majd megobszerváljuk az erőlködődet, de ha igazat ír a kis netes leírás amit találtam, akko 2 db 10 ropi körüli roland v marshall lábkapccsal lehet kezelni az erőlabdát:) és az akko ócsóbb :) ha behozod a kezelési útmutatót akko meg meg is erősíthetjük ezt a gyanúmat
valami vidékies marsall lábkapocsolóval nem lehet kontrollálni ezt a "golyót"? lehet ócsóbba jönnél ki ha vennél vmi überes torzítópedált oszt arról menne a torzongás|||más: minden érdekel ami gitárnyűvés...amit tortának hínak az meg főleg :}
KIB...OTT JÓ AZ ESZKÖZ...Beviszem majd próbálkozásra Gilice rw-jén, ha nem baj...:) Utóírásként sztem jó lesz az a koncert...(jelzem az öregem cseszegetésének hatására részben:)
Laney Sound Fej 60W. Röviden: full csöves (EL 34; ECC83), hibátlan műszaki állapot, kissebb esztétikai hibák. Treble és Bass bemenet külön hangerőszabályzóval, továbbá: magas, mély, közép, presence szabályozók.Ár: 70 000 Ft vagy 280 EUR.
Azt mondták, hogy valamit szólnom kell, mert elvész a fórum!
Nos:
1, Úgy néz ki, hogy eladó lesz egy Laney Sound fej (kép hamarosan). Az ára még bizonytalan, de ha érdekel, akkor írj a: csojo@freemail.hu -ra.
2. Úgy néz ki (ismét), hogy keresek jó állapotban lévő 4x12-es döntött (Marshall forma féle) ládát, de csak üreset - szóró nélkülit. Nem gondoltam új-ra, de azárt nem essen szét az első "ZS"-re! Szintén a fenti e-mailre írj, ha tudsz ilyet.