Kézilabda-szurkolókból alakult kézilabda-csapatok egymás közötti mérkőzéseiről, tornáiról szóló topik.
Eredmények, élménybeszámolók, képek a meccsekről és az azt követő közös bulikról.
Jövő 7en a SZBP Komló Light elmegy Csurgóra, hogy tovább népszerűsítse a SzuCsát. Persze nem tudom, hogy mennyire tudunk megfelelni ennek a célnak, de az biztos, hogy közel van Csurgó, ezért mi megyünk. :-))
Minden attól függ, hogy mikor vannak meccseink. Nekünk, a csajoknak meg a srácoknak. Ilyenkor szokott lenni a női MK. De tény, hogy jó érzés lenne Szegeden tornát nyerni:-)))
Harmadik alkalommal rendezett nemzetközi szurkolói kézilabdatornát a Veszprém Kézilabda Fan Club.
Hat csapat mérte össze tudását szombaton a megyeszékhelyen, a Vetési gimnázium csarnokában. Előbb két csoportban körmérkőzést vívtak a résztvevők, majd a helyosztókon alakult ki a végeredmény. A kupát a szlovéniai Velenje együttese nyerte, miután a döntőben szoros csatában nyert a sze- gedi Hat Puttony ellen, a bronzérem a házigazdák első alakulatának jutott. - Ismét remek volt a hangulat, vendégeink már alig várják a negyedik veszprémi Handball Fan Tourt. Jövő nyáron a győztes velenjeiek is szeretnének hasonló tornát rendezni, és ezt tervezik a szegediek is. Bár a játék volt a középpontban, újabb sportbarátságok kötődtek a három-három szlovén és magyar csapat tagjai között. Érzésem szerint a torna jól szolgálta a sportág népszerűsítését - tájékoztatott a történtekről Remport Csaba, a Veszprém Kézilabda Fan Club elnöke.
Eredmények.
A csoport:
Hat Puttony Szeged-VKFC II 15:6 (a veszprémi gólszerzők: Gulyás 2, Remport 2, Dobos, Mürkli),
Szeged-Velenje 16:15,
Velenje-VKFC II 17:6 (Kocsis 3, Remport, Dobos, Galabits).
Nem is tudom, vállaljam-e...lehet, hogy meg kéne kérdeznem Kicsit, hogy Jokka mennyire finom csokikat adott neki....de valószínűleg nem lehettek annyira jók, ha egyszer visszautasította. (Bocsi Jokka :-)) )
Áh....az rég volt....esélyetek nem lenne újra feleveníteni az ilyen emlékeket....De jól van, lássátok, milyen jó fej vagyok, nem szólok bele a Kohász-ETO ellentétbe...oldajátok meg nélkülem... :-)))
Dupla gázsiért lehetsz mindkét csapat kapusa. Indítasz, majd rohansz, hogy védhess a másik kapuban! Kapusgólt is megpróbálhatsz dobni, de az csak akkor ér, ha védés közben beleérsz. :)