

Előzmény: Miranda H. (81)
dariaaa Creative Commons License 2005.10.01 0 0 82

pontosan =DD

najah én is nagyon remélem már alig várom ^^

hehe akkor látom a te életed is bővelkedik sok izgalommal =)

jaj, és pont ilyen hidegben, kell rohangálnotok ki a kertbe =(  én is már letöltöttem nem tudom mikor az új albumukat(bár a 2 plusz szám csak késöbb lett meg), aztán azt gondoltam hm nem kell az eredeti mert megírom cd-re dehát nem tudtam ellenállni a kisértésnek =)

Előzmény: Miranda H. (79)
Miranda H. Creative Commons License 2005.10.01 0 0 81

Üdvözlet. A banda ma este Edmontonban koncertezik. Jött emil az Echelontól, amit lehet továbbítani, és a címzett megtekintheti az Attackot. Plussz kivittem a szóróanyagot. Vajon emberek miért építenek akkora kerítést, ami felett ki tud kaffogni a kutyájuk? :) Mindegy, lényeg, hogy pár tucat ember kapott a postaládájába 30STM infót.

M.

Miranda H. Creative Commons License 2005.10.01 0 0 80

Ezt elfelejtettem. A CD-s képek felrakása folyamatban van, csak kisebb technikai problémák adódtak. Amint kézhez kapom a fotókat, teszem fel őket.

Miranda H. Creative Commons License 2005.10.01 0 0 79

Hehe. Shannonról összesen két fajta képet lehet készíteni: vagy úgy néz ki, mint egy dühöngő őrült, vagy úgy, hogy az ember legszívesebben kitunkolná egy fazékból. :)

Ma este kivételesen megint pihi van, holnap este koncert.

Remélem, hamar megérkezik a lemezed, lehetőleg ép állapotban.

Tegnap szétküldtem postán pár helyre a szórólapot. Vagy ezt már írtam akkor? Kicsit fáradt vagyok. Ha holnap fel bírok kelni, felpattanok a biciklire, és leszórom a nálam lévő anyagot a környéken. Terjesszük az igét.

Mama ok, ma, mikor hazajöttem a dolgozóból, megint azzal várt, hogy "mert nálunk mindig történik valami!". Most éppen a budi lehúzója törött el, úgyhogy Anyu elzárta a vizet az egész lakásban. Holnap reggel jön a szerelő, addig a kertbe szaladgálunk a kerti csaphoz vödrökkel meg palackokkal. Na ja, nálunk mindig történik valami.

Az ABL a Bilboard szerint eddig 36.000. pédányban kelt el, kb. ennyinek kellett volna elmennie a kiadás hetében, köszönjük meg szépen az mp3-at letöltők közreműködését.

Más most nem jut az eszembe. Felteszek pár képet.

M.

Előzmény: dariaaa (78)
dariaaa Creative Commons License 2005.09.30 0 0 78

ezen meg de édi  ^^

na ez jó hír =) remélem azért vki felfigyel rá...vagyis nagyon remélem.

jaj kittudja az első lépéseket megtetted, csak várni kell a hatást és még a befuttatás is bejöhet =D

okés, kiváncsian várom őket...juj letelt egy hét már mióta megrendeltem...már tűkön ülök =))

örülök hogy jobban van a mamád =) jáj ilyen velem is már előfordult, még nyár elején =DD szóval nem vagytok egyedül...én is teregetek, teregetek, mondom hm de jól kicentrifugázott a gép olyanok lettek mintha már megis száradtak volna, aztán beleszagoltam és uh =DD

képek nagyon jók =)

Előzmény: Miranda H. (74)
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.30 0 0 77
Az együttes ma este Vancouverben lép fel. Képek Toledóból.
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.28 0 0 76
San Francisco.
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.28 0 0 75
Képek Denverből.
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.28 0 0 74

Igen. Azt a képet muszáj volt.Na várj, mindjárt rakok fel még, ne csak engem rázzon a röhögés itten.

