Keresés

Részletes keresés

kaviat Creative Commons License 2005.12.26 0 0 6
1237 Creative Commons License 2005.12.26 0 0 5
Akarattya gyönyörű. Irjátok meg, ha valami kedves emlék fúz Benneteket eme remek helyhez! :)
hareonna Creative Commons License 2005.07.05 0 0 4
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Július 1-3-án grillbajnokság volt Balatonaligán. Olyan fiatalokat keresek akik ott dolgoztak szervezőként. Ha valamelyikőtök ismer ilyet, kérem jelezze! Köszönöm.
kaviat Creative Commons License 2005.05.25 0 0 3

nem vagyok ugyan egy lokál patriot, ellenben nagy akarattyarajongó.  szerintem aliga, akarattya, kenese magasparja az egyik legharmónikusabb része a balcsinak.. féligmeddig itt nőttem fel, 35 éve minden nyaramat itt töltöm [persze mióta dolgozom, a nyár pár hétből, nomeg a 7végékből áll]..

még emléxem a régi szerpentinre ami a csitten hegy mellett vezetett a bezerédire.. a jó kis szunyogos szabadtéri mozi is egy gyöngyszem..

.hun Creative Commons License 2005.05.13 0 0 2

Jó 20 éven keresztül, egészen kicsi koromtól mindíg Aligán/Világoson nyaraltunk...nagyon sok kellemes élmény köt oda! :)

Sőt, kb. 10 éve, fősuli elején dolgoztam a Club Aligában is pár hónapot...na az volt csak a bulikkal teli lazulós nyár...:)

Buli: Sweet Roller (ha még így hívják) a Világosi "központban" (ahol a kocsma, a közért és a posta is van): mindyg ugyanazok a helyi arcok, plusz pár "turista" :)

bigkocsi Creative Commons License 2005.05.13 0 0 1
Foglalkozni kéne a Herényi javaslattal:legyen szabad motorcsónakozni a Balatonon?
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.13 0 0 0
Nem 0 képet akarok látni!
1237 Creative Commons License 2005.05.13 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Itt lehet gyüekezni Akarattya és Aliga szerelmeseinek! Akinek van szép képe, tegye fel bátran, és akkor is szóljatok, ha van valahol egy jó buli a környéken!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!