Keresés

Részletes keresés

bullseye Creative Commons License 2005.01.18 0 0 44

ezek szerint te már nem is vagy magyar... talán szerb lettél? román? mindegy, viszont akkor a belügyeinkbe légy oly szíves nem beleszólni.

vaúúú

Előzmény: Gonda László (41)
Kampánycsend Creative Commons License 2005.01.18 0 0 43

A magyar állampolgárok segítettek Magyarországnak visszaverni a patrubányi agressziót, és a magyarországi jobboldal elszakadási kisérletét megakadályozni. 2004. 02. 05-én sikeresen népszavaztak, Battonyától Nemesmedvesig!

Előzmény: Gonda László (41)
Gonda László Creative Commons License 2005.01.18 0 0 42

Bizos leszek,h. semmibe veszik. Szegény E., képes volt mindezt végigcsinálni, pedg megvannak a saját problémái.

Végre egy europai vélemény!

Üdv nektek is!

Előzmény: VDGy (40)
Gonda László Creative Commons License 2005.01.18 0 0 41

Azóta nem tellik el nap,h. ne esne szó a kettös állampolgárságról...

A kettös állampolgár horvátok segítettek Horvátroszágnak visszaverni a Szerb agressziót, és a horvátországi szerbek elszakadási kisérletét megakadályozni. A hét végén pedig sikeresen válsztottak államelnököt, MINDEN KETTÖS ÁLLAMPOLGÁR is!!!! Az USA-tól Ausztráliáig!

A kutya népek ugatnak, az összetartó népek sikeresen haladnak...

Előzmény: Adenauer (9)
VDGy Creative Commons License 2005.01.18 0 0 40

Egy biztos, kedves Gonda Laci,

ha valaki ezt a hat lépést a semmibe - semmibe veszi, az ne csodálkozzon, ha hamarosan ő lesz a szenvedő alanya valaminő törvénytelenségnek.

Üdv,

VDGy

Bolics Creative Commons License 2005.01.18 0 0 38

gonda, ajánlom figyelmedbe :-)

http://index.hu/tech/tudomany/hazug0117/

"A legújabb találmány: hazugságvizsgálat az agyhullámok elemzése révén."

Még mielőtt jelentkeznél elárulok egy nagy titkot: rajtad nem lehet alkalmazni az új módszert :-)

Előzmény: Gonda László (36)
Bolics Creative Commons License 2005.01.18 0 0 37

"Na mi ez? Te is tévedsz, hibázól?"

gonda, gonda, ha nem tudsz különbséget tenni egy kijelentő és egy kérdő mondat között..... :-)

Az enyém kijelentő mondat volt, ponttal a végén :-)

"Eddig NEM Dr. K.E.-ről szólt a történet." - ugye ?!

"A két név azonos és a kérdöjel hiányzik."

Neked hiányzik.

De nekem nem :-))))

figyelj gonda !

csapkodsz, kapkodsz - de legalább alkalmad van folyamatosan javítani :-)

Előzmény: Gonda László (36)
Gonda László Creative Commons License 2005.01.18 0 0 36

"gonda, te kit nem ismersz ?!"

Kicsi ország, kevés nyüzsgö figurája van... :)

Téged! De a névkártyáid már itt vannak... :)

"ki az a Dr. K.E. és hogy jön hirtelen ide ?! Eddig NEM Dr. K.E.-ről szólt a történet."

Na mi ez? Te is tévedsz, hibázól? Te is csak emberböl vagy? A két név azonos és a kérdöjel hiányzik. Valóban hibás Dr.F.E.

Bemásolom a témanyító e-mail 2 sorát:

Íme a tetten ért törvénysértés rövid leírása:

"2004. december 5-én, kb. 18.30-19.00 között, tehát a szavazás befejezése előtti utolsó félórában, Dr. F.E. a helyszínen tapasztalta, hogy a budapesti 46., 51. és 52. szavazókörökben az urnákat ..."

"...kapkodsz, csapkodsz :-)))))"

És Te? :)

Előzmény: Bolics (34)
Bolics Creative Commons License 2005.01.18 0 0 35

"Ha már P.L.Á. is ezt írja? "

tudod mit gonda, inkább ezt olvasd:

Petri Lukács Ádám - Pánik
Lelki betegség - az örök élet titka
Konkrét könyvek, Pszichotéka sorozat
2490 Ft

:-))))

Rád fér !!!!

Előzmény: Gonda László (28)
Bolics Creative Commons License 2005.01.18 0 0 34

"Dr.K.E. kálváriáját, öt is ismerem. "

gonda, te kit nem ismersz ?! :-))))

egyebkent, csak csendben kérdezem: ki az a Dr. K.E. és hogy jön hirtelen ide ?! Eddig NEM Dr. K.E.-ről szólt a történet.

Tudom, most majd jön: bocsi, elgépeltem.

