De van, de nem biztos, hogy szeret, vagy van ideje irogatni.. :-)
Most, hogy megtaláltam a tpikot, legyen neked karácsony.. :-)
Nekem egy 2004-es Salamanderem van a diszkrétebb színekkel.. Az ideiben annyiban különbözik, hogy a tavaly nem kapott ilyen csillivilli fényezést, hanem matt, ami szerintem sokkal szebb.. Hogy mik a tapasztalataim ezzel a típussal? Sajnos, az időm eddig nem nagyon engedte, hogy sokat használjam, szóval még nincs benne egy ezres sem.. Eddig csak annyi bajom volt vele, hogy recseg a kormány (szervíz szerint az aluk már csak ilyenek), és néha olyan, mintha a lánc egy szemet "ugrana".. Ettől eltekintve nem volt vele semmi bajom.. A felni "erősségén" meglepődtem.. Éjszak tekertem és épp nem volt első lámpám és a környéket sem ismertem.. Mentem egy kis utcában, ahol nem volt kivilágítás, és láttam, hogy szépen parkolnak az autók egymás mögött.. Csak az nem tűnt fel, hogy két egymás mögött álló autó magassága egy jó 20 centit eltér.. Kiderült, hogy az utcában van egy szint eltolás, amin nekem sikerült egy 25-30-as tempóval áthajtanom.. Kellemes érzés volt.. :-) Viszont semmi baja nem lett az első kerekemnek..
én is az oxigen és quartz között gondolkodtam, de nem volt annyi pénzem hogy oxigent vegyek. Ja és nekem nem teccik a markolatváltó. De viszont jó benne a 27sebesség.
Ma megyek vegre megnezni es holnap meg is veszem. Hogy mit? Azt meg nem tudom...
Bemegyek a Ride Bike-ba a Recseibe es meglatjuk mit akar ramtukmalni az elado az alapjan, hogy mire kell. En egy Oxygent szeretnek, de hatha meggyoz, hogy ne adjak neki annyi penzt :D
Ma vettem meg a bringát (Kelly's Quartz)87ezerért. Első tapasztalatok: pro:jó rugózás, kényelmes nyereg, jó fékek kontra: kicsi kormány(majd kicserélem) néha koppan a teló(patkáról lefele), altus,alívió váltórendszer érdekes(majd megszokom), a gumik nem valami szuperek