Az eddig újraszámolt szavazókörök ötödében kellett módosítani a jegyzőkönyvet azután, hogy a szavazatszámláló bizottságok újraszámolták a december 5-i népszavazáson leadott voksokat"
Azért ez nem a szimpla tévedés kategóriája...
Ezt az ex-Fideszes fact is megfigyelhetnék nemzetközileg, valamelyik kísérleti intézetben, úgy agyilag (vagy agy helyileg). Szerintem egy-két elektrosokk segít a kényszeres újraszámlálás ellen.
Körömi (Jobbik) nem elégszik meg a részleges újraszámlálással
Országgyűlési képviselőként az aláírásgyűjtés elindítása óta végig és egyértelműen kiálltam a kettős állampolgárság ügye mellett.
Az aláírásgyűjtésben és a december 5-i népszavazást megelőző kampányban folyamatosan és aktívan dolgozó országgyűlési képviselőként a Legfelsőbb Bíróság mai döntése ismeretében, és a 2002 tavaszi országgyűlési választások eredmény-megállapításának körülményeire emlékezve felszólítom az Országos Választási Bizottságot, hogy az 1997. évi C. törvény hasznavehetetlen rendelkezései fölött álló igazság megismerése érdekében a december 5-i népszavazás során leadott összes szavazatot - az összes szavazóurna kinyitása után - számolja újra.
Egyben kérem, hogy a szavazatok újraszámlálásához az Országos Választási Bizottság önmaga kérje a nemzetközi megfigyelők részvételét.
Meggyőződésem, hogy csak ez az eljárás állíthatja helyre az Országos Választási Bizottság elfogulatlanságába vetett hitet, munkájának hitelét.
"Nem FIDESZ-es, MIÉP-es. Csak a miheztartás végett.
Igaz, hogy a FIDESZ nem határolódik el ettől a képződménytől, mert politikai hasznot remél, de ez már pártpolitikai kérdés, és biztos tudják milyen hasznot remélnek tőle."
Ja MIÉP-es, akkor változatlanul ilyen.
A Fidesz egyébként azért nem határolódott el az újraszámolósditól, mert ha lett volna nagyobb eltérés, akkor lehet mutogatni a "kommunistákra", most hogy nem lesz, most jön a "Patrubány... Ki is az a Patrubány?"
"Azért szar lehet Or Kánnak egyedül ilyen sok ember ellen :)"
A sokaság nem jelent minőséget is egyúttal. Te normálisan, személyeskedés nélkül érveltél, a többi balos nick viszont inkább saját oldalát járatta le az érvek nélküli, személyeskedéssel terhelt hozzászólásaival.
Egyébként meg nem volt szar. Sok minden kiderült számomra az index fórumának rejtelmeiről, már ezért megérte, túl azon a fontos témán, amit itt a topikban felvetettem. :-)
"Miután mos volt az egyetlen, aki jobbosként állt ki a topik ellen, ezért eből én nem azt a következtetést vonnám le, hogy "nem pártfüggő a dolog". Inkább a "kivétel erősíti a szabályt" elvét látom ebben érvényesülni."
Azért ennél több jobbos van a fórumon, mint ti öten-hatan. Itt hárman álljátok a sarat, egy-két időnkénti segítséggel. Mindenki más meg meg próbálja nektek magyarázni, hogy hülyeséget beszéltek. Így tényleg nem vagytok sokan.
Valld be orkán, hogy egyszerűen egyedül vagy és emberi szóra vágysz, még ha sértegetnek is... gratulálok egyébként, nekem még soha nem sikerült ilyen pörgő topicot létrehoznom. :-DDD
Miután mos volt az egyetlen, aki jobbosként állt ki a topik ellen, ezért eből én nem azt a következtetést vonnám le, hogy "nem pártfüggő a dolog". Inkább a "kivétel erősíti a szabályt" elvét látom ebben érvényesülni.
"Sajnálom, de ebben a topikban egyetlen egy jobbos nicket sem találtam, akinek érték lett volna a szemtelen, rágalmazó, ostoba nickekkel szembeni fellépés."
Na látod, én pedig szívesen teszem is.:D Egyébként megint hazudsz, mégpedig szemét módon. Ugyanúgy tiltanak jobbról-balról.
De nem ez a lényeg, ugye nem akarsz offolni? A lényeg, hogy szemét módon mocskoltsz itt embereket, mindenféle bizonyíték nélkül. A spicliskedésed csak azt mutatja, hogy milyen ember is vagy te. Olyan, amilyet oly szívesen mondanál.:))
Ó, azért nem kell itt baloldali elnyomás alatti hős küzdelemről ábrándozni. Engem eddig 1x tiltottak le, 1 napra, mert volt pofám lebunkózni valakit. Igazán komoly sértés, nem? Mindezt miért? Mert az illető egyszerűen lehazugozott engem. Őt persze nem tiltották ki. Ilyen ez. Szerintem hülyeség a személyeskedés miatti moderálás.
"Sajnálom, de ebben a topikban egyetlen egy jobbos nicket sem találtam, akinek érték lett volna a szemtelen, rágalmazó, ostoba nickekkel szembeni fellépés."
Szívesen neveznélek én is "mocskosnak" vagy "korlátolt hülyének", de ha én teszem ezt, kitíltanak érte. Ti viszont nyíltan megtehetitek ezt, a hajatok szála sem görbül. Elég egyenlőtlen küzdelem ez így, a moderátorok háta mögül kikajabálni, nem gondolod? ~