Keresés

Részletes keresés

Doktor Toka Creative Commons License 2011.02.07 0 0 24003

Warriorommal a netherwing reput csinálom épp. Érdekes feature/bug, hogy netherwing fortressben, mikor átalakulsz fel orkká, akkor bármilyen mountod van, az is átalakul netherwing drake-ké. Ha ground mount akkor fog tudni repülni. Ez nagyon vicces, de az már nem annyira, hogy amikor a fortressből átrepülsz netherwing ledge-re, akkor kb. 5 másodpercig visszaváltasz az eredeti alakba és ha épp ground mounton ültél, akkor az elveszti a repülési képességet... placcs! Ráadásul utána lehet 15 percig sétálgatni, amíg Sanctum of the Starsból visszaérsz a hulláért. :)))

Vér István Creative Commons License 2011.01.21 0 0 24002

60 napos gamecard 5700 Ft

Cataclysm 7000 Ft

http://syspirit.tk/shop/?ref=danee_94@freemail.hu

Deashi Barai Creative Commons License 2011.01.14 0 0 24001

BTW a lényeget nem írtad. 

IWIW???

:P

Előzmény: Doktor Toka (23997)
Doktor Toka Creative Commons License 2011.01.14 0 0 24000

:DDD

Én valami druidakiszabadítós questre gondoltam, de ez is jó. :P

Előzmény: Deashi Barai (23999)
Deashi Barai Creative Commons License 2011.01.14 0 0 23999

Na, megvolt a kaland következő része? Elkezdjem neked, ha nem?

" Az érvényes külföldi (Outland) vízumodat (Visa) felmutatva Hellfire Peninsula ( Pokoltűz félsziget) nyugati határátkelőjénél (border) fedezd fel Zanrgarmarsht (Óriásgomba Mocsár). A területet kígyóemberek (nagák) uralják. A Serpent Lake (Kígyó tó) közepén található a kígyóemberek (nagák) főhadiszállása, Coilfang Reservoir (Tekerentyűsszarv Víztartályozó), ahol a Kígyóemberek (nagák) 3 műszakban töltik a tartályokat hogy biztosítsák Outland (Külföld) ballonos víz ellátását. Sajnos jelenleg problémáik vannak a kiszállítással, mert főnökök Illidan (Illidián) hűtlen kezelés végett fogházbüntetésre került Black Temple-ben ( Fekete Templom Büntetés-végrehajtási Intézet) és megfelelő irányítás nélkül csökkent a termelékenység. A Víztartályozó létesítményének Pneumatikus gépsoránál (Steamvault) első feladatunk a TMK vezető Thespia Mária meggyőzése arról, hogy ideiglenesen megbízott főnöke Vashj Helga regnálása alatt is biztosítsa a megfelelő színvonalú előkészítő munkát. ... "

Előzmény: Doktor Toka (23997)
Zka Creative Commons License 2011.01.14 0 0 23998

Al'Akir down, nagyon buzi egy boss

Doktor Toka Creative Commons License 2011.01.13 0 0 23997

Köszi az elismerést, akiktől kaptam. A bandában az egyik csajszi, aki most kezdett játszani, kérte, hogy írjak ilyen beharangozókat az instához és így egy picit a lore-ból is tanulnak.

@Zka

Nem nyert a szerver, enyém a süti.

Udra, az orc female warrior a Boulderfist szerveren lakik. (Ami egyébként egy szörnyen gagyi szerver, de ez van.)

@DB

Outland -- Külföld. Persze, így magyarul minden viccesebb. :)))

Előzmény: Zka (23996)
Zka Creative Commons License 2011.01.13 0 0 23996

Earthen Ring?

Ésegyébként vicces volt :)

Deashi Barai Creative Commons License 2011.01.12 0 0 23995

Külföld? 

Előzmény: Doktor Toka (23992)
Doktor Toka Creative Commons License 2011.01.12 0 0 23994

Majdnem tiéd a süti, csak a szerver nem jó. :)

Előzmény: uncas (23993)
uncas Creative Commons License 2011.01.12 0 0 23993

Like! :)

u.i. ork warrior (tank szerepben) a Draenor szerveren?

Előzmény: Doktor Toka (23992)
Doktor Toka Creative Commons License 2011.01.12 0 0 23992

Kirándulás a Pokolba

Barátaim!

