mivel a döntő nem Wolves-os szervezés, így nem biztos, h alkalmunk lesz a 'relikviák' árusítására. Tehát ha szeretnétek még pólót, kulcstartót, 'nyakbaakasztót', akkor találjátok ki holnapra (Prof tudtommal már írt Nektek erről). Én összegyűjtöm az igényeket, s Edináék hozzák majd a csütörtöki edzésre a 'cucc'-ot.
Vállalom, h holnap pénzt is szedek, h a múltkori komplikációt elkerüljük. Aki nekem fizet, annak intézek mindent, a többiek meg személyesen járhatnak majd el az ügyben csütörtökön. ;-)))
Ma költözünk párommal albiba. Mindent megoldottunk csak az ágyat kéne elvinni. Ha vkinek van egy kisdobozos teher 1 kanyar erejéig , 200x160-as az ágy. Ha tudnátok segíteni megköszönném. A számom 0630-857-65-87.
A mai meccsre nem tudok odaérni időben sajnos, mert a melóból nem fognak elengedni! Kérlek titeket, srácok, vegyétek át addig a helyem a chain-crew-ban. Bocs mindenkitől, és köszi a megértést!
Kedden edzés után a kerítésnél találtam egy YS-es méretű piros cutters kesztyűt. A méretéből adódóan gondoltam egy ladies-esé, de eddig nem jelentkezett érte senki. Ha esetleg itteni a gazdája, akkor átvehető tőlem W1 edzés előtt/után, vagy a holnapi meccs előtt/után.
Uraim! Keresném a ma este pályán elhagyott csavarhúzómat, amely a bejárathoz közelebb lévő kapu előtt volt egy földön lévő sisakba téve. Meccs végére sehol nem volt. A kedves megtaláló jutalma egy sör! :)
Szasztok! Aki holnap nem jön ki meccset nézni, az legyen kedves kimenni a sportágválasztóra segíteni! PLS! Fontos! A honlapon tudtok olvasni róla, hogy hol van helyileg!
Kedves Mindenki! Szükségem van segítőkre szeptember 17-18-ra a sportágválasztó napra felszerelésestül regel 9-17 ig kell ember ha nem végig tudasz akkor is jelentkezz hogy váltani tudjuk egymást! 15.000 gyerek illetve fiatal megy ki lehet promozni toborozni.
SEGÍTSÉG!
írj emilt ha tudsz jönni vmikor: miagab83kukacgmailpontcom