Nagyon tetszik a Justice League: állati jó zenék, eltalált szinkron (szöveg és hang terén is), gyönyörű rajzok (persze a leggyönyörűbb Diana hercegnő [Wonder Woman ] és Hawk Girl ;-) ), akciók és érzelmek, rokonszenves főszereplők, akik a kitartást,összetartást, mások és egymás segítését példázzák... szóval szerintem jócskán kiemelkedik a többi mostani rajzfilm közül.
Már párszor végignéztem, de nem tudom megunni. A JL a kedvenc rajzfilmem!
Miért nem? Szégyennek tartod részedről, hogy nem a "pisilőnél" döfködöd, hanem az etetőjénél?
Vagy szerinted megalázod azzal, hogy az etetőjénél döfködöd és az etetőjébe üríted a kicsinyeid? Vagy a sminkelős részére?
Honnan tudhatnád, hogy nem lenne benne a - szerinted - perverzebb játékokban?
Szerintem legfeljebb 12 éves forma fiúcska lehetsz a gondolkodásmódod alapján... Vagy tévedek?
Tényleg, a helyedben, ha tényleg van ideiglenes oldalbordád, miért nem kérdezed meg tőle, ugyan árulja már el, mit szólna hozzá, ha a barátnőjét is bevennétek a "pisilőmet a barátnédbe is dugnám, meg beléd is drágám" játékba? Tudod, ez az 1:2 felállás...
Miért lenne durva? Vannak lányok, akik szinte kikövetelik, hogy tövig benyomd nekik - azért a többség nem, de szerencsére vannak, akik imádják, ha torkon b...ák őket. Megfogod a fejét és megküldöd - mint amikor doggy-ban csak itt a szájába tolod.
Ha nem akarja, nem kell erőltetni, de azért rá lehet vezetni... Ha meg nem, hát nem.
Pedig olyankor a legféltettebb kincsedet adod oda neki, gondolj arra, hogy könnyen leharaphatja a hancúrléced. Az pedig biztosan fájdalmas.
Várj egy kicsi! És amin keresztül a barátnőd pisilni szokott, miért dugod oda a farkad? Az nem undorító??? (Lehet, hogy higiéniás problémák állnak a háttérben részetekről?)
- Mondja, az orális szexet próbálták már? Mire a válasz: - Micsodát? Doki: - Hát volt már a férje nemi szerve az ön szájában? Páciens: - Micsoda?!? Az, amivel pisilni szokott? Doki: - Nézze hölgyem, csókolta már meg önt a férje? Páciens: - Természetesen, többször is! Doki: - Azzal a szájával, amelyikkel okádni szokott?!?
Egy érdekesség a HVG című újság decemberi számából. Készítettek egy listát a leggazdagabb mese-, film-, TV- és képregényhősökről. Ezen a ranglistán Bruce Wayne, vagyis Batman a 8., 7 milliárd dollárral. Vagyona az örökségből illetve a hadiiparból származik (ez utóbbit nem is tudtam).
Az első egyébként Dagobert bácsi a Kacsamesékből 28,8 milliárd dollárral.
Amikor a Krypton felrobbant, a kisebb szomszédja, az Argos a robbanás következtében letért a pályájáról, és csak bolyongott a végtelen világűrben. Hogy fel ne robbanjon, Argos legkíválóbb tudósai kifejlesztettek egy szuper-erőteret a bolygó körül, ami megvédte a láncreakciótól. 16 év múlva azonban véglegesen tönkrement, a bolygó már a pusztulás szélén állt. Ekkor a kutatók Supergirl-t családjával együtt speciális csőkabinokba helyezték, amíg a segítség megérkezik. Az Argos bolygó megsemmisült, és csak Supergirl élte túl a robbanást. Superman fedezte fel, hogy ő az Argos egyetlen túlélője, így a Földre vitte, és bemutatta a Kent famíliának. Így vette fel supergirl a Kara Kent nevet. Jonathan és Martha mondták azt neki, hogy ő Superman "unokahúga", így épült be a családba. Majd hamarosan felfedezte, hogy ő is ugyanolyan szuperképességekkel rendelkezik, mint a kuzinja.
Hamarosan jön az egészestés animációs mozifilm. ;-)
JUSTICE LEAGUE - The New Frontier
USA DVD Premier: 2008. Február 26.
Az újgenerációs rajzfilm egyaránt megjelenik duplalemezes, HD, Blu-ray változatban is. Hogy nálunk megjelenik-e, az a távoli jövő sötétjébe vész egyelőre.