Mivel +lehetősen ritkán járok Bp.-re,azonban érdekelnek az ottani fejlemények ezért nyitottam eme topikot. Ide várunk híreket, képeket Bp.vasúti életéről minden mennyiségben! úgy gonolom van létjogosultsága ennek a topiknak.
Egyébként ez az első topiknyitási akcióm:-)
Már nincsen.Amikor én láttam pár éve,akkor sem tolatószolgálatban volt már,hanem darugép volt.Fő tevékenysége a megdöglött Dácsiák megvontatása volt,pedig többet érdemelt volna.De hát a vasút nem így működik:((((
Hát...szegény Púposok már szerintem máshol sem nagyon vannak, nemhogy Rákoson, ahol annyi a Bobó, mint a nyű. Hatvan is annyi Pupit vesztett, hogy kicsi az esély M40-re Rákoson, sajnos:(
Én még tavaly láttam ott a 234-est, szerintem soha többé nem fogom:(((
Nyilván ő tölti be a darugép szerepét.Ilyenkor mindenkinek jobb,ha csak a fűtőben áll:) Néha azért látni a vonalon is,útban Szolnokra ill.Szolnokról vissza.Nem tudom,hol lehet a 120-as Szergej,régebben az állt mindig Rákoson,mint darugép.Sőt,volt egy idő,mikor Púpos volt ott meg Nohab is.
A felső Bp. Vizafogó állomás, az alsó ezen a vonalon, (Angyalföld-Vizafogó) a Meder u. sarkán van, a Duna Pláza mögött. Úgy mész el mellette, hogy észre sem veszed, hogy 1 vasuti épület.