Elkészültek a szórólapok. Végül is nem kell nyomdába vinnem, családi összefogással sokszorosítjuk. Amúgy én semmiféle sikerre nem számítok velük kapcsolatban, de mégis. Engem boldoggá tesz, hogy csinálom, oszt jó. Nem gondolom, hogy majd én befuttatom őket, vagy ilyesmi (bár elég mókás lenne, azt meg kell hagyni).

Ha igaz, holnapután megkapom a fotókat a CD-ről. Reménylem. Amint megkapom, töltöm a képeket.

Mama hazajött a kórházból. Hepinessz. Meggyőződése volt, hogy minket megevett a piszok itthon, míg ő elvolt, és mindjárt bepakolt a mosógépbe egy nagy rakat ruhát. Később jött, és szólt a tesómnak meg nekem, hogy teregessünk ki. A göncök feltűnően szárazak voltak, de csak mikor feltűnt, hogy büdösek is, jöttünk rá a tesómmal, hogy Mama elfelejtette elindítani a programot, és mi a retkes göncöket teregettük ki. Annyira röhögtünk, hogy majdnem összeestünk.

Azt hiszem, ma Portlandben lép fel az együttes.

Más nem jut eszembe. Feltöltök annyi képet, amennyit tudok.

M.

dariaaa Creative Commons License 2005.09.27 0 0 73
na ez milyen jó ötlet, remélem sikerrel jársz =))
Előzmény: Miranda H. (67)
dariaaa Creative Commons License 2005.09.27 0 0 72
ááá ez a Shannon-os kép késsz =DD
Előzmény: Miranda H. (71)
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.26 0 0 71
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.26 0 0 70
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.26 0 0 69

Végre itt vannak a denveri képek. Koncert+látogatás a helyi hajásznál.

Miranda H. Creative Commons License 2005.09.25 0 0 68

Sajnos még mindig nem tudok képet betenni. Nem tudom, hogy az index szórakozik-e vagy más a gond. Ma este az együttes San Franciscóban lép fel.

M.

Miranda H. Creative Commons License 2005.09.25 0 0 67

Na most lett elegem. Az index két hozzászólásomat is benyelte. Lehet, hogy most nem tudok képet becsatolni emiatt.

Hát, a rádióadókról már nem tudok újat mondani. Ha ők azt gondolják, hogy tíz év után is Demjén Rózsit meg Bonnie Tylert kell nyomni, akkor csak rajta, de akkor én inkább CD-t hallgatok.

Készítettem némi szóróanyagot az új lemezről. A végleges változat csak a jövő héten készül el, de egész tűrhető lett. Azt gondoltam, leszórom, amerre járok, meg elküldöm pár újságnak, meg a rádióknak. Nem  mintha válaszra várnék:)

Később megpróbálom betenni a denveri képeket.

M.

Előzmény: dariaaa (66)
dariaaa Creative Commons License 2005.09.25 0 0 66

hm...hát igen szerintem se, pedig ha megadnak egy mail címet akkor gondolhatják hogy áramlani fognak a kérdések meg stb. Illene válaszolni, ha annyit is hogy "nem" vagy "elgondolkozunk rajta" de illene =/

ne is mond, bekapcsolod a rádiót és mindig úgyanazok mennek, és nem csak a tv-ben is =/ pedig aztán ráférne egy kis vérfrissités a rádióadókra...na mind1...

köszi az infót, de már letöltöttem őket onnan szóval, megtudom nézni =)

őszintén, szerintem is nagyon jól megvan csinálva az az oldal, minden elismerésem...

értem, én is így voltam, vagyis hogy Jareden keresztül ismerekedtem meg velük hogyan máshogy =o

jaj de ezt nem értem miért nézik ki az olyanokat, attól még hogy vki ismeri úgy Jaredet mint szinész, és bejön neki mint pasi...attól még nem biztos hogy az banda is tetszeni fog neki...bár van pár fanatikus rajongó

tegnap este megrendeltem a cd-t és már ráállítottam a családot a postásra 2 hét múlva ha én suliba lennék vegyék át =))

Előzmény: Miranda H. (64)
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.24 0 0 65

Öregszem... Ezt az interjút egész nap ide akartam tenni, és mindig elfelejtettem.

