- Miért kövérebbek a férjes nők, mint az egyedülállók?- ??? - Az egyedülálló nő hazamegy, belenéz mi van a fridzsiderben, és megy a hálószobába. A férjes asszony hazamegy, meglátja mi van a hálószobában, és kimegy a fridzsiderhez
Három férj verseng egymással, hogy kinek hülyébb a felesége. Így az első: - Az én feleségem olyan hülye, hogy két héttel ezelőtt vett egy autót magának, pedig nincs is jogosítványa. - Uuuu, tényleg elég hülye - jött a válasz a másik kettőtől . A második férj: - Az én feleségem olyan hülye, hogy a múlt héten vett egy repülőgépet, pedig, se hangárunk, se repülőt vezetni nem tudunk! - Bakker, a te feleséged tényleg hülyébb - állapították meg a többiek. Végül a harmadik férj következett: - Az én feleségem annyira hülye, hogy elment két hétre nyaralni, vitt magával két doboz óvszert, pedig nincs is farka!
A gyerekek az iskolában Anyák napja alkalmából házi feladatként kapják, hogy alkossanak mondatot az "Anya csak egy van" kifejezéssel.
Pistike: - Bicikliztem, elestem, anyukám segített és ellátta sérüléseimet, Anya csak egy van. Sanyika: - Kinéztem magamnak egy új szuper játékot, és anyu megvette nekem, Anya csak egy van. Móricka: - A múltkor anya mondta, hogy vigyek be három sört a hűtőből, de szóltam neki, hogy Anya, csak egy van.
A feleség egy férfival van az ágyban. Egyszer kulcscsörgést hallanak. - Te jó ég, itthon van a férjem. Bújj el, majd én kicsalom a konyhába, addig ki tudsz lógni. - Jó, de hová bújjak? - Menj be a tv mögé. A férj beront a szobába, bekapcsolja a tv-t, leül és elkezdi nézni. - Gyere a konyhába, kész a vacsora - mondja a neje. - Nem megyek, meccset nézek. A feleség kimegy a konyhába, fog egy korsót, hogy a földhöz vágja, akkor biztosan kijön a férje a zajra, így ki tud surranni a szeretője. A korsót földhöz vágja, de az visszapattan a kezébe. Berohan a férjéhez és azt mondja: - Képzeld, mi történt, akartam neked sört hozni, de a korsó kicsúszott a kezemből. Nem tört el, hanem visszapattant a kezembe. - Az mind semmi - mondja a férj - én meg nézem a meccset, kiállítottak egy játékost, hát nem itt ment ki mellettem?
A férj elutazik. A felesége élvezi a helyzetet és a férj barátjával "tölti az időt". Megcsörren a telefon, a nő rohan felvenni. Beszélgetés után visszajön, a férfi megkérde zi: - Ki volt az? - A férjem. Azt mondta, hogy épp veled horgászik, és most fogtál egy hatalmas pontyot...
Székelybácsi nagy kínlódás közepette borotválkozik. A gyerek: - Mi a baj, édesapám? - Életlen a beretva. Nem viszi a szakállamat! - Ne mongya mán' édesapám, hogy keményebb a szakálla, mint az a konzervdoboz, amit most nyitottam ki vele!
Az azonban érdekes volt, a hergelés, mint túllihegett probléma.
Több ötlet bizonyult megalapozottnak, ami nem vicc valóság. Lásd ezt a tábla ügyet is. Eltekintve a nyilván aló
üzenetétől. Megjegyzem ez azért nem az anyázás kategoriája.
A baj ötleteznek kormány oldalon.Sok dolgot kostolgatnak, bevezetnek, mint a balesetijárulék. Mint a 10000 Ft-os útadó, mint kiderült csak próbálták, próbálkoztak azzal is.
Ez az igazi vicc.
Akkor maradjunk itt Érdnél. Ez is oyan vicces város. Vicces vezetőkkel.
Látja nem nem látja, na látja. A nagy varázslók. Sose azt nézzék amit látnak, a kezemet meg ne bámulják, a zsebemet sem.
Új segédet vesz fel az öreg patikus, s mielőtt az első éjszakai ügyeletre kerülne sor, imigyen oktatja: - Egyszerű dolog ez, fiam! Ha öv alatti panasszal jönnek, adj ricinust, ha öv felettivel, aszpirint. Másnap reggel a segéd boldogan referál: - Főnök úr, valóban nem volt semmi baj. Egy eset kivételével a tanácsai szerint jártam el. - Ez valami speciális beteg volt, fiam? - Igen. Bejött egy csodálatos, fiatal nő, szétrántotta a kabátját, alatta nem volt semmi,
esdeklően rám nézett és azt mondta: - Szépfiú, egy éve nem láttam férfit! - Na, ennek szemcseppet adtam!.
Két székely atyafi fát vág az erdőben. Este letelepednek a tábortűz mellé. Egy darabig üldögélnek, majd megszólal a fiatalabb: - Áron bátyám! - Na. - Van magának másik nadrágja? - Van, fiam. Ezután megint csönd van egy darabig, majd megint a fiatal szólal meg: - Akkor ez hadd égjen..
A rendőr megállítja a székely bácsit. - Hé bátyám, mit visz azon a szekéren? A székely odahajol a rendőr füléhez, és belesúgja: - Szénát. - És miért sugdolózik? - Hogy a lovak ne kérjenek!
A kis Antónia, meg a Jozefina sétálnak a tó partján. Látják, hogy Viktória ül a parton és halat sütöget. Odamennek és elképedve látják, hogy egy aranyhalat sütöget.
- Te Viktória! Ez egy aranyhal, ez teljesíthett volna 3 kívánságodat!