Mondjuk ez a páros olyan, mint egy női meccs, eddig csak brék született. :)) Ja, és a Hernych/Vik páros 150%-osan használja ki a bréklabdáit, 2 lehetőségből 3X brékeltek... :-))))
Folytatás gondolom már csak holnap lesz, akkor viszont ha nyernek egy egyes meccs mellett 2 párost kell játszania. Húzós lesz...
Hát a Frailén nem csodálkozom,ő egy idősebb spanyol challenger-muki,de Korolev neve ismerős kéne h legyen.:)
18 éves ifjú orosz titán,idén robbant be..
Marseilleben elkapta Davydenkot,Barcelonában...hmmm..szóval Carlosunkat,2 simában,aztán Vicentét még simábban..
A Garroson Gaudio nagy nehezen,5 szettben tudta csak legyűrni,a kis orosz 6szor brékelte a meccsen,és mindössze 3 ponttal csinált kevesebbet a majd 4 óra alatt..
Bastadban is negyeddöntős volt,a későbbi győztes Robredo verte,de csak döntőszettben..
Hogy őszintén megmondjam nekem semmit se mond az a név hogy Roberto Carretero. :)) De attól még elég érdekes történet lehet, h hogyan találta meg.....
Mindenesetre ha már megtalálta legalább párosoznak egy jót, bár sztem Carretero-n kívül azért vannak más jelentkezők is a párosra. :)) Bár nem tudom hogy működik ez az egész, csak egyszerűen felhívja, hogy jövő héten nincs kedved egy jót párosozni? :-))
Mind1 legalább Carlos is több meccset játszik, mert mostanság eléggé meccshiányos... :-/
Doubles - First Round
Moya/Carretero vs. Fraile/Korolev 63 64
Bár így ahogy elnézem az ellenfelek sem vmi ismert nevek, legalábbis nekem. :-)
Nem tom hány éves vagy,mennyire követted régebben a teniszt,mond-e valamit ez a név h Roberto Carretero?
Szal most nyert Carlos párosban vele a Fraile/Koroljev páros ellen..:))
Márpedig ez kész csoda...és bár emberünk sem a párosok gyöngye,na de a 31 éves mélynövésű,duci spanyolt azt sem tom hogy találta meg Carlos..:)
5 éve totálisan abbahagyta a teniszt,se atp,se challenger,és most előbukkant a semmiből.
Igazán arról nevezetes a pofa,hogy 96-ban,szintén a semmiből,kvalisként megnyerte Hamburgot.(soha addig a torna több mint 100 éves története folyamán ilyen csúfság nem esett meg.:))
Pont Corretját verte,akit utána megkedveltem,de akkor még vadul ennek a hosszúhajú döncikének drukkoltam,mert olyan mókás jelenség volt a pályán.:)))
Na,ez volt pályafutása egyetlen tornagyőzelme,és rögtön egy -akkor még Super9-ma Masters.A karrier párosrekordja 1:5.LOL
Mert ott még nem vonták le a tavalyi pontjait..én ebben naprakész vagyok,és hidd el,ebben a pillanatban pontosan 50. az entryn..
Az meg hogy pontot szerez-e vagy sem,azt meg az alapján mondom,h a az ötödik legjobb tornáján 40 pontot ért el,és azt kell túlszárnyalnia,h beszámítson a helyezésébe.
Kicsit bonya a dolog,de azt biztos tudod,h a 4 GS+9Mastersen kívül még 5 egyéb tornácska eredménye számít bele a ranglistába mindenkinél..
Lehetett volna 2 szettes is..Carlos a 2. szett TB-jében 5:4-nél kettőt adogathatott.
De nem siránkozom,szép h leverte a cseh mumust.:)
Mondjuk a döntőszett TB-ben komolyan aggódtam,amikor a dupla minibrékes 3:0-ból 3:3 lett,de onnantól ellenállhatatlan volt Carlosunk.:))
Nézem a tévedésből berakott draws-odat,ehhh..2 éve még első és második kiemeltként indultak,mostanra meg vhol középen,egymás ellen,első fordulóban..szomorú ez azért..mondjuk Novak nagyobbat pottyant.
Umag, Croatia July 24-30, 2006 €340,250 / 32 Draw Clay
(1) MOYA, Carlos ESP vs (WC) KARANUSIC, Roko CRO (WC) KRAJAN, Zeljko CRO vs VANEK, Jiri CZE ALMAGRO, Nicolas ESP vs BEHREND, Tomas GER GOLMARD, Jerome FRA vs (5) MARTIN, Alberto ESP
(4) VOLANDRI, Filippo ITA vs Q ULIHRACH, Bohdan CZE vs Q MUTIS, Olivier FRA vs VLIEGEN, Kristof BEL ROCHUS, Olivier BEL vs (8) KUCERA, Karol SVK
(6) CANAS, Guillermo ARG vs PATIENCE, Olivier FRA Q vs (WC) VICENTE, Fernando ESP CALATRAVA, Alex ESP vs DI PASQUALE, Arnaud FRA ZIB, Tomas CZE vs (3) ANDREEV, Igor RUS
(7) SARETTA, Flavio BRA vs Q GARCIA-LOPEZ, Guillermo ESP vs HANESCU, Victor ROM ACASUSO, Jose ARG vs ROCHUS, Christophe BEL RAMIREZ HIDALGO, Ruben ESP vs (2) NOVAK, Jiri CZE