ezúton szeretném jelezni Önöknek, hogy a folyó év március 19.-én megtartott lemezbemutató koncertjükön elszenvedett halláskárosodásom, valamint nyaktájéki és lelki sérüléseim ellentételezésével kapcsolatos polgári pert indítandó, ügyvédem, Dr. Szívós Jenő hamarosan kapcsolatba lép Önökkel. Első levelünket főleg az különbözteti majd meg a groupiek felajánlkozó üzeneteitől, hogy a borítékon a címzés alatt a "már megint kurvajók voltatok bazdmeg" jeligét tüntetjük fel.
További jó egészséget és erőt az Önök kultúrmissziójához!
Baráti üdvözlettel és köszönettel:
Kenővágó Béla
tablettásborszakértő,
a Kulturálatlan Alkoholfogyasztásért Egyesület ügyvezető alelnöke
úgy látszik, már a kgb-nek is feltűnt, hogy néhány kis csóró békési huligán lassan a világ hangszereinek és pedáljainak egynegyedét birtokolja :)
Tcs könyv alap? Hát, én még nem hallottam róla, hogy van ilyen. Ez pedig tényleg alá támaszthatja, hogy alap, az utóbbi időben ugyanis az igazán fontos dolgok kimaradnak az életemből mehehe...
nos, két hallgatás után a benyomás: ének fasza, szand fasza, dalok faszák, és tényleg emészthetőbbek (elsőre megjegyezhető dolgokkal, mondom én, hogy kurvultok).
Hehe, nem gond! Fent van már több ilyen letöltős oldalon. Én csak örülök, ha terjed a mjúzik!
Tök fura, és nem tudom minek tulajdonítani, hogy a myspace oldalunkon elég durván megugrott a látogatottság az elmúlt két napban. Eddig ilyen napi max. 50 lejátszás volt, tegnap meg egy nap alatt 430! Meg a mai is elég jól pörög! Miért lehet ez?Elromlott a számláló?
jajbasszameg, de hülye vagyok. most jöttem rá, hogy itt terjesztem a zenéteket a linkeléssel. valami miatt úgy gondoltam erre a fórumra, mint egy privát levlistára, és csak azt akartam megmutatni, hogy már az oroszokhoz is kikerültetek. bocsi ezerszer is...
miért, a tcs könyv az ha nem is akkora alap rnr iromány itthon, mint mondjuk a boros lajos féle stagepass, de azért ott van. kedvelem újra és újraolvasni.
és szerepel benne sugera bugera! igaz, hogy félrehallás miatt ugera bugera néven :)))