Szóval: interjú Shannon Letóval.

Shannon- "Hey Youthink how you doin'?"

Me- "Good, you?"

Shannon-"Yeah I’m doing really well, I slept in a really uncomfortable bed last night... If you can call it sleeping! But I’m still good how you doin'?"

Me- "You're not suppose to sleep! That's not rock'n'roll!"

Shannon- "Yeah I know that’s a prerequisite, and bein in a band you’re not gonna sleep!"

Me- "Alright, so this is my first interview so try and be nice to me..."

Shannon- "Oh okay"

Me- "So how's touring been with Audioslave?" (They aren't yet. D'oh!)

Shannon- "We go on tour with them in less than a week, we’re really excited, we've been wantin' to go on tour with them for sometime now and we finally got it so..."

Me- "You guys have been touring like crazy recently, how's that been going for you?"

Shannon- "Well its all been really amazing; its been a lot of work, we've toured for about 5 or 6 months now and we've toured with Chevelle and The Used. We've been doing some radioshows, our own shows, lots of interviews, radio acoustic shows, and instore stuff all because of our new album, "A Beautiful Lie" just came out and we're doing whatever we can to support it!"

Me- "Excellent! So, obviously, "A.B.L." is your second album which is a critical point in a band's career, what sort of pressures did you face in making it?"

Shannon- "The first album was my brother and I, so it was us making the album and this one was with Matt and Tomo. We didn’t wanna do the same album, we wanted to do something different, so that meant getting rid of a lot of ideas and making a NEW album. We wanted to have it stripped down, more raw, and to the point. Matt and Tomo were a part of that, they helped out with the writing process as well--- Jared would create the songs, he writes and creates all the songs and Matt and Tomo would come in with their input. Our different musical backgrounds came together to make "A Beautiful Lie", in conjunction with going to about 5 different countries to record, and the end result was this album!"

Me- "Well you've definitely succeeded, "A Beautiful Lie" has been in my c.d. player for over 2 weeks now, I adore it! Anyway--- what's your favourite song to play live?"

Shannon- "I have... I don't really have one, I like "Fantasy" to play live... I like
"Attack", it's great to play... I dunno depends on night and mood, it changes everynight!"

Me- "What makes 30 Seconds To Mars different from other bands?"

Shannon- "We... I think because of our [tastes in music] differences and similarities, we make the music that we make and it sounds the way it sounds and it broadens the music a bit, makes it more dynamic, a bit more interesting. We all have kind of... We have similar goals in music and writing, we wanna be different. We’re not a shoe-gazing band at all, we wanna kinda stick out from the crowd. A lot of bands sound the same these days, it’s a bit frustrating. You can put on a new song or c.d., it sounds cool for first few minutes but after that it's like there's no depth. I think our music has depth, that it’s a little more interesting than music going on right now. Every time you listen to it, you get something different out of it, something new is revealed."

Me- "So you've gotten raving reviews from both the mainstream and more independent critiques--- How do you feel about that? Do you buy into that at all?"

Shannon- "I think it's inevitable that we’re gonna get critiqued from everybody, and I think the reviews we've been getting recently have been amazing, I’m glad people like what we're doing and are giving it a chance, you know, that there are people who have the mindset. If at the end of the day, some people like it, some people don’t, it's not our responsibility to make them like it. We write what we write, play how we play, and that’s it. 30 Seconds is not for everyone, and I'm okay with that."

Me- "I think for the most part you've been doing an awesome job so I wouldn't worry about it too much. What were your main influences in the creation of "A Beautiful Lie"?"

Shannon- "From our experiences; we;ve been influenced by our lives, until making and during the album; we grew as musicians and people. We wrote about 40 songs and had to narrow it down to like, 10. It’s the story of our lives; it’s a book so to speak, a novel. Each song is a chapter musically and lyrically.

Me- "What are your favourite bands out there right now?"

