Időnként én is elolvasgatom,mert eléggé megtudja tornáztatni az agyamat.
Bár meglehet,hogy nem vagyok elég kreatív,és tájékozott ahhoz,hogy mindíg "képben" legyek,és elég nagy fejtörést okoz,a jellegzetes stílusa,de sokszor megdöbbentő dolgokra "világít rá".
1 ember az oda vissza, nincs kivétel, amit nem lehet, eleve sem variállni, sem megváltoztatni? A zsidóságot, a megette lévő erők, ugy használták mint kaloccccsai a paprikát? Hontalanok, ami mindenki az, ha e wilági walássoss vagy bandákba, mint az ragadozó állatok, kényszeritik őket, mikor a tétel, megmaradni embernek, ez menne minden ember alakura is, igen igen a zsidó közösségekre!!!
Ha vesszük, őket az ANGYALAIK, tota örök szünetnélküli ( na vanak angyalok, akik fekete szürkék, amik átveszik a terheinket ((büneinket???))) ijjeccgecizésük, meg hogy ők kiválasztottak, na a gazdögjeik nekik is, éltek meg élnek az alkalommal, holott, ha magyarok közzé pottant valaki, az bijja előccör is, meg utózorrrrrr... magynak kéne lennie, hisz azzal nem árt senkinek, kivéve, a senkiknek, (sehonai btng ebrrr???- giggazok?
Stalán, a prófácizásba még irok 1 két dodot, de EGYMÁST SZERESSÉTEK, UGY MINT MAGADAT, DE HA VALAKI NINCS MAGÁNÁL... halotnak pofon? -hanrangozhaccc... dög, lőttek?
Amit nekünk kell, na gigg vaggunk, hogy totta magyar módra szabad szóllás, mikor mindenki isten, senkire kezet nem emelsz, meg senkinek kárt, mint magadnak, eleve nem kivánssss... mity kivánna a süketnéma? -keze lába levágva, stalán ollan csonka...nincs sonka...cak a hasa...cak emésztene...
Szija bijja jószürke -jószürbe nem csürbe barátok...
Jó krds, de kik a szürkék, ami (akik) mindent, mindenbe befolyásolnak bennünket? - de ahoz, mi is kellünk? -vagy mi vagyunk, akik befolyásoljuk a szürkéket?
Cakk 1 pislantás, mert azok a fegyverek, amikke ma rendelkeznek az első 5? -(költségvetés) az többet nem a halandók ijjeccgeczisése, hanem valam ami tulhaladta az éhhalálra itélt, ez a nép, na beleértbe az állatokat is?
Gondolod,hogy szándékomban állt bárkit is megsérteni?Akinek szólt az üzenetem,( ismeri az egyszerű,bugyuta lelkivilágomat),és bizton állíthatom nem értette félre.
Ha netán, az én mondandómra értetted,hogy "gyagya szöveg"........!
Istenkém,hát gyagya! Nem lehet mindenki tudóspalánta!
Má minálunk mamam - papám, angyalom - galambom, az jött a divatba...babám, téged is a papám, cókkal callogatott tán? 1.: Mi Atyánk a Mennyekben, amiképpen fent, ugy itt lent... bocsásd meg kérlek szépen... de Szent Fiad a szivemben egyek vagyunk... bocsásd meg gyarlóságiamat - gyengeségeimet, csetlek - botlok - vétkezek...büneimet? - ha tudva vagy tudatlan ártottam volna SZENT TÖRVÉNYEIDNEK, vagy a tieidnek, akiben bijja én is benne vagyok.... Szóval itt van az elégtétel de ... 2.: Vannak bukott (ártó - kárhoztató lények = buga angyalok) akik az ember??? - nélgül, semmit se tehetnek... 3.: Ember = értelem x értelem... aki bennünk, akinek tota felül ke kerekedjen...idővel, ha gőzzük tüdővel? 4.: U.S.A. láthatalan vezetőségge, öcccürte a levet a Czürkékkel, amit leirtam számtalanzor, na na na... ha tjénleg akarjuk tudni, hogy mi van a háttérbe... azt ha az ember???-emberiség egymásra talált, s öcceröffent, most mégis az igazság.... hisz minden az ember??? - ért, 1 ember ülepe, vagy 1 mindért?-1be mind... na itt már embere válogatja? 5.: ez a magnetika fegyver, azért dögletes, mert nemcsak az anyagot tudja megsemmisiteni, hanem a MAGunkat is!!!-ami tota hit??? - lélek (tota gondolat zárlat) kontrolla lenne? 6.: fenekünk pattoghahahahahaaaa...
