Á, dehogy. Csak rákerestem a googlen a sátor képre. (A téliesítés miatt. : ) És ezt a szójátékot adta ki vagy 20 féle formában. Ezért kérdeztem, hogy mi lehet?
Nem, hanem az volt, hogy összeszedtünk a kannibáloknál egy ütős vírust, szerintem attól feküdt ki mindenki. De most már lassan túléljük talán. Vagyis csak a magam nevében nyilatkozhatok. Szóval én jól vagyok.
Na, megjöttem én is. :-) Amíg Egérke hösiesen magára vonta a kannibálok figyelmét, az idomított harci medvénk pedig a biztonságára vigyázott, én kiszabadítottam a foglyokat. Már jónéhányan voltak, nem csak a mi ifjú sátorlakótársunk. Úgy látszik a kannibálok az éléskamrájukat töltötték fel télire. Most hoppon maradtak. Remélem azért nem halnak éhen.
Viszont most itt van velem a sok kiszabadított fogoly. Nem férnek be mind a sátorba. Rali bátyánk, befogadod néhányukat a barlangodba? Igazán kedves gesztus volna töled. Ja, visszahoztam a medvédet is épségben. Most egyenlöre etetned sem kell. :-)
Na. Megjöttem. Csak az volt, hogy a kannibálok aludtak, és azok olyanok, hogy ha egyszer alszanak, akkor igazán nehéz őket felébreszteni. Szóval meg kellett várnunk, amíg maguktól felkelnek, hogy meg tudjunk velük küzdeni.
Nagy csata volt! De nem kaszaboltam le egyet sem, túl báránylelkű vagyok bármiféle öldökléshez.
AlwaysOn kollegával minden kapcsolatot elvesztettem a nagy kavarodásban. Még térerő sem volt. Mindazonáltal elképzelhető, hogy ő is túlélte.