Akarattyán, Aligán és környékén nyaralók ismerkedési, társalgási, és szervezkedési fórummal, különösen a közelgö nyári hónapokra, valamint arra a tényre, hogy társaságban a legszebbek a nyári esték...
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Július 1-3-án grillbajnokság volt Balatonaligán. Olyan fiatalokat keresek akik ott dolgoztak szervezőként. Ha valamelyikőtök ismer ilyet, kérem jelezze! Köszönöm.
nem vagyok ugyan egy lokál patriot, ellenben nagy akarattyarajongó. szerintem aliga, akarattya, kenese magasparja az egyik legharmónikusabb része a balcsinak.. féligmeddig itt nőttem fel, 35 éve minden nyaramat itt töltöm [persze mióta dolgozom, a nyár pár hétből, nomeg a 7végékből áll]..
még emléxem a régi szerpentinre ami a csitten hegy mellett vezetett a bezerédire.. a jó kis szunyogos szabadtéri mozi is egy gyöngyszem..
Jó 20 éven keresztül, egészen kicsi koromtól mindíg Aligán/Világoson nyaraltunk...nagyon sok kellemes élmény köt oda! :)
Sőt, kb. 10 éve, fősuli elején dolgoztam a Club Aligában is pár hónapot...na az volt csak a bulikkal teli lazulós nyár...:)
Buli: Sweet Roller (ha még így hívják) a Világosi "központban" (ahol a kocsma, a közért és a posta is van): mindyg ugyanazok a helyi arcok, plusz pár "turista" :)
Sziasztok! Itt lehet gyüekezni Akarattya és Aliga szerelmeseinek! Akinek van szép képe, tegye fel bátran, és akkor is szóljatok, ha van valahol egy jó buli a környéken!