Ég a házad ideki? -amit értelmezni lehet, Ég, igen minden az égben van, de tüzben, ami a pokol, meg domor, (sodroma gyomra) meg ez okozza a nyomort, hisz a lakoccság 90 %kaka, aztán a 10 % kaka, mégmindig éhezünk, vagy minél több, annál több ke, kellene?
Egyenes a kérdésed, nem csak neked irok, hanem engemet tjénleg érekdelne, hogy hogy érint bennünket ez az Ég, meg tüz, a gyomrunkba, amit irtam, hogy minden álláti táti, ami az állatt = )csak ösztönvel él? - lát, ál lát, nem át lát, amihez ember kéne) fél s kérődzik, vagy ha nem fussssss....
Ime a megnilvánullások, ami ha veccük a HARRP-ot, mégccakkkkkk... előfutára lenne valaminek, amit mi mindent ugg könyvelünk el, ennivaló? - ha nem, egye fene? -nada, megesz bennünket is?
Fideljétek, a reaga, mert van IRIGYSÉG, ami esetleg átrezonál, féltüküség, vagy féltékenység... s igen állom a sarat, hogy minden amit létnek? - de most lénynek hivunk, az állati, ami ha ember? - na fél, meg emészt, s ide veccehető minden vicca: ennivaló va... inni? -kik, miért hoccták létre e -wilágot, amibe 1 világ? 1 szemse? -helleneset: HAARP?
Ha lehet, ténleg akarnám nám nám nám.... ha van gugud, (kuku) akkor huzd fe... a redőnyt?
HARRP... önkéntelünk, mi az mi ennivaló, mint marha, ne haparja a saját carodba?- de mégis a cörfogatás? - ha nem vagyunk megriasztva, nem eszünk? - veszünk, halomra sirvávávávávááááá... wallagotok vége? -félelem, mit emésztel? - na vicca, félsz, most ha igen, nem lesz mit enni? - micor a HAARP... nem ad enni? - oi ennivaló? -fidelem, miért pont a HAARP... tregyük fö? -az egyetlen veszély? - vagy legnagyobb?
Noca, az ember, lenne a legeereősebb, az meg mi? - ami ... na hol csal 1? - az is félne, előbuni kukuc...
"According to Mr. [blanked] informant, the saucers were found in New Mexico due to the fact that the Government has a very high-powered radar set-up in that area and it is believed the radar interferes with the controling mechanism of the saucers."
Mert ő belső ember.. Nem esett le 12 év alatt? Volt ő Lehel, Lehellke, Helleluja és most a jó Pistánk.. Az index üde még Wágnerúr által is sörszinten kedvelt foltja...
Sziha biha bihar vagy vihar megye...hol a mezsgye?
A cövetkező a hellzet, hogy hol van az ember, mig az állat az fél, meg emészt!!! - annyi? Na, ennél, nem vagyunk több, amit pontosan nem értettem, mikor emberek közt voltam, ami ollan... hogy néha néha... felbüfög bennem?
Fideljed mekk... vagy akik ezt létrehozták ( nem arra értem, hogy ez, vagy ez a lehetőség, de ők se kivételek, mert...) ismerik az embert, ők nem azok, azért félnek, de mindenesetre, ha rádvágták, te gyülölködsz, most véged is, meg csóválhatod a farkadat?
