Keresés

Részletes keresés

tanika55 Creative Commons License 2015.12.04 0 0 195

Bátor voltál nagyon!  Pontosítani szeretnék,csak elkezdtem nézni!! Kb2-3 perc után nem bírtam tovább! Pár hét után megírhatnád,hogyan alakul a lábujjad!   :) Egyik kolléganőm ajánlott erre való sprayt,a férjének is hasonló problémája volt,pár nap után helyre jött az ujja. További szép napot!

Előzmény: Kockuló (194)
Kockuló Creative Commons License 2015.12.02 0 0 194

Én is megnéztem de amúgy pont ma vetettem le a körmöm a sebészeten. Le kellett feküdni. A lában felpolcolták. A két injekció két oldalról, egy picit fájt de utána semmi. Enyhe nyomó-húzó érzet volt ahogy gondolom a benőtt szakaszt kivágta és kihúzta de semmi extra és nem is kell nézni.

Előzmény: tanika55 (193)
tanika55 Creative Commons License 2015.12.02 0 0 193

Megnéztem a videót a yotubon! Bár ne tettem volna!!!     Kizárt,hogy ezek után képes lennék elmenni a sebészetre!! Inább kezelem magam,egyszer majd csak kibújik a köröm sarka!!    :( :( :(

tanika55 Creative Commons License 2015.12.01 0 0 192

Sziasztok! Olvasgatom a hozzászólásokat,lassan én is rászánom magam a sebészeti beavatkozásnak! Mind két öregujjam benőtt,az egyik piszokul begyulladt!! Nagyon félek,Pest megyében lakom,Nagykáta környékéről ,megköszönném,ha tudnátok ajánlani egy szuper dokit!   :)   Nagyon megköszönném!!

Törölt nick Creative Commons License 2015.11.12 0 0 191

Sziasztok!

Szeretném megosztani a saját tapasztalatomat a témával kapcsolatban. Nekem is benőtt a körmöm és szenvedtem is vele hónapokig, valamikor nagyon csúnya volt és fájt is rendesen. A végén már a gyógypedikűrös sem tudta kivágni, így rászántam magam és elmentem az Alfa-Med-hez ahol Dr. Kolat Zsuzsanna végzi a benőtt köröm lézeres műtétjét. Kicsit féltem a dologtól mert elég sok helyen azt olvastam, hogy nagy szenvedés vár műtét után az ember fiára, de szerencsére hatalmas pozitív csalódásban volt részem. A klinikán mindenki nagyon jófej volt, megkaptam az érzéstelenítőt és igazából ez volt az egyetlen ami fájt picit, de a doktornő igyekezett elterelni a figyelmem közben ami sokat segített. Aztán várni kellett kicsit a hatásra, majd megműtötték, kb. 10-15 perc volt a műtét sztem, az egész történet meg úgy fél óra nagyjából. Műtét alatt szinte semmit sem éreztem, mituán kész lett jobb hangulatban jöttem el mint ahogy odamentem annyira pozitív tapasztalataim voltak és profi volt az egész. Ami a legjobb, hogy a műtét után kb. csak aznap fájt még egy kicsit, de teljesen elviselhető volt, másnap meg már ugyanúgy mehettem bárhova mint korábban csak még kicsit bicegve. A lényeg, hogy, nagyon ajánlom Dr Kolat Zsuzsannát annak akinek ilyen problémája van, nagyon profi és nem kell tartani a műtéttől mert nem jár semmi szenvedéssel.

Nikolett091 Creative Commons License 2015.11.09 0 0 190

Kedves Hölgyek!

Manikűrt-Pedikűrt vállalok Budapesten és környékén. 

Kedvező áron dolgozom.

Ajándék talp illetve kéz masszázs.

Géll lakk is akciós áron.

Várom mielőbbi jelentkezesüket. 

Előre is köszönöm. 