Shannon- "The Bled, Dredge, I like… The new Nine Inch Nails c.d. is really good, that's basically what I’m listening to."

Me- "What's been your most rock'n'roll moment so far?"

Shannon- "Just playing infront of a bunch of people, we play these shows, we played sold out shows, and there were like, 15,000 people singing our songs, that felt great. That was a rock'n'roll moment, everyone on the same page as us, and experiencing the music we created is an amazing feeling!"

Me- "So you've been touring with bands like Chevelle and The Used--- do you think you have the same audience or do you see it as an opportunity to showcase your band to a new audience?"

Shannon- "I think we have the same audience... Plus the new audience members that we kind of "win over" so to speak, and I'm sure there are people who aren’t into it, but we've been lucky, we do signings after shows. It's just been an overwhelming response, so I think we’re doing a good job. We do what we want to do, not what we don't want to do, and it's a nice feeling."

Me- "Why should people listen to 30 Seconds To Mars other than you guys totally rock! I mean, I know that, but for those who haven't heard you guys yet..."

Shannon- "We're not for everone, if you wanna hear something new, different, something that goes against the mould, check our album out. It's, you know, really amazing, I’m really proud of it. I'm a fan ouf my own music! It’s up to each individual's interpretation; I don’t want to spell it out for anyone but I want everyone to experience for themselves."

Me- "Okay, fun time, you're making the ultimate line up--- who's in it?"

Shannon- "I don't know! U2 and us, Nine Inch Nails and us, Led Zeppelin and us... I would love to tour with U2 or Nine Inch Nails"

Miranda H. Creative Commons License 2005.09.24 0 0 64

Igen. Nagykanizsa messze van. Mindamellett Érdnél tuti kulturáltabb hely. Szerintem a rádióadók el se olvasták az emileket. A roxisok meg, ha rá nem kattannak a letölthető zenékre, tuti nem fogják játszani. Amúgy képeket meg cikkeket küldtem nekik, hátha abban jobban meg van fogalmazva az, amit én is mondanék. Meg persze a helyeket, ahol zenét lehet hallgatni. A válaszban sajna leírták, hogy ma Magyarországon igény a minőségi zenére=0, britniszpirsz és huligensz rulez, és a Marslakókat amúgy sem ismeri senki. Bocs, a britniszpirszt nem írták, azt én tettem hozzá. Szóval, szerintem az egyetlen esély a 30STM itthoni adásba kerülésére, ha valamelyik zenei szerkesztő rákattan, és elkezdi nyomni. Ennek az esélyét lásd fentebb.

A jared-leto.org-on lehet, hogy csak a címeket fogod tudni megnézni, mert a lap webmasterének elromlott a gépe, és még nem szólt, hogy elkészült volna a javítás. Egyébként szerintem ő üzemelteti a világ legfantasztikusabb rajongói oldalát.

Megismerkedés a bandával? Eee... A hivatalos fórumon nagyon utálják azokat a rajongókat, akik először Jaredet szerették meg, és úgy találtak oda, de szerintem az európai fanok 90%a így lett 30STM-rajongó. Máskülönben honnan ismernénk őket? Ideát még tőlünk nyugatabbra is csak elvétve hallani őket. Tehát: 2004.december december 14-én 14:30-kor beültem a moziba, és megnéztem a Nagy Sándor, a hódítót. Minden más már történelem:)

Előzmény: dariaaa (63)
dariaaa Creative Commons License 2005.09.24 0 0 63

na igen az én webcamom se adja úgy át a dolgokat ahogy kellene =/

akkor közel laksz, én meg itt a sarokban Nagykanizsán oh =( szóval messze..

hm azért igazán kedvesek =/...egy mail visszaírhattak azért volna hogy most tervbe veszik vagy hogy is van ez o.O

hehe 9000? oh te jó ég =D akkor még az átnézik...de hát a jót terjeszteni kell =)

okés, akkor mindjárt megnézem a jared.org-on mik vannak fennt és azokat kiszelektálom az enyémek közül..remélem azért lesz olyan amit ide betudok illeszteni =)

különben te hogy ismerkedtél meg a bandával?