Kétségtelen, minden az állatok ijjeccgcizése többet, s miért épitik, mondjuk mástmár... nem lehet tudni, milyen fegyverekkel rendelkeznek, de ahogy mondom, vagy ember??? - mondjuk, te nem félsz? - érted? ha nem...akkor ember vagg a gáton!
De, a HAARP-nak, van egy igazi...mondjuk, amit itt taknyoltak, meg tákolnak, (főleg ijjecgecizés állatvaditás) az bizon... mit gondoltok, mibe került, mibe került cupán, a karbantartása ennek az egész ganédombnak...fuuuuuuu....fusssssss...amibe, mondjatok valamit, mondjuk mint sugalhat... itt ha témánál, hogy magmetika sürités, amivel talán... a csillagokat is ki lehet sütni?
Döglött, még nem lőttek?
Na, ténleg, tudod mitől hizol, de nemcsak neked, akinek a nikkére irtam, hanem mennek minden...rémemberre?
Értitek, féljétek az azt az Istent, meg most emészheccccc...
hoty gigg befollásolná ná ná ná....náná? -na gépies -angyali - lények, hogy a halál fákzatjai, az millen fa? -mig az hogy isten, meg dög, az egy és ugyanaz!
ime amit Édesanám adott utravalónak: vagy megdöglesz, vagy ember??? - lesz belőeled?
Nosza, az emléke is... most riadóba hozza az egész bagázsit, akik irtózatos pénztöbblettel se tudnak semmit kezdeni, mint megdögleni, most a mácsik oldal, szintén, mit kezdesz, mint megöllek... hellett, megöllelek?
Igen, én mozgatom, veletek nemcsak földet, a födön mindent aminek van éle??? - hanem az csillagokat is, meg az egész aparátust... na kiket trudtam tam tam... befolyásolni ni ni ni...
van aki mozgat....aztán magától... s mégis mocorogna na na .. a kccfityim?
Ember! Nem tűnik fel, hogy egy rakás hsz-em törölték nekem is innen mostanában? (valszeg offolás miatt)
Mellesleg több ezer hsz-em esett már itt az Indexen a moderáció áldozatául 10 év alatt, plusz egy 10 éves (közel 16k hsz-os) nick-em.. (benne van a pakliban, ennek terhe mellett fórumozz, vagy válassz más időtöltést...)
Szóval nem a jó lóra tettél most eme bősz rámolvasás próbálkozásoddal...
Mellesleg nem "törölnek titkolnak mindent", csak sok mindent. Innen pl vélhetőleg flood-olás miatt törölték az hozzászólásaid... Bár én sem vagyok szerelmes a moderációba (nagyon nem, sokat szivattak már engem is), de ezt bizton állítom neked, ha témába vág, tojnak a moderátorok arra, hogy mi volt a beírásod tartalma, ha a szabályzatba ütközik, akkor gépiesen intézkednek (ami legtöbbször helyes is). Esetleg megpróbálnád a mondandód egyneghány áttekinthető hozzászólásba, saját szavakkal, lényegretörően olvasmányosan, élvezhetően és érdekesen, témába vágóan prezentálni, senkinek nem lenne kifogása szerintem. Azonban ha beöntessz kilométeres átkopizott zagyvaságokat, ne csodáld hogy törlik...
Mint ahogy láthatod, itt a topikban számos beírás van a HAARP "leleplezéséről"... és mégsincs törölve, ergo mégsem titkolják csúnya gonosz összeesküvők annyira nagyon...
Szóval szokatlan nagy fény és szokatlan nagy meleg van tehát -31 fok helyett -5 fok és az északi polus helyének a változása idén olyan nagymértékű hogy a reptereken emiatt komoly átalakítások folynak..