Közvetlenül új hadifőnökünk, Grom Hellscream írta alá azt a parancsot, amit most közlök veletek. Legkésőbb egy héten belül be kell szivárognunk a Pokoltűz Citadellába (Hellfire Citadel). Először a Bástya (Hellfire Ramparts) védőit kell elintéznünk, majd ha ezzel megvagyunk, meg kell vizsgálnunk, hogy mi folyik az erőd belsejében, a Vérkemencében. (Blood Furnace) A jelentésnek kedden reggel 8 órakor kell Hellscream parancsnok asztalán lennie. (A papírmunka a mágusok dolga, Darawir, remélem ebben nincs vita közöttünk.)

Itt vannak a főbb információk a Pokoltűz Citadelláról:

A vár a káoszorkok főhadiszállása. Innen indultak az orkok az első és második háborúban Azeroth leigázásra a Sötét Portálon (Dark Portal) keresztül. A vezetőjük Kargath Bladefist, akinek likvidálására most nem terjed ki a küldetésünk (lvl 70).

Az erőd a Pokoltűz Félszigeten (Hellfire Peninsula) fekszik, ami nem Azerothon, hanem a Draenor bolygón található. Egyesek ezt a területet Külföldnek (Outland) hívják, de szerintem maradhatunk a Draenornál. A bolygó megközelítéséhez nekünk is használnunk kell a Sötét Portált, ami mértékadó goblin tudósok álláspontja szerint teljesen veszélytelen. Ezzel együtt jobb lenne, ha Gorodbrom menne elöl, just in case… A Sötét Portált a Felrobbant Vidék (Blasted Lands) kellős közepén találjátok, ami a Szomorúság Mocsarától (Swamp of Sorrows) délre található. Orgrimmarból közvetlen portál vezet ide.

Elsődleges célpontunk Vazruden főhadnagy, az őrség vezetője, aki Nazan nevű sárkányán körbe-körbe röpköd. A sárkány a levegőből tüzes vizet köp a földre (nem abból a fajtából, amit a goblin slums kocsmájában vedeltek állandóan!), a tűz pedig fáj, úgyhogy abból mindenki sétáljon ki minél gyorsabban majd. Egy démont is el kell intéznünk, ő Omor, a sebhelymentes arcú (Omor, the Unscarred) de nem hinném, hogy komoly kihívást jelentene. Meglátjuk, hogy el tudunk-e helyezni egy-két sebhelyet rajta itt-ott, ugye Pandi? (Ne felejtsétek bántani a démonkutyáit, amik pont olyanok, mint Gorodbromé, csak piros a nevük és nem zöld.) A fentiekhez képest Gargolmar törzscsőrmester nem zavar több vizet, mint a mezei katonák, feltéve, hogy először a gyógyítóit intézzük el.

A Vérkemencéről csak annyit tudok, hogy valamilyen démon vérét melegítik ott naphosszat. Csökevényes kutatásom során a démonvérről annyit sikerült megtudnom, hogy megfelelő forralt vér rendszeres napi fogyasztása esetén az egyszerű orkokból káosz orkok lesznek, amik nagyobbak, erősebbek, pirosabbak és tüskésebbek. Ez a fajta testmódosítás-divat főként a Draenoron terjedt el, nálunk pl. abszolút ismeretlen. A Kemence környékén ennek megfelelően főként démonokkal és az őket irányítani próbáló boszorkánymesterekkel, valamint káoszorkokkal találkozhatunk. Vigyázni kell a sötétben megbúvó fejvadászokra (Laughing Skull Rogue), amik a papírruhás különítményünket akár egy, maximum két jólirányzott szúrással elintézhetik. Ha pedig valamilyen csoda folytán mégiscsak túlélnétek a szúrást, akkor rövid úton végez veletek a késeiken található méreg. Ezért kérek minden papírruhást, hogy hozzám minél közelebb helyezkedjen el, és ha érzi, hogy piszkálják, minél hangosabban visítson.

Lok’tar Ogar! (Azoknak, akik nem tudnak orkul: Győzelem vagy Halál!)

Udra

---------

Egyéb információk:

Az instába lvl 55-ön lehet bemenni. A questekhez lvl 59 kell, egy lánc végén kapjátok, amit 58-on lehet felvenni Thrallmarban. Az első quest „Eradicate the burning legion”. GLHF! (Good luck, have fun!)

---------

Játék index-fórumozóknak:

A fenti leírás alapján ki lehet találni a kasztomat, fajomat és hogy melyik szerveren játszom. Virtuális süti annak, aki kitalálja. :)

Ildi90 Creative Commons License 2011.01.07 0 0 23991

Jó game.

stavros milos Creative Commons License 2011.01.07 0 0 23990

Sziasztok, retri pala pve damage ügyben tud valaki segíteni?

