Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.18 0 0 1066

miért provokálsz itt embereket?

Én nem úgy vettem észre, hogy ő lenne a provokátor kettőtök között. Fél éve ide sem dugtad az arcodat a tömegközlekedési fórumcsoportba, és fél év után egyből ebbe az értelmetlen topicba kellett visszatérned. Nyilván azért jöttél vissza, mert baromira érdekel téged a közlekedés.

Előzmény: www.smartklub.hu (1065)
www.smartklub.hu Creative Commons License 2006.07.18 0 0 1065

Nem az én dolgom téged felvilágosítani. Majd megteszik ha eljön az ideje.

Arra válaszolj csak, ha sem mint Veke tag sem mint BKV-s nem vagy érdekelve, minek jársz ide, és miért provokálsz itt embereket?

Rajzolgass csendben, abból nagy baj még nem volt.

Előzmény: BPI-716 (1064)
BPI-716 Creative Commons License 2006.07.18 0 0 1064
Hűűű, most úúúúgy megijedtem tőled, mint a fene...

villamost lerajzolni, vagy építeni, vezetni vagy javítani, az két külön dolog - na most 2 külön dolog, vagy 4? :))) - biztos külön dolgok, de villamost vezetni nem forma-1, javítani - ehhoz tapasztalat kell, építeni - ehhez mérnöki tudás, lerajzolni - művészi érzék.

Ha itt megsértettem valakit, akkor elnézést, de amilyen tupírságokat itt összehordanak egyesek, mint például te, az élharcos, az nevetséges, PLÁNE AKKOR ha a cég alkalmazottai vagytok, ugyanis akkor magatok alatt vágjátok a fát. Nem azért hülyézünk le titeket, mert tényleg olyan nagyon hülyék vagytok (bár néha...), hanem azért mert magatok ellen háborúztok, csak nektek ez eddig nem esett le.

És én is üdvözlöm a te apudat, neki is lenne mit mondani :)) de előbb talán neked kellene ezt-azt tanulnod, mert nagyon ciki vagy. És inkább hagyjuk ki a szüleinket ebből.
Előzmény: sjanius (1063)
sjanius Creative Commons License 2006.07.18 0 0 1063

Amennyi a tiédhez!

A VEKE bizony hogy olvassa a topicot:)

Tőgy barátunknak is az első dolga, hogy bejöjjön és átvilágítsa a hozzászólók múltját.

Neked még nincs ilyen ezért veled nem is foglalkozunk a jövőben.

A topic bezárását bízd nyugodtan a felnőttekre.

Az pedig tanuld meg, hogy villamost lerajzolni, vagy építeni, vezetni vagy javítani, az két külön dolog, ezért jobb lenne ha  nem sértegetnéd azokat akik  ezt művelik még ha a helyesírásuk nem is mindíg üti meg mértéket.

Van még mit tanulnod bikfic! És az emberséget nem a padban kapod. Azt otthonról kellett volna hozni.

Üdv a Kedves Papának! Majd küld be a fogadó órámra!

BPI-716 Creative Commons License 2006.07.18 0 0 1060
Egyébként azért is meg kéne szűntetni ezt a szánalmas topikot, mert már senkit sem érdekel, főleg a VEKE-t nem :)))), tehát kedves önszórakoztató, élvezkedő kis férgek, ideje lehúzni a rolót :))))) A VEKE ellen az érvelésetek még az oviba se való :))
Előzmény: Törölt nick (1058)
BPI-716 Creative Commons License 2006.07.17 0 0 1053
:))))

Tőled nem is vártam más választ :) most menj szépen, gondolkodj valami frappáns válaszon a kis barátaiddal, aztán zárasd be ezt a topikot :)
Előzmény: Törölt nick (1051)
BPI-716 Creative Commons License 2006.07.15 0 0 1050
Hiába, kell egy hely az ilyeneknek, ahol veregethetik a kis hímvesszeiket.
Előzmény: Törölt nick (1049)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.13 0 0 1049

Igen, tudjuk, hogy a másik fél lecsótányozása és alpári minősítgetése az nagyon magas labda és cizellált vitakultúrára vall. Mármint a te mércéd szerint. :-)

Előzmény: sjanius (1048)
sjanius Creative Commons License 2006.07.13 0 0 1048

Magas laszti volt. Bocs:)

Előzmény: Törölt nick (1047)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.13 0 0 1047
Igen, sjaniuska, rendben van, rendben van. :-)
Előzmény: sjanius (1046)
sjanius Creative Commons License 2006.07.13 0 0 1046

Szerintem egy kicsit durva volt ez. Kiegészíteném inkább úgy , hogy az összes pozitívumával is.

Remélem így már rendben van.

Előzmény: Törölt nick (1045)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.12 0 0 1045

Te egy csotány vagy, annak minden negatívumával.

Oké. Még valami? :-)

Előzmény: Törölt nick (1042)
Laent Creative Commons License 2006.07.12 0 0 1044
Tudod mit, igazad van!
Előzmény: Törölt nick (1041)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.12 0 0 1041

Tudod nem a hozzászólások számától függ, hogy kinek milyen rálátása van a dolgokra!

