Mindenki köpköd a másik oldalra, mintha ovisok lennénk. Pedig vannak itt is ott is emberek, akik olyanok mint mi. Az az alapvetöen jót akarnak, valamiéárt becsülhetök, tisztelhetök. E topicot azért nyitottam, hogy ne azt mondjuk hogy kit miért lehet a másik oldalról gyülölni, hanem miért lehet kedvelni, értékelni, becsülni, még akkor is ha nem értünk vele egyett.
Tényleg Persányi, nekem nagyon szimpi volt, amikor még az állatkertéllén állt. Egy kétszer hallottam a rádioba és ugy tünt, hogy nem csak érti de szereti is amit csinál...
én már hallottam. pedig csak vagy félóráig néztem anno a parlamenti közvetítést. elég volt belőle. ő volt a leghangosabb. nem értem, hogy miért nem állnak fel a képviselők és mondják el, hogy mi bajuk. ő sem állt fel
Tényleg nagyon röstellem, de nekem senki nem jut az eszembe az ellenfél oldaláról, mert aki szimpi volt az már nem képviselő, a polgármestereket meg nem nagyon ismerem... a beíró nickek között tudnék mazsolázni, de ott meg nálam az a szempont, hogy ne anyázva írjon, ez minden többet nem is kérek...
... ha az lenne a kérdés, hogy a saját térfelemről kit tartok szemétnek, könnyebb lenne a dolgom.
De csak ki maradt egy. Egy szintén majdnem belga. Dercze Tamás újpesti polgármester. Lenne még egy kerületi polgármester, de azt nem írom le, mert szadeszes.
Azért maradt ki a szorásból böven...pl de nem mondom meg...mint mondtamn attól lehet szimpatikus hogy nem értek rgyett vele, mert az megint egy másik dolog...
Nekem Tabajdi Csaba is inteligens, jó szándéku politikusnak tünik az MSZP-nél.
Az SZDSZ-nél Bauer is mint szakember okosnak tünik és Kunczét bár nem kedvelem, de tagadhatalanul jó humoru pacák. A vidékiek közül SZDSZ-nél Nagy Béla, Velkey Gábor Békésmegyéböl, MSZP-böl vidéken Baji Lajos
Nalam a fideszbol a Nogradi Zoltan a morahalmi burgermajszter,meg a debreczeni Kosa ,szinten polgarmester.Ezek nem ideologizalo hordoszonokok hanem kozigzgatasi iparosok,magyaran dolgoznak.
Ciki belgának lenni? Vagy így még köztársasági elnök is lehetek? ;-)
Fidesz:
Orbán Viktor - profi, amit csinál, jól csinálja (ez persze nem a politikájáról szól) Illés Zoltán - korrektnek tűnik, ellenszélben is dobál piskótát, ha úgy érzi neki van igaza Rogán Antal - sokat fejlődött szerintem, mégha esetleg ez is a szerepe a leosztásban Tölgyessy Péter - nincs mindig igaza, de legalább jól csinálja
MDF:
Csapody Miklós - szintén, mint korábban elhangzott, a Fiala interjúk kedveltették meg velem Gémesi György - polgármesternek jónak tűnik
MSZP:
Vitányi Iván: mert csak Doszpot Péter: mert, miért ne? Hiller István: intelligens, jó a humora
Noha a szadesszel is hadi lábon állok sok dologban, róluk nem írok, merthogy még mindig tag vagyok hivatalosan.