Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
T. Moderátor! Ha lehetséges, legyetek szívesek visszaállítani két korábbi nickemet: Joe51 és Joe1960.
Igen zavaró a Mától nem iszom! topikban, hogy egymást érik a törölt nickek, ezek számát szeretném - visszafelé - csökkenteni.
Ha egy mód van rá... Egy kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban: ha sikerülne visszaállítani őket, akkor az évekkel ezelőtt ezeken a nickeken írt hozzászólásaimnál is megjelennek az akkori nick neveim?
MNI topikban jó lenne ha egy modi az ordenáré kommenteket kigyomlálná, köszönöm, már engem is nagyon zavar ahogy beszél ott egy ember egy bajban lévő sorstársunkról. Az alkoholista is ember.
Menetrendszerűen ismét MNI topik. Miután tegnap kitettétek a szűrét nem telt el 2 perc, már ismét folytatta. Ha nincs kibe belekötnie, akkor remekül elmonologizál egyedül is.
Ismételten kérném a Mától nem iszom topikban a Jancsika_ nicknevű felhasználó megzabolázását. A trágár, gyalázkodó hangnemét még elnézném (nem, azt sem nézem el), de az már bosszantó, hogy ugyanazon, rövidnek egyáltalán nem mondható hozzászólásait kopizza újra és újra.
Mivel használata nagyon eltér az eredeti rendeltetésétől, többen hirdetésre, mások pocskondiázásra használják, értelmét vesztette. Megkérhetem hogy töröljék a témát?
Többen érdeklődtek és tisztázni szeretnék egy elhalálozott fórumtársunkat. Segítettem nekik egy instagramm oldallal, de nem tudom ez fórumszabályt sért e.