Email:nikolettt0815@gmail.com 

Tel:06306439304

katttis Creative Commons License 2015.06.04 0 0 189

A férjem évek óta küzdött benőtt körömmel, amikor rátaláltam egy szuper gyógypedikűrösre, aki nekem a talpi szemölcseimet tüntette el, amikről azt hittem, hogy sosem múlnak el... Debreczeni Nicolette, 06204705736, emailt is tudsz írni neki: pedinikol@gmail.com. A XI. kerületben a Bikás parknál, Etele út 30-ban találod meg, nagyon rendes és egyáltalán nem drága. Jó szívvel ajánlom Nikit mindenkinek, aki ilyen kellemetlen problémával küzd, a legreménytelenebb eseteket is helyrehozza. Honlapja is van egyébként, gyogypedikur.blogspot.hu

_chillout_ Creative Commons License 2015.04.14 0 0 188

Győzze az ember jerülgetni a sok reklámot... Nekem pénteken oldódott meg a többhetes kálváriám, egy végtelenül jóhumorú sebésszel hozott össze a sors. Vezetéses érzéstelenítést javasolt, ami azt jelenti, hogy az idegbe adja az injekciót (4 darabot), és a zsibbadás kb 20 perccel később el is múlik. A szúrások csak azért fájtak, mert az idegbe mentek, ezután 5-10 perc láblógatás jött és mikor teljesen elzsibbadtam, kinyisszantotta a benövést. Engem váratlanul ért, hogy ollóval vág és bár fájdalmat nem éreztem, a tudat és az érzés elég kellemetlen volt.

5 perc nyomókötés után (ezt nem szabad varrni, mert a gyulladás miatt nagy a tályog veszélye, nekem ez is újdonság volt) bekötöztek és már jöhettem is. Amint a lábamra álltam, éreztem mindent. Kint bevettem egy Voltarent és azóta gyógyulok :-) Ma még fáj egy kicsit és van egy picurka váladékozás is, de semmiben nem akadályoz a dolog. A műtét után is mentem a dolgomra, a hétvégét is végig mászkálással töltöttem.

OsziM6MPS Creative Commons License 2015.03.10 0 0 187

Tetran kenöcs + svedkeseruvel atitatott gezlap majd pehahaft-al betekered ugy,hogy ne szoritson és par nap alatt lehuzodik a gyulladas es amig nem jutsz el kezelesre addig betadin kenocs +gezlap es pehahaft ugy hogy ne zavarojon a cipoben és siman ellehet vele lenni csak a gyuladas faj iszonyatosan.

Előzmény: Törölt nick (185)
OsziM6MPS Creative Commons License 2015.03.10 0 0 186

Szerintem ha felhívod Kolman Erikát akkor mivel ö oktat is szerintem biztos tud ajánlani valakit neked.

Előzmény: Feri bácsi 001 (184)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.08 0 0 185

Gyulladt területet lemosni meleg-forró vízzel?! Qrva fasza!!!

Előzmény: warampi (17)
Feri bácsi 001 Creative Commons License 2015.03.08 0 0 184

Sziasztok! Érdeklődnék hogy Székesfehérváron tudtok-e valakit ajánlani aki a benőtt körmöt kivágja?

OsziM6MPS Creative Commons License 2015.03.06 0 0 183

miért nem hívod fel elötte Kolman Erikát? a konzultáció nem kerül semmibe és nem fáj

Előzmény: Mona880 (182)
Mona880 Creative Commons License 2015.03.01 0 0 182

Kérlek add meg a telefonszámát a dokinőnek! :-)

Előzmény: terapeuta1 (175)
Mona880 Creative Commons License 2015.03.01 0 0 181

Terapeuta, kérlek add meg a doktornőn teljes nevét! meggyőzött a beszámolód! a fagyasztós részt sehol nem tapasztaltam!

OsziM6MPS Creative Commons License 2015.02.02 0 0 180

első körben Kolman Erikáékat javasolnám ha mütétre van szükség ö megmondja ,de szerintem nem nagyon van olyan amit ne tudna hatásosan kezelni.

Előzmény: bengalii (170)
OsziM6MPS Creative Commons License 2015.02.02 0 0 179

mindenféle érzéstelenítés nélkül és durva nem mindig szerencsés mütét mélkül is helyre lehet hozni a benött körmöt

www.gyogypedikur.hu Kolman Erika ha nem tudja kezelni ami ritka akkor természetesen azt is megfogja mondani és elírányíit a megfelelő helyre

Előzmény: terapeuta1 (175)
OsziM6MPS Creative Commons License 2015.02.02 0 0 178

sajnos az sem végleges és lehet,hogy többet árt mint használ :( Kolman Erikáékat kellet volna elöbb felkeresni és csak a legvégső esetben szabad mütéti útat választani.

