Nyilatkozz a magad neveben! Speciel en szerencsesnek tartanam, ha abszolut nem adnanak zacsikat, mert jelentosen lehetne csokkenteni a kornyezetterhelest ha mindenki tobbszorhasznalatos cekkerrel jarna vasarolni, mint tettuk ezt regen.
Nincs sok időm. Nem foglalkozhatok hülyeségekkel, mert a családom és a vállalkozásom elég munkát adnak. Kicsinyes sem vagyok, nem 25 forintról van szó.
Ha te, vagy én valamit reklámozni akarunk bizony jól bele kell nyúlnunk a folyószámlánkba. Miért teheti meg bárki Magyarországon, hogy "matcholjon"?
Azért írtam le ezt az esetet, mert jellemző a gazdasági életünkre, jellemző a reklámvilágra és jellemző a rendre. Egyébként nyilván lesznek értő olvasók is, akik tudják, hogy nem egyedi eset miatt töltöm az időmet. Gábor
Ma vásároltam elég sok mindent a Matchban. A pénztárnál derült ki, hogy megszüntették az árú elviteléhez eddig biztosított zacskók kiadását. Hivatkozás: környezetvédelmi, vagy környezet szennyezési ..
Több problémám is van ezzel. Ha nem kívánnak büntetéseket fizetni a nylonzacskók miatt, akkor miért nem adnak papirzacskót, mint Európa legtöbb országában és az USA-ban is?
Ha megszüntetnek egy szolgáltatást, akkor miért nem írják ki előtte mondjuk tíz nappal, hogy emberek készüljetek fel.?
Ha már ilyen komolyan veszik a környezet védelmét, akkor miért adnak mégis nylonzacskót 25 foritért?
És ha már kényszerből megvettem a 25 forintos zacskót, akkor hogy jövök ahhoz, hogy utcahosszat reklámozzam a zacskó feliratával a Match-ot?
Tehát én fizetek azért, hogy - szennyezzük közösen a környezetet; -hogy reklámhordozója leszek egy cégnek, amelyik ezért nem fizet, hanem kényszerhelyzetemben tőlem nyúl le pénzt.