Mert mindig csak kapkodsz, csapkodsz :-)))))

Előzmény: Gonda László (14)
Powersystem Creative Commons License 2005.01.18 0 0 33
Szerintem mindkettő!
Előzmény: Vokálpatrióta (32)
Vokálpatrióta Creative Commons License 2005.01.18 0 0 32
Az MVSZ szépen megkapta a bűnbak szerepét, hogy elbukott a népszavazás, és megteszi azt a szívességet a Fidesznek, hogy eltereli a figyelmet a Fideszről a népszavazási bukta kapcsán.

Csak még azt nem látom világosan, hogy ezért a fidesz fizet nekik, vagy helyből ekkora hülyék?
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.18 0 0 31

"Mesic semmi kivetnivalót nem talál, ha a horvátországi magyarok KÁP-t kapnának"

Persze, ő könnyen beszél, a közel 5 millió állampolgárból van vagy 3 ezer magyar...

Előzmény: Gonda László (28)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.18 0 0 30
00
Előzmény: Gonda László (-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.18 0 0 29
hogy stílszerű legyek, Önnek legyen igazad!
Előzmény: Gonda László (27)
Gonda László Creative Commons License 2005.01.18 0 0 28

Nagyképüségedre, kioktatásaidra gondoltam, miközben ma a Duna TV-ben mutatták a horvát elnökválasztást. Alaposan mutatták az urnákat, az urnalezárókat. Átlyukasztva a papír doboz kétszer, átfüzve a zsinór, pecsétviasszal lezárva, mindegyik bemutatott urnán azonos helyen egy hivatalos A4-s lap,  a megfelelö és azonos szöveggel...Szóval korrektül!

- A kettös állampolgárságú horvátok Bosznia-Hercegovinától az USA-n át, Ausztráliáig, vagy a romániai Krassó-Szörény megyéig választottak.

- Mesic semmi kivetnivalót nem talál, ha a horvátországi magyarok KÁP-t kapnának.

- Nem múlik el nap,h. a magyar belpolitikában, vagy a ht-magyar politikusok szájából ne esne szó a KÁP-ról.

Mond csak létezik még Magyarország? Magyar kormány? Ha már P.L.Á. is ezt írja? Szóljatok,h. ne strapáljam már magam, ez az egész már csak egy illuzió, egy fata morgana?!

Petri Lukács Ádám: Hát ide nem jön senki
MNO

Petri Lukács Ádám: Oly boldog voltam, amikor a várost pár éve ellepték a "Világvárost építünk!'' transzparensek. Tudom, ez alatt főleg járható utakat, parkolóhelyeket, működő tömegközlekedést, kulturált kórházakat, tiszta , tágas közparkokat, felújított bérpalotákat értettek a szlogen megrendelői. Hát ebből sem valósult meg sok, de én azt reméltem, hogy amint a szabadság természetessé válik, lassan Magyarország fővárosa is elkezd világvárosiasodni: jönnek a koreai mosodások, a különböző vicces akcentusokkal beszélő taxisofőrök, az ukrán orvosok, az indiai mérnökök, a pakisztáni fűszeresek, a csádi informatikusok és a többiek, akik itt jobb életre számítanak és, akik jobbá, színesebbé, gazdagabb kultúrájúvá teszik a mi országunkat jelenlétükkel. S természetesen jönnek a svéd, francia, belga, holland, svájci, kanadai diákok és fiatal értelmiségiek is, egyszerűen azért, mert jó érzés egy pár évig egy másik nyugati városban élni.

Hát ide nem jön senki.

(Népszava, 2005. január 17.)

Na vajjon miért nem?

Előzmény: Törölt nick (19)
Gonda László Creative Commons License 2005.01.18 0 0 27
Köszönöm aggódásod, de nagyon tévedni teszik!
Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.18 0 0 26

Gonda László,

maga egy boldogtalan-szerencsétlen, sajnálom magát és jobbulást kívánok

bullseye Creative Commons License 2005.01.17 0 0 25
akkor is nekem van igazam! Attól, hogy valaki pl köcsög állat, nem nézhete dminden mondatád úgy, hogy látható kell elgyen benne ennek a bizonyítéka. Lehet, hogy pl. csak éhes, vagy ilyesmi... éééted?
Előzmény: geszthi (24)
geszthi Creative Commons License 2005.01.17 0 0 24
Ha nem olvastad az o elkepzeleseit az izraeli mentocsonak akciorol akkor lehet tul erzekenynek tunhet...

De igazad van, roppant fontos az ilyeneket kozolni! Most mondhatnam, hogy lam volt ott svajci is mas is, de hat pont ezt jutott eszebe megemliteni....
Előzmény: bullseye (21)
Gonda László Creative Commons License 2005.01.17 0 0 23

A másik házban a közgyülésen meg egy svájcit képviselek. Egyébként a tulajdonosok sosem jönnek, de akik odajárnak üzletemberek, akikböl kettövel még össze is barátkoztunk. Az egyik éveken át élt Münchenben, így jól elbeszélgetünk németül. Ha én Izraelben élnék, én is vennék Bp.-n egy lakást, mert ahol akkora fallal kell védeni....ott jól jön egy lakás nyugodtabb vizeken...

