Üdv! Istvántelekre szeretnénk bejutni ősszel (egy járműfelújítással restaurálással foglalkozó szakember csoport). Lesz mostanában szervezett bejutás? Elsősorban régi járműveket, ezek felújítását néznénk meg. Hivatalosan kit kell keresnünk? Akár mail-ben is: kis59 kukac citromail.hu
Üdvözlök mindenkit! Istvántelken van ( vagy már szétvágták?) egy 3 tengelyű tartálykocsi, küllős kerekekkel. Ennek a járműnek érdekelnének a műszaki és gyártási adatai és az eredeti színterve. Jellegrajz is jól jönne. Segítségüket előre is köszönöm!
Néhány évvel ezelőtt valaki vaddisznót is emlegetett ott, de ezt azért nem akarom elhinni. Mindenesetre ezekkel az állatokkal vigyázni kell, nehogy veszett legyen köztük! A terület gazdájának már rég rendbe kellett volna tenni azt az istentelen dzsumbujt. Ha nagyon megkutatják azt a sok romot, még lehet, hogy egy harcoló Wehrmacht alakulat is előkerül ...
Remélem az MGV nem fog megszidni ezért, de most olvasom, hogy itt lenne érdeklődő erre a programra: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=98313656&t=9036868
Ma éjjel a bakterom nyakába ugrott majdnem valami hosszú farkú (valszeg olyan nyest féle) a hosszú kettőn összezárás közben. Még egy órával utána is remegett a lába. Hát nem tudom ... szerintem én is össze rosáltam volna magam abban a sötétben. Lényeg az : lassan össze jön egy vadaspark.:-)
Ezt sajna nem tudom képekkel elmesélni, de éjjel hógolyóhajításnyira mellénk telepedett egy rókakoma. Sajna csak a telefon volt kéznél azzl meg nem sikerült jót kattintani.
Remek felvételek! A hangok meg drámaiak... (kisczako, vegyél jobb gépet! :-)
Érdekes volt nézni az őszhajú szakit, ahogy nagykabátban reszel. Ha nincs fűtés, hát nincs... A felvétel elején a kiállított 424,053 állítólag az ál-053-as. Az igazi kicsit hátrébb volt.424,053 (hatodik, hetedik kép)