Nem vagyok egy nagy pve fan, enyhén szólva, de valamit tennem kell... Jelen állás szerint lvl84-esek is több damage-et osztanak egy-egy dungeon-ben, mint én.

Pvp-ben nincs semmi gond, a quest reward-os cuccaimmal is a BG-k középmezőnyében vagyok rendre. Cata előtt pve-vel sem volt semmi gondom.

Megnéztem a retpaladin.com-ot, az ott írtakhoz képest egyedül az Inquisiton-t hanyagoltam el eddig. Lehet h csupán ezért? Vagy retri pala most éppen ennyit tud a többi class-hez képest?

Köszi...

Zka Creative Commons License 2011.01.07 0 0 23989

Az is, bár elvileg a healer trinket elég gyorsan ki szokott esni. Engem az zavar, hogy raiden felül a random hcra sincs nagyon időm (pedig naponta mennem kéne randomon túl egy GBt is a kurva wandért), erre túrni kéne ezt a fost, meg csinálni pecázást a guildes fish feastért, ilyesmi. Szar timesinkek.

Előzmény: Doktor Toka (23988)
Doktor Toka Creative Commons License 2011.01.07 0 0 23988

Köszi.

@Zka Archaelogy nekem értelmetlen timesinknek tűnik, bár lehet hogy 30 óránként találsz egy db használható epixxet, amit a 3. raiden lecserélsz valamire.

Előzmény: Galádriel (23987)
Galádriel Creative Commons License 2011.01.06 0 0 23987

A szerveredtől is függ, milyenek az árak. A gazolás igen kifizetődő foglalatosság mostanában mifelénk.

Előzmény: Doktor Toka (23983)
Zka Creative Commons License 2011.01.06 0 0 23986

Egyértelműen Archaeology. Már vagy 15 órája keresek valami értelmes epicet vele.

Doktor Toka Creative Commons License 2011.01.06 0 0 23985

Te egy bloodelfbőrbe bújt troll vagy. :)

Valaki értékelhetően?

Előzmény: Deashi Barai (23984)
Deashi Barai Creative Commons License 2011.01.06 0 0 23984

Szerintem a JC.

Doktor Toka Creative Commons License 2011.01.06 0 0 23983

Mi a tapasztalatotok a Cataclysmban, melyik gathering (gyűjtögető) professionnal lehet a legtöbbet keresni? Skinning, mining, herbalism?

Zka Creative Commons License 2010.12.24 0 0 23982

Tegnap lement Omnitron meg Magmaw. Előbbi nagyon durván nem tűri a hibákat, hard modenak simán elment volna LK alatt egy ilyen boss. 3 leölt bossal horde #5 guild vagyunk a szerveren.

LKban release után ennyivel már full Naxx clear volt talán 2x is, casual raid guildben.

Félelmetes :D

BMW535D Creative Commons License 2010.12.22 0 0 23981

szóval az volt a gond hogy elöször megvágtam és utána vettem fel a küldetést, köszi a tanácsokat :-)

Előzmény: Zka (23980)
Zka Creative Commons License 2010.12.22 0 0 23980

talán mert vettél 3at megvágva és nem te vágtad meg

Előzmény: BMW535D (23979)
BMW535D Creative Commons License 2010.12.22 0 0 23979

solid zephyrites cut            0/3

solid zephyrite                    3/3 complette

így néz ki a quest tábla

hát ez van :-)

Előzmény: Zka (23977)
BMW535D Creative Commons License 2010.12.22 0 0 23978

a 3 solid zephyrit megvan, a vágás nem megy, nagy marhaság de ez van :-)

Előzmény: Zka (23977)
Zka Creative Commons License 2010.12.22 0 0 23977

Nem értem mit nem értesz, 3 solid zephyritet kell vágni, leadni, kész.

Előzmény: BMW535D (23976)
BMW535D Creative Commons License 2010.12.22 0 0 23976

sziasztok

nem tudjátok hogy mit kell csinálni a Nibbler!  No!  küldetésbe? a 3 kő megvan, vágni kellene de nem tudom hogyan...

jewelcrafting küldi

köszi

Sleeper Creative Commons License 2010.12.22 0 0 23975

A rugó is lockol. Stunlockol.

Előzmény: Deashi Barai (23974)
Deashi Barai Creative Commons License 2010.12.22 0 0 23974

Rugózni? Áteveztünk a lockos témáról?:-)

Előzmény: Doktor Toka (23973)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!