Mi ONE veletek? Nekem a Veszprémi Építők HC vagy simán Veszprém HC jobban hangzana és tetszene, de hát ez ONE. Tudom a pénz, pénz, pénz. De ettől nem lesz több ügyfelük, ahhoz a modern kornak megfelelő szolgáltatás kellene ami meg évek óta nem sikerül.
Pihenjen csak rà a tavaszra és akkorra legyen fizikálisan is csúcsformàban. Továbbra is tartom: Cindric,Palmarsson,Hesham és hasonlóan sérülékeny játékosok leigazolása nagyon riskes…
De legalább, ha már kivásárolva van szélső, az is lehetne, hogy itt nem esik vissza látványosan a teljesítménye, mint ahogy azért nem 1 esetben látjuk.
Nekem amúgy Jensen leigazolása érthetetlen! Emlékeztek rá, hogy előző évben BL-t nyert a Magdeburggal, biztos jó kapus. Valós pillanatnyi formáját meg nem nézték. Ekkora test, ilyen nagy felületet takar, mégis alig fog labdát. Nála szerintem Biosca is jobb volt.
Igen, a kérdés ebben az esetben az, hogy ér-e nekik annyit 300 ezer euro, hogy 1 évvel korábban elmenjen egy kulcs játékos tőlük. A Barcelona és Nielsen esetében szerintem egyértelműen nem. Jövőre kiemelkedő kapus nélkül maradnának (Hallgrimsson nálam közel sem ez a szint még), és egy ilyen jellegű "kiesés" miatt elérhetnek rosszabb eredményeket pénzdíjazással rendelkező sorozatokban --> Ergo a 300 ezres többlet máris csökken vagy akár át is fordulhat.
Valószínűleg még senki nem írt alá semmit, különben lett volna hivatalos bejelentés.
A másik meg az, hogy ha 1 évvel korábban elengedik őket, akkor pótolniuk is 1 évvel korábban kell, amit valószínűleg ők is csak kivásárlással tudnak megoldani, minden szabadon igazolható topjátékos nem lesz a posztjukon 2025 nyarán.
Szóval egyáltalán nem biztos, hogy annyira jól járnának azzal a 300 ezerrel.