Keresés

Részletes keresés

sumosamu Creative Commons License 2005.03.12 0 0 10

"Azok vagytok."

Ez sem egyesszám!

Előzmény: Törölt nick (8)
mibi Creative Commons License 2005.03.12 0 0 9
"Mi a véleményetek? Gábor"

Nyilatkozz a magad neveben! Speciel en szerencsesnek tartanam, ha abszolut nem adnanak zacsikat, mert jelentosen lehetne csokkenteni a kornyezetterhelest ha mindenki tobbszorhasznalatos cekkerrel jarna vasarolni, mint tettuk ezt regen.
Előzmény: Luby (-)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2005.03.12 0 0 7

Gábor,

itt a nemzethalál, Te meg önfeledten vásárolgatsz a rohadt multinál, ráadásul "elég sok mindent".

Ne haragudj, pont Tőled nem ezt vártam.

:o))

Luby Creative Commons License 2005.03.12 0 0 6

Kedves Tamás!

Nincs sok időm. Nem foglalkozhatok hülyeségekkel, mert a családom és a vállalkozásom elég munkát adnak. Kicsinyes sem vagyok, nem 25 forintról van szó.

Ha te, vagy én valamit reklámozni akarunk bizony jól bele kell nyúlnunk a folyószámlánkba. Miért teheti meg bárki Magyarországon, hogy "matcholjon"?

Azért írtam le ezt az esetet, mert jellemző a gazdasági életünkre, jellemző a reklámvilágra és jellemző a rendre. Egyébként nyilván lesznek értő olvasók is, akik tudják, hogy nem egyedi eset miatt töltöm az időmet.   Gábor

Előzmény: Tamás (1)
sumosamu Creative Commons License 2005.03.12 0 0 5
Kb 3 hónapja hallottam, hogy fontolóra veszik a szupermarketek a reklámszatyrok ingyenességét. Úgy tűnik van aki már nem fontolgat.
wizes Creative Commons License 2005.03.12 0 0 4

Kivételesen van benne valami amit írtál, de ne feledd, a papírzacsi fábul van ahhoz ki kell vágni az erdőt, tehát ......????

Vékony erős nem eldobandó zacsit kő hasznánnyni ami kis helyen elfér és azt állandójjan magadnál cipelni.

Én ezt teszem.

Kecske és a káposzta esete.

wizes.

Fütyköske Creative Commons License 2005.03.12 0 0 3
A Mammut Matchban kaptam ma.
igen7 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 2
kb az a véleményem ami Neked :) és valszeg nem vagyok ezzel egyedül, szal a topik süllyedni fog tutira :)
Tamás Creative Commons License 2005.03.12 0 0 1

Mi a véleményetek?  Gábor

Az, hogy túl sok időd van hülyeségekkel foglalkozni. >:-)

_Zoltán_ Creative Commons License 2005.03.12 0 0 0
"Neked nincs is méhed. Miben akarod kihoradni? Reklámszatyorban?"

0.
Luby Creative Commons License 2005.03.12 0 0 topiknyitó

Ma vásároltam elég sok mindent a Matchban. A pénztárnál derült ki, hogy megszüntették az árú elviteléhez eddig biztosított zacskók kiadását. Hivatkozás: környezetvédelmi, vagy környezet szennyezési ..

Több problémám is van ezzel. Ha nem kívánnak büntetéseket fizetni a nylonzacskók miatt, akkor miért nem adnak papirzacskót, mint Európa legtöbb országában és az USA-ban is?

Ha megszüntetnek egy szolgáltatást, akkor miért nem írják ki előtte mondjuk tíz nappal, hogy emberek készüljetek fel.?

Ha már ilyen komolyan veszik a környezet védelmét, akkor miért adnak mégis nylonzacskót 25 foritért?

És ha már kényszerből megvettem a 25 forintos zacskót, akkor hogy jövök ahhoz, hogy utcahosszat reklámozzam a zacskó feliratával a Match-ot?

Tehát én fizetek azért, hogy - szennyezzük közösen a környezetet; -hogy reklámhordozója leszek egy cégnek, amelyik ezért nem fizet, hanem kényszerhelyzetemben tőlem nyúl le pénzt.

Mi a véleményetek?  Gábor

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!