Eladó egy 15" Mid-2009 MacBook Pro! Másfél éve vásárolva, katgóriaváltás miatt adom el. A készülék használt állapotú, az alján karcok találhatóak, azonban a használat közben látható felületek karc-és ütődésmentesek, új álapotúak. Magyar billentyűzettel, kimondottan könnyű és kényelmes rajta gépelni. Mac OS X 10.9.4 Mavericks frissen telepítve! Megtekintésre, kipróbálásra és személyes átvételre Budapesten és Székesfehérváron van lehetőség, előre utalás esetén futárszolgálattal postázom is, ennek felelőssége a vevőt terheli.
20-as Alu IMac, Mid 2009, gyönyörű állapotban, dobozában tartozékaival kb. Mennyit ér?Szeretném eladni, vagy becsetélni egy Macbook Prora, várom a visszajelzéseket!
A billentyűzet világítás sajnos nem működik, a fedőlap a jobb oldalon enyhén sérült (ebben az állapotban vettem), de a képernyő és az üveg sértetlen, a ház alja karcos. A gép megbízhatóan teszi a dolgát nálam már 2 éve, az akksi 2-3 órát bírja terhelés mellett, nálam javarészt hálózatról ment külső monitoron, szinte végig keménytokban volt tartva. Újabbra váltottam, ezért eladó.
20-as Alu IMac, Mid 2009, gyönyörű állapotban, dobozában tartozékaival kb. Mennyit ér?Szeretném eladni, vagy becsetélni egy Macbook Prora, várom a visszajelzéseket!
Vadonat új Apple MacbookAir 11" gépet nyertem a Partypokeren.Nekem nincs rá szükségem ezért el adom. MB Air 11.6 /1,3/4GB/128flash/MAG/GBR. Dobozban, minden tartozékkal papirral és garanciával!!!!Kezdete 2014.02.17.
100 és 140 közötti már jó ár, én csak olyat vennék amihez meg van minden: doboz, papírok és nagyon vigyázott rá a tulaj. Szerintem itt nézz körül, itt elég korrektek szoktak lenni az eladók/hirdetők: beszuljukmac.com
extrák: vadonatúj (fóliás) kijelzőborítás, 1 éves alsó gumirozott fedőlap, kb 2hónapja teljes belső takarítás, neopren tok, Microsoft Bluetooth-os egér, eredeti doboz, telepítő lemez, 2x1GB eredeti memória modulok
a gépet kizárólag az Almárium-Pro szervizelte, itt cserélték a winchesterét, az alsó- és a kijelző borítását, a memóriabővítést a Starking MOM Park-i üzletében végezték 2011-ben.
Eladó 21.5" Quad-Core i5 2.5GHz iMac, 8GB RAM-mal, 500GB HDD, ajándék külön dobozos 128GB SSD. Új állapotban (alján még fólia), eredeti Bluetooth-os billentyűzettel (oldalán még fólia), Magic Mouse, doboz, minden papír, eredeti tartozék, nem széthajtott, vigyáztam rá.
Csupán nagyobb gépre váltás miatt eladó.
AJÁNDÉK 128GB-os Kingston SSD-vel eredeti dobozában, minden tartozékkal (nincs beszerelve, a dobozában adom - nem volt megbontva a gép soha)
Eladó egy szép állapotban lévő, karcmentes, 2012-es MacBook Air 13 colos LCD kijelzővel. 128 GB SSD 1.8 Ghz processzor. Az AppleCare garancia ki lett terjesztve, 2015 augusztus 7-ig érvényes az AppleCare.
38 ciklus van az akkumulátorban!!!
US billentyűzetes,de át lehet állítani Magyarra a szövegbevitelt. Technikai adatok: Processzor 1.8 GHz Intel Core i5 Memória 4 GB 1600 MHz DDR3 Grafika Intel HD Graphics 4000 512 MB Serial Number C02HX93QDRVC