Előzmény: Miranda H. (62)
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.24 0 0 62

Én is nagyon kíváncsi vagyok a képekre. Persze a barátnőm megmutatta őket a kamerán, de annak iszonyú szemcsés a képe, a barátnőm azt mondta, szépek lesznek. Remélem, kilobájtban is rendben lesz, és simán fel tudom nyomni. Ha nagyobbak, az is mindegy, mert már regisztráltam az imageshack.us-en, majd onnan behozom.

Ok, én Érden lakom, szóval max.30 perc a vonat, és a busz sem sok, bár most szétbombázták a Balatoni utat, és azóta nem voltam busszal. Nem a menetidő sok, csak sokszor késnek a vonatok, a busz meg időnként alapból kimarad - de azért megyei jogú város leszünk, ha el nem szégyelljük magukat.

Tényleg nem kapni sehol a CD-t, én is érdeklődtem. Ez van. Ja, és írtam emilt a nagyobb rádióadóknak (Danubius, Juventus, Rádio1, Roxy), h. nem óhajtják-e esetleg felvenni a kínálatukba a Marslakók zenéjét. Írd és mondd, egyedül a roxisok vették a fáradtságot, hogy egyáltalán válaszoljanak az emilre, a többiek szartak hitelbe. A roxis ember nagyon kedves emilt írt, de elég elszomorító volt, hogy sosem hallott róluk. Az én válaszlevelemben küldtem neki pár infót és képet az együttesről. Azóta még nem válaszolt a szegény ember, de gyanítom, hogy nem bír válaszolni, mert az emil a kapcsolt anyaggal 9000 kbite lett, és tartok tőle, hogy megütötte a guta szegény embert a méregtől.

Természetesen minden szám érdekel az együttestől, az akusztikusokból nekem azok vannak meg, amiket a jared-leto.org - ról lehet letölteni. Meg van egy hosszabb fellépés, amit a hivatalos fórumon találtam.

M.

Előzmény: dariaaa (61)
dariaaa Creative Commons License 2005.09.24 0 0 61

kiváncsian várom a cd-s képeket ;)

20 perc? na így könnyű akkor...nekem 3 és fél órás vonatutam lenne oda, és amilyen jól tudok közlekedni...de odaérnék biztos vmikor =)

köszi az infót hogy mire hozzák ki. Nem baj megéri várni, addig is elhallgatom a gépemen a számokat...na most olvastam hogy 800 ft a postaköltség...akkor 4000ft lesz az egész cd...

képzeld egyik nap felkerekedtem és elmentem itt a városban megtalálható cd boltokba..és végig kérdezgettem az összeset hogy itt lehet-e kapni, de mindenhol úgy néztek rám mint egy "marslakóra" =o

ha találok még számokat berakom...akusztikus érdekel? (persze ha nincs)  nekem van egypár

Előzmény: Miranda H. (58)
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.24 0 0 60
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.24 0 0 59
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.24 0 0 58

Tényleg rendesek, meg minden. Mármint a CD-pincések. Elsőre simán elmentem a bolt előtt a körúton. Az az egy szomorú, h. 3 hét, míg megjön a lemez, dehát erre megéri várni. Én nem lakom messzire szerencsére, csak 20 perc vonattal. Már ha jön a vonat. Ha nem, akkor több:) Hülye MÁV.

A CD-ről még csütörtökön megcsináltuk a képeket digtális kamerával, a jövő hét elején kapom meg őket, és majd igyekszem hamar feltenni.

Egész délután képeket  meg infókat szüretelek a hivatalos oldalakról. Nem tudom, a provehitoinaltum.com oldalról én még semmi használható médiafájlt nem bírtam letölteni, mindent, amit onnan szedek le, képdokumentumként érzékel a gépem. Mindegy. A képek jók.

Ma este Salt Lake Cityben lépnek fel a Marslakók. 

Előzmény: dariaaa (56)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!