Én amennyire hallom igen nagy a gond, ráadásul a TAO-s pénzekől ilyenekre nem lehet fordítani semmit. Ahogy látom nagyon "feketén" se lehet belőle, mert irtó nagy szigora van...
Ráadásul nem csak ezeknek a játékosoknak tartoznak, hanem eddig ők jelentették fel őket. Sokan csesztetik a szövetséget, hogy dehogyatöbbicsapat is, csak sajnos az mkosz csak azokkal foglalkozik, akiket feljelentenek.
Persze nekem sem tetszik, pl. pont Fegyverneky jelenti fel őket, de azt, azokat kellene elővenni, akik ilyen szerződéseket írtak alá velük miközben teljesen tisztában voltak azzal, hogy úgy sem fogják tudni kifizetni...
Én már annak is örülnék, ha ez a keret kitartana a szezon végéig :(
Közben meg azon a híren néztem nagyot, hogy "Krivacsevicsék bejutottak a legjobb nyolc közé", holott előtte azon sírt az NS, hogy x éve nincs magyar csapat a legjobb nyolc között. Aztán rájöttem, hogy Krivacsevics már nem is a Sopronban játszik...
Én nem hallottam, valami gond lenne most, ellenben négyközé bejutottak a magyar kupába és a Győrt kapták az elődöntőbe, másik ágon Sopron-Zalaegerszeg.
Még nincs eldöntve hol lesz a final 4. Pécs és Zalaegerszeg kilőve.
"Az egyik pécsi étterem pincére úgy tudja, hogy Kuglit januárban kiköltöztették a lakásából, mert a klub nem fizette a lakbért. Ezen kívül legkevesebb két hónap fizetéssel tartoznak neki. A szerződése szerint 30 nap késés után nem kell edzésre járnia és nem kell játszania sem. Sőt, minden következmény nélkül távozhat a klubtól. Lehet, hogy fog is, csak előtte feljelenti a klubot és kéri a pénzét az egész szezonra, mert nem ő szegte meg a megállapodást."
Tegnapi hír, hogy a Pécs öt napot kapott a tartozások rendezésére - ennek a kimeneteléről nincsenek illúzióim.
Sajnos nekem is már csak a pályafutása vége jutott.
Az első teniszmeccs, amit láttam, és amire emlékszem, az a Juan Carlos Ferrero - Enquist meccs volt a 2001-es Roland Garroson. Hogy én akkor mennyire szerelmes lettem Szunyiba :-) Ami korábbról rémlik, az Hingis és a Sanex-reklám. 2000-2003 között többnyire csak az újságból követtem az eseményeket, csak utána tudtam tévében is nézni.
Én akkor még nem néztem teniszt,amikor Agassi aktív játékos volt,de így is érdekes a könyv. Furcsa a teniszt játékos szemszögből 'látni'.Nagyon tetszett,remélem lesz még néhány játékos,aki összehoz hasonlót. :)
Igen. Novemberben elkezdtem, de munkahegyek miatt 60 oldalnál tovább nem jutottam. Az ünnepek alatt aztán másfél napig se tartott, amíg kivégeztem :-) nagyon tetszett, eddig is tudtam, hogy ezek a jóemberek mennyi munkát végeznek, de most aztán végképp máshogy tekintek rájuk. Hát igen, kemény dolog a szórakoztatóipar...