Előzmény: kao1 (176)
OsziM6MPS Creative Commons License 2015.02.02 0 0 177

illik idönként elmenni hozzájuk és akkor nem lesz gond többet.

Anya és Lánya vagy inkább Mester és Tanitványa ,de szerintem te sem tudnád megmondani,hogy ki kicsod mert profik

Előzmény: myeffy (173)
kao1 Creative Commons License 2015.01.21 0 0 176

Sziasztok!A kislányom 14 éves,4 hónapig próbálták sebészeten kezelni a lábát,végül az Alfa-Med magánrendelőben műtötték meg,Dr.Kolat Zsuzsanna.Az érzéstelenítésen kívül nem fájt neki semmi,a doktornő kedves volt és türelmes.A műtét után 3 órával kezdett neki fájni,kapott egy fájdalomcsillapítót és azóta megszűnt a 4 hónapos fájdalom.A seb szépen gyógyul,naponta kötözzük.Mi lézerrel csináltattuk,mert ez végleges megoldás. (remélem).

terapeuta1 Creative Commons License 2015.01.16 0 1 175

Sziasztok!

Nekem is ráment egy hónapom, mire összeszedtem a bátorságom és elmentem segítséget kérni.

Addig "műtögettem" magam, vagdostam a szúrós körömsarkot(tüskét), kötözgettem, kenegettem, fertőtlenítőztem, amíg sikerült begyulladnia, begennyesednie olyan szinten, hogy már magam sem mertem hozzányúlni, annyira fájt. Már csak papucsban tudtam lavírozni...

Természetesen végig olvastam rengeteg hsz-t és tipródtam, hogy hagyományos sebész, vagy valamelyik csodát ígérő lézeres eljárás.

Elkövettem azt a hibát is, hogy az egyik oldalon megnéztem egy videót is arról, hogyan csinálják és ettől persze még nagyobb lett a pánik...

Végül mellettük döntöttem:http://www.lezermed.hu/elerhetoseg/

Egy tündéri dokinéni (Belorusz de tökéletesen beszéli a nyelvünket), pazar felszereltségű rendelő és elfogadható 25 ezres ár.

Bejelentkeztem, másnapra kaptam is időpontot.

Felejtsetek el minden félelmet, fenntartást, ijesztgetést, rémtörténetet!!!

Az ujj tövébe is úgy adja be az érzéstelenítőt, hogy előtte lefagyasztja a helyét.

Sem az, sem az egész beavatkozás nem érezhető és kb 10 perc.

A köröm levágása itt is simán ollóval történik (semmit nem érzel csak azt, hogy matatnak a lábadon) majd lézerrel a mátrix sejtek likvidálása :)

Másnap vissza kell menni kötözésre,  ez ingyenes.

Ami kicsit furcsa volt számomra, az az, hogy minden lézeres műtétet végző helyen azt olvastam, hogy naponta többször le kell zuhanyozni a sebet, sőt sok helyen írták, hogy az első kötést le kell áztatni,meg ha nem jól csinálod akkor fájdalmas kiszedni a sebből.

Itt pont az ellenkezője volt az utasítás! :)

Kaptam egy Francia krémet, amivel be kellett kenni a napi 1 kötözéskor.

Saját lábamon tipegtem ki a rendelőből, kocsit vezetve mentem haza és másnap is vissza a kötözésre.

Nem kellett fájdalomcsillapítót bevennem, azt a határt még csak meg sem közelítette, akkor sem amikor az érzéstelenítő hatása elmúlt.

Már másnap dolgoztam, gond nélkül. (álló munkát)

Csak azért írtam ennyire részletesen le az én kis történetemet, mert gondolom mindenki retteg annyira mint , ahogy én tettem és azt szeretném ha nem tennétek.

Menjetek el ide, vagy más választott helyre és csináltassátok meg mielőbb, mert nem fog magától elmúlni és  - utólag már okos vagyok - csak rosszabb lesz!

Mielőbbi gyógyulást nektek! :)

Marci14 Creative Commons License 2015.01.08 0 0 174

Üdv!