Igazad van, a hozzászólások száma helyett azoknak a szakmai tartalma a mérvadó. De abból mégrosszabbul jössz ki... :-)))

http://forum.index.hu/Search/showArticleResult?o=2&aq_text=&aq_cre=&user_id=627400&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=1

Előzmény: Laent (1040)
Laent Creative Commons License 2006.07.11 0 0 1040
Tudod nem a hozzászólások számától függ, hogy kinek milyen rálátása van a dolgokra! Nyugodtan tehetsz megjegyzést a hozzászólások számára, de azért mellette végezhetsz némi felmérést is, hogy ki ad nekem igazat, és kinek tetszik az említettek tenyérbemászó stílusa!
Előzmény: Törölt nick (1039)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.11 0 0 1039

Hihihi... egyre jobb... :-)))

Laent:

Hozzászólások (3)

Előzmény: Laent (1038)
Laent Creative Commons License 2006.07.11 0 0 1038

Valószínűleg a veke oldaláról általában megjelenő urak (legyen a példa kedvéért a monogramjuk D.L. és V.D., de tényleg csak a példa kedvéért) teszik, hogy az említett egyesületnek ilyen rossz a külső megítélése. De az is lehet, hogyha nem "súgnának" a Hírtv-s uraknak, és nem ráznák magukat így a médián keresztül, akkor nem ütköznének  ekkora ellenállásba a BKV-felől. Mert azt viszont a BKV oldaláról lehet megérteni, hogy nem nézik jó szemmel, ha egy ilyen társaság, akik szakmai szempontból inkább csürhének mondhatók, folyton arról verik a nyálukat, hogy ki mit csinál sz.rul. Az előbb példaként V.D. monogramal említett uriember javasolta itt a fórumon nemrég valakinek, hogy olvassa el a veke "tanulmányát". Én elolvastam! Tisztelet a kivételnek vannak benne érdekes motívumok, de úgy nagyjából az egész egy minden szakmai alapot nélkülöző, légből kapott lárifári! (a lárifári helyett más értendő, de azt kimoderálnák!)

Persze ez csak egy vélemény, de azért elgondolkodnék a veke helyében, hogy biztos mindent jól csinálnak-e, és nem szaladt-e el velük kissé a paci!?!

Előzmény: Törölt nick (1035)
vasefake Creative Commons License 2006.07.10 0 0 1037

Üdv Mindenkinek!
Most tudom mindenki engem fog szídni, lehet hogy kapok egy hasonló kiosztást Mint HáBé Kollega...
Nem igazán látom értelmét ennek az állandó civakodásnak. Van jó pár dolog a Vekénél amivel én sem értek eggyet, de melette nem egy amivel viszont igen!
A Nagy "Kin Milyen nyakkendő van" , meg az "Erre sem képes a Fővárosban " Totál elfelejtettük azt hogy valójában mindannyiukban van közös nem?!
Mindannyian a Tömegközlekedést Kedveljük(Legalábbis valamilyen formáját...), és MINT MAGÁN EMBER kifejezetten zavarónak találom hogy mindenki öli egymást ebben a nyomorult országban. Az senkinek nem jut el az agyáig, hogy a Gondokat nem az egymás szidalmazásával kell megoldani? Mért nem lehet EMBER  módjára viselkedni, kurtuláltan letisztázni a dolgokat. Néha az embert elragadja a HÉV(nem a helyi érdekü vasút...) s Okafogyottan is szid mást, hogy védje a MAGA igazát...Ide vezetett a Rohadt nagy Liberalizmus. Annó volt egy nagyon jó Közmondás...

"Okos enged, Szamár szenved..."

Kérdezek mindenkit, (de tegye a szívére a kezét) Őn nem csinált sose olyat ami másnak nem teccett?

Mindenki tesz! S Néha akármennyire is felháborítónak tartunk dolgokat, igenis szükség van mindenkinek a véleményére. AZ AKÁR FÁJ, AKÁR NEM!
Meg kéne az Őseinktől azt tanulni, hogy egymás "FIKÁZÁSA NEM OLD MEG SEMMIT"

Bevallom , én is tettem nem egy megjegyzést a VEKÉRE..De ugyanugy teszek a pártokra, a főnökökre, a SAJÁT CSALÁDOMRA IS!

Mert ettől vagyunk emberek...HA valami nem teccik KULTÚRÁLTAN megvitassuk, és Kompromisszumot kössünk...

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.10 0 0 1036

Te viszont nagyon velős szakmai kijelentéseket teszel rendszeresen.

