Kösz szépen! Először elhibáztam, de másodszo rsikerült eljutnom a csontvázakig. A gyémánt is megvan. Utána előre, és oda beírhatom amit kell.
De a "vörös" szó beírása esetén valami villog, majd utána újra visszakerülök ugyanoda, vagy egy lépéssel hátrébb, és semmi sem történik. A könyv szó beírására meg nem reagál. :( Pedig az jobban passzolna a szótagszám miatt.
De: Kissé összezavarodtam, a leírásokban. A könyv már megvan, de az a hely nincs meg, ahová a kódot be kell írni. A két ajtó ami egymástól 90 fokra van, az még megvan. Leírná nekem valaki rendesen?
Kissé lassú a flash és már unalmas mindig ugyanott járkálni. :(
Sokaknak nem jön be a bejelentkezés után semmi illetve csak nagy feketeség, nálam se, de miután letöltöttem a legujabb 7-es flash playert müködött elötte a 6-os volt. ezután müxik win 2000 és xp (sp2) alól is.
nekem sokszor volt olyan, hogy megjelent az előre- vagy hátrahaladást jelző nyíl, de ha rákattintottam, nem történt semmi. Ha fordulatam egyet, majd vissza, akkor nem az a helyszín jött vissza. Másnál is ilyen? Ezt a siteot csak a sorozat miatt csinálták? Ennek szerintetek mi értelme volt amúgy? Talán összefogott a TV csatorna az internetszolgáltatókkal, és most mindeki netezik, aki nézi a sorozatot? :-))
nagyon sokat segitettetek a hozzászólásaitokkal, de ha jól belegondoltok nem csak a zöld rimmel, hanem a könyv! és sajnos ez a megfejtés :) ezt kell beirni a gyémántba. nekem legalábbis sikerült, de meg kell várnom amig a Tóni és a Norbi idáig elérnek, csak akkor tudok tovább menni. jó játékot!
Az első körben még valóban úgy volt, h 8 fordulat = 360 fok (azaz 45 fokokat fordult), de a második pálya már teljesen rapszodikus, néha 60 fok, néha akár 180 egy fordulat, sőt, úgy tűnt, egy-két pontban nem is egyenletes a felosztás. Nekem is eltartott 1 darabig, míg memorizáltam a látottakat és már rutinból tudtam, hol is vagyok.
Én is felhasználtam az itteni ötleteiteket, kösz a tippet:)
Amúgy Google-al találtam meg a topikot.
Én azt éreztem, hogy a navigálás kicsit logikátlan, elvileg ugye 45 fokos fordulásokkal lehet irányítani, de néhány helyen úgy tűnt, hogy 4 fordulat helyett 3-ra fordult 180 fokot, ami néha alaposan megkavart. Az is lehet, hogy nem készítettek elég képkockát, és néha ugyanaz van odarendelve pár oldalhoz?
Szerintem nem ártana egy iránytű is a játékba, nem nagy fícsör, de RPG-ben megszokott dolog, nekem eléggi hiányzik a tájékozódásban.
Én akkor nem a játékból léptem ki, hanem a nyilakkal léptem vissza. Most kiléptem a játékból és vissza, ekkor elfogadta a vöröst, bejött e fényes ajtó. Viszont amikor erre rákattintottam, nem a szokásos "Norbiék még nem voltak itt" szöveg jelent meg, hanem visszadobott a gyémánthoz. Itt meg már hiába irom be a vöröset, most már nem fogadja el. Hibás a program. Nem gondoltak arra, hogy valaki nyilakkal visszamegy...
Sziasztok! Nekem is sikerült a vörös-el bejutni. Utána visszaléptem, és újra be akartam menni. Ekkor már nem fogadta el a vörös-t. Lehet, hogy az is számít, hogy előzőleg milyen színeket irtam be? Hisz: "Ha a színeket jól kevered..."
Most jottem ra, miert irtad, hogy kimaradt a 0. Nem az elso palyan akadtam el, hanem a 2.on, es mindenki mondta mar a szint, csak azt hittem itt is szamokkal kell beirni, es vegig majd a kodtablazatot kell hasznalni.