Én nagyjából október óta szenvedtem ezzel a problémával, vadhús is nőtt rá, ha nem kötöztem le, fájt, mint az állat zokniba, sportolni sem tudtam azóta (foci) szóval ma rászántam magam és elmentem sebészetre. Le is lövöm a poént, az egész körmöt leszedte a doki, de azt mondja, hogy 3-4 nap alatt meggyógyul annyira, hogy tudjak zoknit húzni, járni, focizni.

A műtétben tényleg csak az érzéstelenítő volt kellemetlen, de azért kilehetett bírni, utána már semmit sem éreztem. Most még valószínűleg fájni fog, ha kimegy belőle az érzéstelenítő, de legalább megkönnyebbültem, hogy túl vagyok rajta. 

Ha valaki hasonló problémákkal küzd, ne várjon vele, menjen el dokihoz. Otthon semmit sem lehet ezzel kezdeni. 

myeffy Creative Commons License 2014.12.03 0 0 173

Szia!

Meg tudnád mondani, hogy kinél voltál pontosan? Kolman Erika vagy Kolman Mária?
Egyébként neked azóta rendben van a körmöd? Én egy másik gyógypedikűrösnél voltam többször, de az a baj, hogy csak egy darabig jó utána, aztán újra rosszul nő a körmöm. Mindkét oldalt nagyon mélyen nő, nyomódik a húsba... :/

Előzmény: OsziM6MPS (156)
cimbóka Creative Commons License 2014.12.02 0 0 172

Sajnos nekem körömgombás lett a nayg lábujjam, azért vastagodott meg rajta a köröm, és el is deformálódott. Így most már 2 hónapja küszködök vele, annyira benőtt már. Eddig a gombát házilag próbáltam kezelni, hiába. Tegnap elmentem egy bőrgyógyászhoz, ako szerint gyógyszer kellene rá, de ha a gyulladás már lemegy róla, akkor mindenképpen ki kellene vágatni a benőtt körmöt. A gombás köröm kb.1 év alatt nő le, ha sikeres a kezelés. Addig nem nőhet vissza újra a kivágás után? Egyáltalán ebben az esetben is alkalmazható?

Örülnék, ha valaki megosztaná ilyen irányú tapasztalatait.

Illetve még a körömgombáról: ha a gyógyszert a májfunkció miatt(más gyógyszereket is szedek) nem szedhetek, akkor van valami más hatásos módszer? Vagy valamilyen szer? Amit eddig próbáltam, nem használt. :(

Köszönöm előre is.

Törölt nick Creative Commons License 2014.10.27 0 0 171

Végül fizettem érte... Szomorú ez az állami orvosokra nézve, hogy egy ennyire egyszerűnek tűnő valamit nem tudnak megoldani....(tavaly egész nyáron állami sebészek próbálkoztak vele sikertelenül :()

Itt voltam, ajánlom:

http://www.skincare-klinika.hu/index.php?module=staticpage&id=26&lang=1

Előzmény: cimbóka (162)
bengalii Creative Commons License 2014.10.26 0 0 170

Zsemlemama, elárulnád hol csinálták meg 10 ezer Ft-ért? Nagyon nagy segítség lenne. Köszönöm!

Előzmény: zsemlemama (169)
zsemlemama Creative Commons License 2014.09.25 0 0 169

Itt van a szenvedésem története: nézzétek meg, érdemes!!!! Ne várjatok vele!!!
http://www.benottkorom.eoldal.hu/

jade11 Creative Commons License 2014.09.15 0 0 168

Üdv!
Eddig nem volt gond a körmömmel, de az utóbbi pár napban azt vettem észre, hogy érzékeny a nyomásra, illetve kicsit be van pirosodva, duzzadva a bőröm. Kezdődő körömbenövésre gyanakszom, de nem tudom biztosan, segítenétek?! Ha az akkor ebben az állapotban elég még csak gyógypedikűröshöz mennem?

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/140915/SAM_3866_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/140915/SAM_3866_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]

patrik910 Creative Commons License 2014.08.29 0 0 167

hát köszönöm 

Előzmény: Attila Molnar (166)
Attila Molnar Creative Commons License 2014.08.26 0 0 166

mindenképpen sebészhez menj, kígyóméreg és békanyelv nem fog segíteni...

Előzmény: patrik910 (165)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!