Adatlap

Nick: ki-mi Email: eval(unescape('%64%6f%63%75%6d%65%6e%74%2e%77%72%69%74%65%28%27%3c%61%20%68%72%65%66%3d%22%6d%61%69%6c%74%6f%3a%6a%6f%6b%61%69%32%40%66%72%65%65%6d%61%69%6c%2e%68%75%22%20%3e%6b%fc%6c%64%3c%2f%61%3e%27%29%3b')) küld Weboldal: Bemutatkozás: Hozzászólások (4)

Előzmény: Törölt nick (1035)
Ali Ttaik-al-Rep Creative Commons License 2006.07.07 0 0 1033
Kemény szavak ezek egy ilyen régi (2db hsz.) nicktől. :) /a/
Előzmény: Törölt nick (1031)
Laent Creative Commons License 2006.07.07 0 0 1032
Neked tényleg hiányzik, hogy vekés legyél? Miért, közutálatra vágysz? Csináld játszásiból, hogy vekés vagy, te is hazudd be magadnak, hogy mennyi beleszólásod van a dolgokba, és akkor jól érezheted magad... :)
Előzmény: Téboy1 (1006)
Ali Ttaik-al-Rep Creative Commons License 2006.07.07 0 0 1030
Sikerült márciusig eljutni az olvasásban? :D /a/
Előzmény: Törölt nick (1029)
vénólánzsahleF Creative Commons License 2006.05.30 0 0 1028
hmm, amire reagáltam eltűnt, (inde)x-files
Előzmény: vénólánzsahleF (1027)
vénólánzsahleF Creative Commons License 2006.05.30 0 0 1027
mint laikus tömegközlekedő, nem tudom jobban mint az azóta módosult cikk.

az a feltűnő h a veke nem bír örülni semminek, a kákán is a csomót keresi lásd a móricz végállomás átalakítása amiről má tudni h a 4es metró majdani megállójához fog kapcsolodni -mint ahogy a teljes körtér rendezés is figyelembe veszi-, de biztos az is alapból el van baszva.

tény, h 1 oszlop a megálló közepén valóban naccerű megoldás, de mindenben csak a szart látni kicsinyes megoldás.

off de ugyanez a bajom a levegő munkacsoporttal is, nem képesek elismerni a szándékot ill. kompromisszumra törekedni.
VEKE-fan Creative Commons License 2006.05.30 0 0 1025
Szedd szét a cikket, hol!
Előzmény: vénólánzsahleF (1024)
vénólánzsahleF Creative Commons License 2006.05.30 0 0 1024
itt a legújabb...

kilóg a lóláb srácok
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.27 0 0 1023

Egyfelől az egyesületi trv. szerint kötelező valamiféle tagdíj

-mondta kambekk (1007).

Tehát tényleg nem te mondtad.:)

Előzmény: VEKE-fan (1022)
VEKE-fan Creative Commons License 2006.03.26 0 0 1022

Elárulom, hogy jogász hallgató vagyok, de ettől még szoktam tévedni.:)

Akkor írj be kétszeres mennyiségű fekete pontot magadnak! :-)

De a törvény azt nem mondja, hogy egyesületnek tagja csak az lehet, aki tagdíjat fizet.

Ki mondott ilyet? Én nem. Újabb fekete pont! :-)

(Pedig én nem is vagyok joghallgató csak egy buta fogaskerékkergető.)

Előzmény: Törölt nick (1021)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.26 0 0 1021

Elárulom, hogy jogász hallgató vagyok, de ettől még szoktam tévedni.:)

De a törvény azt nem mondja, hogy egyesületnek tagja csak az lehet, aki tagdíjat fizet.

Hol olvastál ilyet?

Az alapszabály előírhatja a tagdíjat (és tag az lehet, aki az alapszabályt elfogadja), sőt a törvény arról is rendelkezik, hogy az egyeseület költségeiért a tagok a tagdíjuk erejéig felelnek, ill. mi történik, akkor, ha feloszlik az egyesület.

Ha belépsz egy egyesületbe, az polgári jogi szerződés

Hm, hm.... A szerződés egy két fél közötti kötelmi viszony: van egy adós, egy hitelező, egy szolgáltatást igénybevevő, és egy teljesítő. Kötelezett és kötelezettség vállaló. Na most az egyesületi tagság nem nevezhető ennek. De ez már jogeléméleti kérdés, itt nem is lényeges. Inkább a cégekhez hasonló tagság ez, nagyon rossz hasonlattal.

Előzmény: VEKE-fan (1020)
VEKE-fan Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1020

Ácsibácsi!

Ha belépsz egy egyesületbe, az polgári jogi szerződés, ami előírhatja, hogy az egyesületi tagság egyik feltétele, avagy a tag kötelessége az előírt mértékű tagdíj előírt időben történő megfizetése. Éppúgy a VEKE-nél, mint a Magyar Autóklubnál, a Dömsödi Horgászegyesületnél vagy a filatéliai társaságnál és még sorolhatnám.

A dolog nem keverendő az orvosi vagy ügyvédi kamarával, ahol a praktizálás törvényben előírt feltétele a tagság.

Jogban jártasabbak javítanak ha hülyeséget írtam volna.

vekefan.kukacoskodik

Előzmény: Törölt nick (1016)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!