Előzmény: geszthi (20)
Maurice Ronet Creative Commons License 2005.01.17 0 0 22
"Selye zsinort akartál írni? :)"

Szerintem meg heje-huja zsinór lesz az...
Előzmény: Gonda László (17)
bullseye Creative Commons License 2005.01.17 0 0 21
mert az másik ország, és qrva messze van (gyk: Makó - Jeruzsálem) Mr. Túlérzékeny!
Előzmény: geszthi (20)
geszthi Creative Commons License 2005.01.17 0 0 20
off
" nekem kellett megszereznem az izraeli tulajdonos beleegyezését,"

Most aazon kivul, hogy mentocsonknak szanjak szegeny hazankat esfelvasarolnak mindent mi magyar....mi a jo francnak kellett a szarmazasaat megemlitened?!

Ezen fontos tudnivalo nelkul mar nem megy?
on
Előzmény: Gonda László (14)
Gonda László Creative Commons License 2005.01.17 0 0 18
Jav.: selyem zsínórt
Előzmény: Gonda László (17)
Gonda László Creative Commons License 2005.01.17 0 0 17

Selye zsinort akartál írni? :)

Elismertem, h. a törvény nem írja elö. De a nem oda való szöveget nem tudom elfogadni, csak akkor ha a horni "Na és?"-t el tudtam volna fogadni.

De itt a jogi herce-hurcáról szól a téma. Miért ilyen?

Előzmény: Törölt nick (15)
Gonda László Creative Commons License 2005.01.17 0 0 16

KI

Nem én pereskedek, hanem a garázs felépítmény tulajdonosai perelik a Hajós u.17 tulajdonosait,h. a telket megvehessék. Az államtól bérelték, de az állam eladta 1991-ben! Csak annyit kellene eldönteni,h. joga volt az egész telket a lakások  új tulajdonosainak, a társasház osztatlan közös tulajdonába adni, vagy nem! Jelenleg a tulajdonosok el kell türjék,h. a bejárat tárva-nyitva (meggyözödhetsz róla, ha arra jársz), bérleti díjat nem fizetnek...jogi és gyakorlati káosz. A PKKB pedig formai büvészmutatványokkal szaporítja az akta méretét....birtokomba én sem léphetek.

BE

Előzmény: firstmaggio (13)
Gonda László Creative Commons License 2005.01.17 0 0 14

"..hiszen nem itt élsz."

Nem ilyen egyszerü és nem stimmol egészen; nem csak itt élek, dehát az EU-ban! Nem mindegy melyik városokban? Vagy mégsem old meg az EU mindent?

KI

A polgári peres ügyhöz nekem kellett megszereznem az izraeli tulajdonos beleegyezését,h. képviseljem a közös érdekünket. Azért is húzodott az utóbbi 2 évben az ügy, pedig ügyvédi iroda is van a házban! Sorolhatnám mindazt, amit mégis nekem kell elintézzem, én kellett eldöntsem, képviseljem, támogasam... pedig "maga nem is itt él"...,de ezek nem id tartoznak.

BE

Dr.K.E. kálváriáját, öt is ismerem. Nem értek indulataival mindig együtt, de aki mindezt képes végigvinni, megérdemli,h. a világ legalább tudomást szerezzen róla. Hátha okul belöle. Most az MDF is pedzegeti,h. a választási törvényen módosítani kellene...

Nem volt hiábavaló a népszavazás!!!! Aki ezt állítja az téved. A következményei még hosszú ideig hatnak. Söt! Eljön az ideje amikor gyözni fog a gondolat, hiszen már ezen az úton járnak a horvátok, angolok, spanyolok, portugálok, románok, izraeliek stb.

Itt kizárólag a politikai hatalomféltés volt a demotiváció a ballib részéröl és a jobb-középnek sem jött volna rosszul!

Előzmény: kobaltselyem (11)
firstmaggio Creative Commons License 2005.01.17 0 0 13

pedig az ügyet fél óra alatt el lehetne intézni...

Csak annyi kéne, hogy mindenki elismerje Neked van igazad.... :-))

Előzmény: Gonda László (8)
firstmaggio Creative Commons License 2005.01.17 0 0 12

Itt inkább arról van szó, hogy egy dilettáns csapat lovagol egy döglött dakota lovon.

Olyan tényből von le következtetést amiből semmi sem következik. Teszi ezt annak ellenére, hogy minden józan paraszti ésszel gondolkodó kineveti őket.

A baj csak az, hogy az egész magyarságról állítanak ki bizonyítványt amennyiben nem sikerül elhatárolódni tőlük :-((

Előzmény: Gonda László (8)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!