Keresés

Részletes keresés

ToMmG Creative Commons License 2005.05.11 0 0 12

Khm, khm... szóval: http://www.tantrix.hu

ToMmG Creative Commons License 2005.05.11 0 0 11
A link beszúrása nem a legjobban sikerült így leírom :-) http://www.tanrtix.hu
ToMmG Creative Commons License 2005.05.11 0 0 10

Hali,

Én is írhatnék most valami humorosnak látszó bődületes baromságot, de inkább a kérdésedre válaszolok :-)

A legjobb játék amit valaha játszottam, nem valami dollármilliókért kifejlesztett FPS és társai, hanem a TANTRIX [link1]. Ez egy stratégiai játék, igazából semmilyen más játékhoz nem tudnám hasonlítani, de ez lehet hogy csak az én tudatlanságom miatt van :-) A lényeg hogy négy szín van, és az egyiket kiválasztva minél hosszabb vonalat vagy hurkot kell építeni az 56 hatszögletű lapkával, lehet neten és asztalon is játszani, ketten vagy négyen. Persze ez így nagyon le van egyszerűsítve, ahogy leírtam. Nagyon szórakoztató és nagyon izgalmas, jó a társaság, sok a magyar játékos is. Ha érdekel, próbáljátok ki a fenti a linken, megéri!

Üdv,

t.

Ryu Creative Commons License 2005.05.11 0 0 9
Ez a topik nagyon-nagy =D
GOttó Creative Commons License 2005.05.11 0 0 8

Halihó!

Szerencsére mostani barátnőm vadabb az előzőnél és ő már hajlandó pl diablozni vagy Heroes-ozni a Rollercoaster Tycoon meg a Simsen kívül.

egyébként single gamékat is nyomunk közösen, dehát a multi az igazi (Diablo, Heroes, Warc 2-3... stb...... meghát a Worms ugyebár).

Viszont FPS-t nem hajlandó játszani.

ghostmaster Creative Commons License 2005.05.11 0 0 7
Ja ezt ismerem még 2D korából, de inkább ilyen építkezős valami kéne.
Előzmény: darklight (2)
ghostmaster Creative Commons License 2005.05.11 0 0 6
Hogyhogy minek? Eddig is játszottunk, táblás játékokat, kártyát, sakkot, miegyebet... nem is értem, mi ebben a furcsa.
misirulez Creative Commons License 2005.05.10 0 0 5
Van kalapja-nincs kalapja játék nemyyo??
:D
Előzmény: ghostmaster (-)
Orltran_ Creative Commons License 2005.05.10 0 0 4

Igen, első ránézésre talán hihi, de mégsem lehet 24/7-ben csak azt csinálni...

Mi is szoktunk jáccani, főleg táblán, de a Warcraft3 is nyerő, bár elég egyoldalú.

Előzmény: el Papi (3)
el Papi Creative Commons License 2005.05.10 0 0 3

:DDD

ne haragudj, de most befekudtem a rohogestol... :D

vazze, mi a f*-nak akarsz ilyeneket jaccani a baratnoddel? Nincs jobb otleted? ;-)

darklight Creative Commons License 2005.05.10 0 0 2
Scorched 3d Ez egyszerű kis cucc, de elég látványos... bár a nők a logikai játékokat talán jobban csípik...
guardian hero Creative Commons License 2005.05.10 0 0 1
Ajánlom a papásmamást :) de talán a Worms is nyerő lehet, a nők bírják a kukacokat :)
ghostmaster Creative Commons License 2005.05.10 0 0 topiknyitó
Na szóval. Az FPS-ek nem jók, gondolkodósabb, kevésbé reflexjáték kell, ahhoz szoktunk a táblán (Catan, sakk és hasonlók). Valami stratégia/taktika tehát. Van is ilyen jó pár nekem, de azok világháborúsak, ismerni kell hozzájuk a real járműveket, meg persze úgyis én győzök, mert tudom, mi mire való. A Total Annihilation rendszere viszonylag egyszerű, de az nagyon férfias. A SWINE adja magát, de annak meg a kezelhetősége problémás, meg aztán az már túl hülye is. A Civilization 3 majdnem jó, de az meg nagyon bonyolult, egy nő nem tanul napokig egy játékot, anélkül meg nincs sikerélmény, a másik baj vele az, hogy nagyon hosszú egy játék. Mit játsszunk?

Az erősebb gép mindent elbír, a gyengébb egy Celeron 1,7 GeForce 2-vel és 256 MB RAM-mal.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!